Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

Πρόοδος ; ; ; Ναί; ....Eυάγγελος - Αλί Ν ε τ ζ ι μ π ά : Ο πρώτος αλβανικής καταγωγής, εκπαιδευτής Υπολοχαγός στόν Ελληνικό Στρατό.

 





Μ Α Λ Ι Σ Τ Α.
Μ  Α  Λ  Ι  Σ  Τ  Α.
Μ   Α   Λ   Ι   Σ   Τ   Α!
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ "ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ" ΝΕΑ....
ΜΑΣ ΤΟ ΕΔΕΙΞΑΝ ΣΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ
ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ
ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΠΟΥ
ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΪ
ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ
ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΔΙΑΥΛΟ....

6 σχόλια:

  1. για τον JIM JIAM


    (μέρος α')

    Το 1994, η Παγκόσμια Σύνοδος για τον Πληθυσμό που έλαβε χώρα στο Κάϊρο της Αιγύπτου με την συμμετοχή 160 χωρών, συμφώνησε ομόφωνα ότι ο παγκόσμιος πληθυσμός αυξανόταν ανεξέλεγκτα και θα έπρεπε αυτό να σταματήσει, καθώς ο πλανήτης στέρευε από
    πόρους.
    Έτσι, συντάχθηκε μια συμφωνία που θα επέβαλε την μείωση του πληθυσμού, από 6 δις σε 800 εκατ. μέχρι το 2030.
    Συνεπώς, έπρεπε να βρεθεί η μέθοδος ή να βρεθούν οι μέθοδοι για την εξάλειψη περίπου του 95% του παγκόσμιου πληθυσμού.

    Ανακαλύφθηκαν λύσεις, οι οποίες ερευνήθηκαν και εξετάστηκαν και βρίσκονται από τότε σε πλήρη ισχύ. Οι διαδικασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη και εφαρμόζονται πάνω στον παγκόσμιο πληθυσμό είναι οι εξής:

    1) Τοξικά επίπεδα χημικά εμπλουτισμένου φθορίου προστίθενται κρυφά στο νερό πουπίνουμε τα τελευταία 20 χρόνια σε κάθε πόλη και κοινότητα στον πλανήτη.
    Εγώ ο ίδιος, επόπτευα και παρέδιδα βαρέλια με φθόριο στους ταμιευτήρες στο Ντένβερ, το Σικάγο, την Τάμπα και τη Μιννεάπολη.
    Οι παρενέργειες του δηλητηρίου του χλωρίου στο ανθρώπινο σώμα είναι αναρίθμητες και προκαλούν μόνιμες αναπηρίες.
    Οι επιπτώσεις στα παιδιά είναι η καταστροφή της ανάπτυξης του νευρικού τους συστήματος, μεταξύ άλλων σοβαρών ασθενειών.

    2) Ιοί και ασθένειες που έχουν κατασκευαστεί στα εργαστήρια, όπως λ.χ. ο ιός HIV που προκαλεί AIDS, ο οποίος κατασκευάστηκε σε εργαστήριο από το Αμερικανικό Ινστιτούτο Ασθενειών (σημερινό CDC) και ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΜΕΣΩ Μ-
    VOLΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1980, ως μια προκαταρκτική τακτική ελέγχου του πληθυσμού. Η «επιτυχία» (!!!) αυτή είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία και άλλων ιών στα εργαστήρια, οι οποίοι κατά καιρούς εξαπολύονται στον πληθυσμό. Μεταξύ αυτών και η δημιουργία της μεταλλαγμένης έκδοσης του κοινού κρυολογήματος, μία αντιγραφή της πανδημίας γρίπης του 1918 που σκότωσε 40
    εκατ. ανθρώπους.

