Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

Κ α τ α σ τ ρ ο φ ι κ έ ς οι συνέπειες της Σεξουαλικής Επαναστάσεως στήν ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.


Σχεδόν το 10%  των μητέρων στό

 Ηνωμένο Βασίλειο δέν γνωρίζουν

 ποιός είναι ο πατέρας των παιδιών

 τους!!!!......

LifeSiteNews

Από: Jonathon Van Maren

6 Ιανουαρίου 2022

(LifeSiteNews) — Το 1934, ο ανθρωπολόγος της Οξφόρδης J.D. Unwin δημοσίευσε το μνημειώδες έργο του «Sex and Culture», μια μελέτη 80 πρωτόγονων φυλών και 6 πολιτισμών σε βάθος πέντε χιλιετιών. 

Σύμφωνα με τον Unwin, οι μελέτες αποδεικνύουν ότι όσο οι κοινωνίες γίνονται πλουσιότερες, τόσο χαλαρώνουν και τα πρότυπα της σεξουαλικής τους ηθικής. 



Ως αποτέλεσμα, οι κοινωνίες απογυμνώνονται από τη συνοχή τους, χάνουν τα ουσιαστικά νοήματα της ζωής και τα κίνητρά τους. 

Εν ολίγοις, και σύμφωνα με τον Unwin, η επιτυχία μιας κοινωνίας , είναι άμεσα συνδεδεμένη με τα σεξουαλικά όρια  που εφαρμόζει. 

Μόλις αυτά χαθούν, «ρίχνεται ο κύβος» και η παρακμή είναι αμετάκλητη.

Λάβετε υπόψη ότι ο Unwin εκπόνησε αυτή τη μελέτη πριν από τη Σεξουαλική Επανάσταση που συγκλόνισε τη Δύση και επομένως δεν αφορούσε τις τρέχουσες πολιτιστικές μας συνθήκες. 

Τώρα συνδυάστε με αυτή τη διαπίστωση τα αποτελέσματα μιας πρόσφατης έρευνας που έγινε για λογαριασμό του «Topp Morning Casino» και  κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα. Ερωτήθηκαν 1.000 Βρετανίδες μητέρες και εξ αυτών «το 7,8% παραδέχτηκε ότι είπαν ψέματα για τη βιολογική καταγωγή των παιδιών τους». 

Εν ολίγοις, σχεδόν το 10% των μητέρων στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν γνωρίζουν ποιος είναι ο πατέρας των παιδιών τους.

«Ήμαστε σοκαρισμένοι», δήλωσε ένας εκπρόσωπος της εταιρείας στην ιστοσελίδα τους. «Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν πιθανότατα 2,1 εκατομμύρια ζευγάρια στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου ο πατέρας δεν είναι ο βιολογικός».

Σύμφωνα με τη New York Post, η Αυστραλιανή σειρά ντοκιμαντέρ του 2014 "Who's Your Daddy?" ανέφερε ότι «έως και το 30% των πατροτήτων αποδίδονται εσφαλμένα», ενώ σε μια Αμερικανική μελέτη του 2005 «υπολογίστηκε ότι το 4% των Αμερικανών πατέρων μεγάλωναν ένα παιδί που δεν ήξεραν ότι δεν ήταν βιολογικά δικό τους».

Εξετάστε αυτά τα συγκλονιστικά στατιστικά στοιχεία σε συνδυασμό με ολάκερη την αναπαραγωγική βιομηχανία που είναι αφοσιωμένη στη δημιουργία παιδιών χωρίς πατέρα ή χωρίς μητέρα. 

Το 2011, κυκλοφόρησε μια πρωτοποριακή ταινία με τίτλο «Anonymous Father’s Day», που περιγράφει λεπτομερώς τους αγώνες χιλιάδων ανθρώπων που αναζητούν να ανακαλύψουν τη γενετική τους προέλευση. Δημιουργημένοι μέσω τεχνητής γονιμοποίησης, με σπέρμα δότη, από τράπεζες σπέρματος, το ντοκιμαντέρ παρακολουθεί τις ιστορίες ανδρών και γυναικών που προσπαθούν να αναγνωρίσουν τους βιολογικούς τους πατέρες. 

Βασίζεται σε μεγάλο βαθμό σε μια μελέτη για το θέμα αυτό που ονομάζεται «Το όνομα του μπαμπά μου είναι Δωρητής».

Με λίγα λόγια η Σεξουαλική Επανάσταση έχει μεταμορφώσει τη σύνθεση των οικογενειών με εξαιρετικά καινοφανείς τρόπους. Τα παιδιά γεννιούνται σε έναν κόσμο όπου το έδαφος μετακινείται κάτω από τα πόδια τους.

Είναι παράλογο που πρέπει να λέγεται ξανά και ξανά αλλά θα το πούμε: Η σεξουαλική σχέση κάνει μωρά. 

