Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Πάνω από 60 επιστήμονες ΖΗΤΟΥΝ τον τερματισμό των «εμβολίων» 'covid-19', μετά την καταγραφή ΞΕΝΩΝ Τ Ο Ξ Ι Ν Ω Ν, που ΒΛΑΠΤΟΥΝ τό ΑΙΜΑ καί ε μ π ο δ ί ζ ο υ ν τήν κ υ κ λ ο φ ο ρ ί α!!!

 Over 60 scientists call for an end to covid-19 “vaccines” after documenting foreign toxins that damage the blood and impede circulation!

https://www.newstarget.com/2023-02-17-scientists-call-for-end-to-covid19-vaccines.html


Η γερμανική ομάδα εργασίας για την ανάλυση εμβολίων Covid - η οποία περιλαμβάνει περισσότερους από 60 επιστήμονες, γιατρούς, δικηγόρους και δημοσιογράφους - δημοσίευσε τη «Σύνοψη προκαταρκτικών ευρημάτων» σχετικά με τις τοξικές ουσίες που βρίσκουν σε δείγματα εμβολίων covid-19 και τις αλλαγές που βλέπουν στα δείγματα αίματος (https://expose-news.com/2023/02/15/drs-covid-vaccines-toxic-change-blood/) που λαμβάνονται από εμβολιασμένα άτομα.


Οι επιστήμονες «παρατήρησαν συχνά μια ασυνήθιστα ταχεία αποσύνθεση των διαφόρων τύπων κυττάρων στο εμβολιασμένο αίμα» και διαπίστωσαν σχετικά με τους σχηματισμούς rouleaux των ερυθρών αιμοσφαιρίων ειδικά στα εμβολιασμένα δείγματα.

Εξαιτίας αυτών των ζητημάτων, η Ομάδα Εργασίας ζητά να τερματιστούν όλα τα προγράμματα εμβολιασμού covid-19. 

«Προκειμένου να αποτραπεί ένας άμεσος και άμεσος κίνδυνος για την ανθρώπινη ζωή και τη δημόσια ασφάλεια, ζητούμε να διακοπούν αμέσως τα προγράμματα εμβολιασμού covid-19», ανέφερε η έκθεση του Ομίλου.

Η έκθεση έχει σταλεί σε όλα τα μέλη της Κάτω Βουλής στη Γερμανία και ερευνάται από επιστήμονες και γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων.

 

Τα εμβόλια Covid-19 βλάπτουν το αίμα, εμποδίζουν την κυκλοφορία

Οι ξένες, πολύπλοκες δομές που έχουν απομονωθεί στις παρτίδες εμβολίων έχουν επίσης βρεθεί στο αίμα εμβολιασμένων ατόμων. Η Ομάδα Εργασίας χρησιμοποίησε την τεχνητή νοημοσύνη για να εξετάσει, με ακρίβεια, τις διαφορές στο αίμα εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων ατόμων. Αυτές οι τοξικές ουσίες έχουν βαθύ αρνητικό αντίκτυπο στο αίμα των εμβολιασμένων ατόμων, όπως φαίνεται στο μικροσκόπιο σκοτεινού πεδίου. Αυτές οι φλεγμονώδεις αλλαγές στο αίμα (https://vaccineinjurynews.com/) λαμβάνουν χώρα ανεξάρτητα από τη συχνότητα και τη σοβαρότητα των παρενεργειών που βιώνουν τα εμβολιασμένα άτομα. Τα εμβόλια κατά του Covid-19 μπορούν να προκαλέσουν μακροπρόθεσμες αλλαγές στη σύνθεση του αίματος, χωρίς ο εμβολιασμένος να γνωρίζει αυτές τις αλλαγές.

Οι επιστήμονες έγραψαν ότι τα ξένα αντικείμενα δεν είναι αποτέλεσμα μόλυνσης επειδή βρίσκονται σε διαφορετικά δείγματα αίματος από διάφορες παρτίδες εμβολίων. Προειδοποιούν ότι το μέγεθος των αντικειμένων μπορεί να «οδηγήσει σε διαταραχή της κυκλοφορίας του αίματος στα αγγεία».

Μεγάλο μέρος της ζημιάς βασίζεται στη σταθερότητα του περιβλήματος των νανοσωματιδίων λιπιδίων. Τα λιπιδικά νανοσωματίδια έχουν σχεδιαστεί για να αποφεύγουν την ανίχνευση και να παρέχουν οδηγίες mRNA στα κύτταρα. Όταν τα νανοσωματίδια παραμένουν σταθερά και κάνουν αποτελεσματικά τη δουλειά τους, η βλάβη στο αίμα είναι πιο σοβαρή και οι παρενέργειες του εμβολίου είναι πιο συχνές και έντονες.

Οι ερευνητές προειδοποιούν (https://anamihalceamdphd.substack.com/api/v1/file/ee2cdead-884d-4ff8-9c09-5888f39345a2.pdf):

Η σταθερότητα του περιβλήματος νανοσωματιδίων λιπιδίων συσχετίζεται στενά με τη συχνότητα εμφάνισης παρενεργειών και τραυματισμών του εμβολίου. 