    Το πρώτο στέλεχος αυτού του νέου ιού της γρίπης σχεδιάζεται να εξαπολυθεί στον πληθυσμό στα τέλη του 2017.
    Συνεπώς, αν τους ακούσετε να μιλούν για ξέσπασμα γρίπης προς τα τέλη του 2017 με αρχές του 2018, που σκοτώνει κόσμο, θα ξέρουμε ότι πρόκειται για αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. (μέρος β')

      3) Σκοτώνοντάς μας από αέρος με νευροτοξίνες, χλωριούχο βάριο, μικρόβια και βακτήρια μέσω των chemtrails που θα απελευθερώνονται καθημερινά στους ουρανούς παγκοσμίως και σε όλες τις περιοχές από στρατιωτικά αεροπλάνα.
      Οι επιπτώσεις αυτών των τοξινών είναι ιδιαίτερα σοβαρές και με την πάροδο του χρόνου θανατηφόρες, προκαλώντας ασθένειες του αναπνευστικού, καρκίνο, καταστροφή του ανοσοποιητικού συστήματος και στειρότητα στους άνδρες.

      Από τότε που εφαρμόζεται ο ψεκασμός των ουρανών μας, ο αριθμός των σπερματοζωαρίων έχει μειωθεί σχεδόν στο 50%.
      Αν αυτό δεν σταματήσει, τότε η ανθρώπινη φυλή θα βρεθεί σύντομα αντιμέτωπη με τον αφανισμό της.
      Και τώρα το μεγάλο φινάλε. Ετούτο εδώ είναι πράγματι τρομακτικό.

      Τον Μάρτιο του 1997, ένα γεγονός έλαβε χώρα με το όνομα “Phoenix Lights” και αναφέρεται στην πιο διάσημη θέαση UFO που έχει καταγραφεί ποτέ στην Ιστορία.
      Ένα σκάφος πλάτους ενός μιλίου, εθεάθη ξεκάθαρα να πετά αργά και αθόρυβα επάνω από την πολιτεία της Αριζόνας. Μάρτυρες του γεγονότος υπήρξαν 10,000 άνθρωποι μεταξύ των οποίων και ο κυβερνήτης της Αριζόνας.
      Μέχρι σήμερα, δεν έχει δοθεί κάποια λογική εξήγηση, και όσοι είδαν το σκάφος, ισχυρίζονται ότι είναι πέρα για πέρα αληθινό.

      Οι ζωές τους άλλαξαν μετά από αυτό και τώρα πιστεύουν ότι πραγματικά δεν είμαστε μόνοιμας [μέσα στο σύμπαν].

      ΩΣΤΟΣΟ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ: ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΔΑΝ.
      Το 1986, ενώ εργαζόμουν στην υπόγεια εγκατάσταση στρατιωτικής βάσης κοντά στο Boulder του Κολοράντο, έμαθα για το πρότζεκτ “Sky Beam” από τον αντιστράτηγο Andrew Garros.

      Βρισκόμουν σε έναν διάδρομο όταν είδα από πάνω μου, γύρω στα 20 πόδια, να αιωρείται ένα Stealth Bomber. Κοντοστάθηκα σαστισμένος. Ο Garros με κοίταξε, μου χαμογέλασε και με ρώτησε αν ήμουν σίγουρος για το τι είδα.

      Διαγραφή
    2. (μέρος γ')

      Του απάντησα, ότι και φυσικά ήμουν. Τί άλλο θα μπορούσε να ήταν; Και σοκαρίστηκα όταν έμαθα ότι αυτό δεν ήταν πραγματικό σκάφος, αλλά ήταν η προβολή ενός ολογράμματος.

      Ήδη από τις αρχές της δεκαετίας του 1950, οι επιστήμονες κατασκεύαζαν τεχνολογία ολογραμμάτων και με την πάροδο του χρόνου τη βελτίωσαν σε σημείο που εμείς μόλις και μετά βίας μπορούμε να φανταστούμε.

      Τότε μου φάνηκε τόσο αληθινό που θα μπορούσα να σηκώσω τα χέρια μου και να το αγγίξω.