Τα μωρά βοηθιούνται καλύτερα όταν μεγαλώνουν σε μια οικογένεια με επικεφαλής τον πατέρα και τη μητέρα τους. Η Σεξουαλική Επανάσταση ήταν πραγματικά μια επανάσταση, βασισμένη στην παράλογη ιδέα ότι θα μπορούσαμε να μπερδευόμαστε όπως μας αρέσει και να εξακολουθούμε να ζούμε σε μια ειρηνική και  λειτουργική κοινωνία. 

Οι οικογένειες είναι τα δομικά στοιχεία του πολιτισμού μας, και εδώ και μισό αιώνα τις διαλύουμε από κάθε πλευρά. Όμως, όπως αρχίζει να φαίνεται, φτιάχνουμε μια κόλαση για να πληρώσουμε όσα κάνουμε.

Στην εκτεταμένη μελέτη του, ο Unwin εξηγεί πως από τη στιγμή που θα διασπαστεί ο ιστός ενός πολιτισμού δεν μπορεί να συναρμολογηθεί εκ νέου. 

Μόλις  απελευθερωθούμε από την ευθύνη και τις υποχρεώσεις του ενός για τον άλλο,  οι πολιτισμοί καταρρέουν καθώς οι δεσμοί που μας δένουν κόβονται. 

Είμαστε φτιαγμένοι πραγματικά "για να είμαστε ο ένας μαζί με τον άλλο " - και όταν αποτυγχάνουμε να το αναγνωρίσουμε, ο αντίκτυπος είναι βαρύς στο πολιτισμικό επίπεδο. 

Διότι όπως σοφά αναφέρει ο G.K. Chesterton: 

«Το πιο εξαιρετικό πράγμα στον κόσμο είναι ένας συνηθισμένος άντρας και μια συνηθισμένη γυναίκα και τα συνηθισμένα παιδιά τους».

https://www.lifesitenews.com/blogs/we-will-have-hell-to-pay-

for-the-sexual-revolutions-impact-on-the-family/


https://mumdadandkids.gr/vioithiki-iatriki/oi-katastrofikes-

synepeies-tis-seksoualikis-epanastasis-stin-oikogeneia

http://aktines.blogspot.com/2022/01/blog-post_97.html

2 σχόλια:

  1. (μέρος α')

    ΑΠΕΛΥΣΑΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ "ΝΙΑΟΥΡΙΣΕΙ" ΣΕ ΜΑΘΗΤΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΓΑΤΟΣ (μήπως να το κάνουμε κι εμείς να γλυτώσουμε τους φόρους και τους περιορισμούς;;;;; νιάου!! - είναι και εύκολη γλώσσα)

    https://www.newstarget.com/2022-01-18-substitute-teacher-fired-refusing-to-meow-student-self-identifies-as-cat.html

    ^ ^ ^

    Μία αναπληρώτρια δασκάλα εκδιώχθηκε από ένα σχολείο επειδή αρνήθηκε να νιαουρίσει σε έναν μαθητή την ώρα που φώναζε κάθε παιδί με το όνομά του. Ο μαθητής που ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΓΑΤΟΣ είπε στην αναπληρώτρια δασκάλα ότι "πρέπει να του νιαουρίσει γιατί αυτοπροσδιορίζεται ως γάτα". Η δασκάλα που κεραυνοβολήθηκε από έκπληξη με αυτή την απάντηση, ρώτησε αν υπήρχε και κάδος αποχωρητηρίου για γάτες στην τάξη. Ο μαθητής πήδηξε από τη θέση του, καθώς η δασκάλα του γάβγισε σαρκαστικά, και το αγόρι-γάτα βγήκε βιαστικά από την τάξη και κατευθύνθηκε προς το γραφείο της διεύθυνσης για να αναφέρει την αναισθησία και αδιακρισία της εκπαιδευτικού. Αυτή η αντίδραση της δασκάλας πρέπει πραγματικά να ενόχλησε.

    ΑΡΑΓΕ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ-ΑΙΛΟΥΡΟΕΙΔΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ M-VOLΙΟ KATA TOY COVID Ή ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΜΑΣΚΑ, ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ;

    Και την ώρα που η χώρα βρίσκεται υπό πολιορκία, καθώς το καθεστώς Covid ισχυρίζεται ότι εκπροσωπεί την "επιστήμη!", η θεωρία της ρευστότητας των φύλων έχει εισχωρήσει στα σχολεία, χωρίς να βασίζεται σε καμία επιστημονική βάση. Όλα αυτά είναι ανοησίες, που τώρα οι δάσκαλοι καλούνται να ανεχθούν, να παίξουν το ίδιο παιχνίδι ή να απολυθούν, επειδή δεν αναγνωρίζουν ένα αγόρι που λέει ότι είναι κορίτσι ή ένα κορίτσι που λέει ότι είναι αγόρι ή ένα παιδί που λέει ότι είναι γάτα, ή αρουραίος ή γόνος του @α@α@ά.