Όσο πιο σταθερό είναι αυτό το περίβλημα, τόσο μεγαλύτερη είναι η ποσότητα του mRNA που διεισδύει στα κύτταρα, όπου στη συνέχεια λαμβάνει χώρα η παραγωγή πρωτεϊνών ακίδας. 

Αυτά τα αποτελέσματα αντιστοιχούν στα ευρήματα των παθολόγων που έχουν πραγματοποιήσει αυτοψίες σε άτομα που πέθαναν λόγω τραυματισμού από το εμβόλιο. 

Οι πρωτεΐνες ακίδας ανιχνεύθηκαν σε κατεστραμμένο ιστό. Οι ερευνητές υποψιάζονται ότι η πρωτεΐνη ακίδα είναι, από μόνη της, τοξική.

Το mRNA του εμβολίου είναι ενθυλακωμένο σε ένα προστατευτικό περίβλημα νανολιπιδίων. Αυτά τα νανολιπίδια κατασκευάζονται από πολλαπλά στρώματα πολυαιθυλενογλυκόλης (PEG). Μερικοί άνθρωποι έχουν αντισώματα έναντι της PEG (https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0169409X20301083), λόγω προηγούμενης έκθεσης σε εμβόλια και φαρμακευτικά προϊόντα που περιέχουν PEG. Αυτό μπορεί να εξηγήσει τις διαφορετικές αντιδράσεις στο εμβόλιο. 

Εάν το ανοσοποιητικό σύστημα ενός ατόμου αναγνωρίζει, επιτίθεται και διασπά το PEG, τότε το mRNA θα υποβαθμιστεί και δεν θα φτάσει στα ριβοσώματα των κυττάρων. 

Εάν συμβεί αυτό, τότε το εμβόλιο δεν παράγει τις πρωτεΐνες ακίδας, δεν προκαλεί περαιτέρω ανοσοαπόκριση και δεν προκαλεί επακόλουθη βλάβη.

Μικροσκοπική ανάλυση βρίσκει διάφορα μεταλλικά στοιχεία στα εμβόλια covid-19

Οι ερευνητές χρησιμοποίησαν ηλεκτρονική μικροσκοπία σάρωσης ("SEM") και αντίστοιχη φασματοσκοπία ακτίνων Χ διασποράς ενέργειας ("EDX") για να διερευνήσουν τα διαφορετικά φιαλίδια εμβολίων covid-19. 

Η ανάλυση εντόπισε μεταλλικά στοιχεία στα εμβόλια των Pfizer, Moderna και AstraZeneca. 

Αυτά τα μεταλλικά στοιχεία περιελάμβαναν καίσιο, κάλιο, ασβέστιο, βάριο, κοβάλτιο, σίδηρο, χρώμιο, τιτάνιο, δημήτριο, γαδολίνιο (χρησιμοποιείται στα σκιαγραφικά), αλουμίνιο, πυρίτιο και θείο! 

Αυτά τα στοιχεία δεν βρέθηκαν στα εμβόλια 'Johnson& Johnson' ('Janssen'), 'Lubecavax' και 'Influspit Tetra'.

Η ομάδα υπέθεσε γιατί το καίσιο χρησιμοποιήθηκε στο εμβόλιο. 

«Από ιατρική άποψη, το καίσιο δεν έχει θεραπευτική αξία. 

Αντίθετα, θα έπρεπε να υποθέσουμε ότι η προσθήκη καισίου διαταράσσει την ισορροπία καλίου και θα μπορούσε να προκαλέσει το θάνατο ζωτικών κυττάρων (π.χ. αμυντικά κύτταρα) προκειμένου να επιταχυνθεί ενδεχομένως η επίδραση του εμβολιασμού ή να αποφευχθεί η διακινδύνευση αυτού του αποτελέσματος».

Το εμβόλιο της Moderna περιείχε επίσης αντιμόνιο (https://dangerousmedicine.com/), ένα εξαιρετικά τοξικό μέταλλο που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως αντιπρωτοζωικό ανοσοενισχυτικό, εξυπηρετώντας ανοσοκατασταλτικό αποτέλεσμα. 

Συγκεκριμένα, τα εμβόλια περιέχουν πεντασθενές στιβογλουκονικό νάτριο. 

Οι ανεπιθύμητες ενέργειες αυτής της ουσίας αντικατοπτρίζουν τις ανεπιθύμητες ενέργειες που αναφέρονται συνήθως μετά τον εμβολιασμό, όπως: ναυτία, έμετος, μυαλγία, κεφαλαλγία, λήθαργος και αλλαγές στο ΗΚΓ. 

Οι μακροπρόθεσμες παρενέργειες της πεντασθενούς χορήγησης στιβογλουκονικού νατρίου στο αίμα αντικατοπτρίζουν επίσης τις μακροπρόθεσμες παρενέργειες των εμβολιασμένων ατόμων, συμπεριλαμβανομένης της βλάβης στο ήπαρ και την καρδιά, της πνευμονίας, της βλάβης του αριθμού αίματος και της ηπατικής δυσλειτουργίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!