      Με δεδομένο όλο αυτό, σκέφτηκε ποιές είναι οι πιθανότητες; Αν και αυτό που εθεάθη στην Αριζόνα πρόκειται για μια προβολή στον ουρανό, πώς μπορεί να ξέρει κανείς αν δεν ήταν και αυτό μια ψευδαίσθηση;

      Το σκάφος “Phoenix Lights” που εθεάθη από 10,000 ανθρώπους ΥΠΗΡΞΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΕΣΤ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ “SKY BEAM” ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ. Σημείωσε μάλιστα επιτυχία πέρα από κάθε προσδοκία.

      Τον Οκτώβριο του 1938, ο Orson Welles, παρουσίασε το ραδιοφωνικό του έργο “War of the Worlds” (Ο Πόλεμος των Κόσμων) στο εθνικό ραδιόφωνο. Η παρουσίαση ήταν τόσο ρεαλιστική που οδήγησε το κοινό σε μαζικό πανικό.
      Τρομοκρατημένοι πολίτες προσπαθούσαν να σωθούν εκκενώνοντας την πόλη. Η Αμερική είχε με πολλή ευκολία και με την χρήση ενός απλού μέσου πιστέψει μία φάρσα.

      Ακόμη χειρότερα, εκείνοι που πραγματικά βρίσκονται στην εξουσία όχι μόνο της Αμερικής, αλλά και όλων των χωρών και που μεθοδεύουν τον αποπληθυσμό του πλανήτη, έχουν ήδη σχεδιάσει και το τελικό στάδιο του σκοτεινού τους σχεδίου.

      Το έτος 2024, ένα παγκόσμιο γεγονός θα αλλάξει τον ρου της ανθρωπότητας και την μελλοντική πορεία της.

      Διαγραφή
    3. (μέρος δ')

      Ο κόσμος θα γίνει μάρτυρας μιας μαζικής εισβολής εξωγήινων.

      Χιλιάδες προβολές ολογραμμάτων εξωγήινων πολεμικών σκαφών θα σκεπάσουν τους ουρανούς οδηγώντας τους ανθρώπους σε έναν παγκόσμιο πανικό.

      Ταυτόχρονα, αληθινά στρατιωτικά αεροσκάφη που θα πετούν μέσα από τα ολογράμματα θα προκαλούν πραγματικές καταστροφές, και ως αποτέλεσμα του χάους που θα προκληθεί, θα είναι να αναδυθεί άμεσα μια παγκόσμια κυβέρνηση, χωρίς να υπάρξει καμία αντίσταση
      από τους λαούς.

      Και έτσι θα εγκαθιδρυθεί η Νέα Τάξη Πραγμάτων.

      Μόλις αυτό συμβεί, εμείς οι λαοί, θα είμαστε καταδικασμένοι σε δουλεία και ταχύ αποπληθυσμό.

      Λέγοντας αυτά, η μόνη ελπίδα για την σωτηρία της ανθρωπότητας, είναι η πληροφόρηση και η διάδοση της γνώσης αυτών των δραστηριοτήτων και της ατζέντας της ελίτ.

      Αντισταθείτε, αντεπιτεθείτε, χτυπήστε τον εχθρό τώρα. Τώρα είναι η ώρα, καθώς η ανθρωπότητα πλησιάζει ταχέως ... (εδώ σταματά το βίντεο)

      Διαγραφή
  2. Ο παραπάνω Υπολοχαγός έχει πατέρα από τη Συρία και μητέρα Ελληνίδα, γεννημένος και μεγαλωμένος στην Ελλάδα. Αν δε γνωρίζετε μη γράφετε βλακείες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεχόμεθα καλοπροαίρετα τίς πληροφορίες σας καί προφανώς η πηγή έλαθε καί παρέσυρε καί εμάς, ζητούμε τήν κατανόησή σας.

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!