    Επιπλέον, δεδομένου ότι το παιδί/έφηβος δεν είναι πλέον άνθρωπος, δεν θα χρειάζεται λογικά να μπουν στον κόπο να το m-volιάσουν με αυτά τα θανατηφόρα m-volια που δημιουργούν προβλήματα στην πήξη του αίματος ή να φορούν μάσκα αναπαραγωγής βακτηρίων όλη την ημέρα, καθώς ο Covid δεν μεταδίδεται από ή προς τις γάτες. Και αυτό είναι πραγματική επιστήμη.

    Ωστόσο, οποιοσδήποτε δάσκαλος ΔΕΝ αποκαλεί έναν μαθητή, όπως εκείνος αυτοπροσδιορίζεται μέσα από μια φανταστική κωδικοποίηση (φύλο και σεξουαλικές προτιμήσεις) θα απολύεται επί τόπου και θα θεωρείται ρατσιστής, ή μεγαλομανής, ή συντηρητικός, ή κάτι τέτοιο. Έχει άραγε πλέον σβηστεί η νοητή γραμμή που διαχωρίζει τη μυθοπλασία από την πραγματική ζωή; Παρακολουθήστε αυτήν την αναπληρώτρια δασκάλα να βγαίνει στο βίντεο αφού το σχολείο της είπε να πάει σπίτι επειδή επέλεξε λάθος ρολό. Πηγαίνετε στο Rumble για να παρακολουθήσετε την δασκάλα να διαμαρτύρεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. (μέρος β')

    ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, Μ-VOLIΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ;

    Ω, μα πρόκειται για επιστήμη. Πρώτα οι επιστήμονες πήραν σολομό και ανακάτεψαν τα γονίδιά τους με γιγάντια χέλια για να φτιάξουν περισσότερο σολομό "Frankenfood" και να τον πουλήσουν στους αδαείς καταναλωτές στη συμβατική αγορά και σε κάθε εστιατόριο στην Αμερική. Στη συνέχεια, τα m-volια έγιναν υποπροϊόντα της γενετικής μηχανικής των στελεχών του ιού και της απόκτησης λειτουργικής ικανότητας να μεταπηδούν από τα ζώα στους ανθρώπους. Τώρα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η λεγόμενη "επιστήμη" ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΣΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΡΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΡΚΙΝΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΤΡΙΧΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΣΤΗΘΟΣ Ή ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ.

    Και όλα αυτά υποτίθεται ότι θα πρέπει να υποστηρίζονται από κάθε γονέα στη χώρα ανά πάσα στιγμή και με 100% συμμόρφωση, ειδάλλως χάνετε τη δουλειά σας, χωρίς να μπορέσετε να αντιδράσετε. Η διαδικασία; Δικάζεστε βέβαια, από τα τηλεοπτικά δικαστήρια των ΜΜΕ και η φήμη σας καταστρέφεται μια για πάντα. Έχετε αποτύχει πλέον οικτρά μπροστά στη κοινωνική δικαιοσύνη και την λογική των αριστερόστροφων λοβοτομημένων, που μιλούν την αντιεπιστημονική γλώσσα της έμφυλης ρευστότητας, που μεταδίδεται μέσα από τα ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

    Έχετε παραβιάσει τα κοινοτικά πρότυπα εάν δεν πιστεύετε ότι τα κορίτσια γεννιούνται με πέη και τα αγόρια με κόλπους. Δεν σας επιτρέπεται πλέον να ξαναμιλήσετε ή να δημοσιεύετε ο,τιδήποτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς το ψυχωτικό αριστερό καθεστώς (Big Tech) κυριαρχεί σε όλα.

    Σε πολιτείες, πόλεις και περιφέρειες που διοικούνται από την Αριστερά, εάν ένας δάσκαλος αποκαλέσει ένα αγόρι κορίτσι ή ένα κορίτσι αγόρι που αυτοπροσδιορίζεται ως το αντίθετο, είναι λόγος να χάσει την θέση του, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η θητεία ή τα επιδόματα συνταξιοδότησης. Οποιοδήποτε παιδί ή έφηβος μπορεί επίσης να επιστρέψει στο άλλο φύλο αμέσως και όσο συχνά θέλει, και αν ο δάσκαλος δεν το αναγνωρίσει έστω και μία φορά, το παιχνίδι έχει τελειώσει. Αυτό ισχύει για παιδιά και έφηβους που αυτοπροσδιορίζονται ως γάτες, σκύλοι ή άγρια ​​κοτόπουλα, επίσης.

    Συντονιστείτε στο HealthFreedom.news για ενημερώσεις σχετικά με τα σχολεία και τις κυβερνήσεις που έχουν μετατρέψει την Αμερικανική εκπαίδευση σε μια απόλυτη φάρσα, ενώ στερούν από τους μαθητές το οξυγόνο, ώστε να μην μπορούν να μάθουν ή καν να σκεφτούν σωστά.

    Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

    CitzenFreePress.com

    NaturalNews.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!