Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : 'Covid': Έκθεση της Ε.Ε. α π ο δ ε ι κ ν ύ ε ι από την αρχή, τόν ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ των «εμβολίων», αλλά τά εταιρικά μέσα ενημερώσεως τήν ΑΓΝΟΟΥΝ ! ( Ως συνήθως! )

 


https://expose-news.com/2023/02/21/eu-report-proves-devastating-impact/

 

Μια έκθεση της Ευρωπαϊκής Ένωσης που δημοσιεύθηκε τον Αύγουστο του 2021 αποδεικνύει ότι τα μέρη που συμμετείχαν στην αξιολόγηση και την απόφαση να επιτρέψουν τους «εμβολιασμούς» covid-19 στην αγορά, γνώριζαν τον καταστροφικό αντίκτυπο που έφεραν...


Μια μελέτη αποκάλυψε ότι το 9,3% των δειγμάτων αίματος που ελήφθησαν από «εμβολιασμένα» άτομα μολύνθηκαν με mRNA από το εμβόλιο - αποδεικνύοντας ότι οι ανησυχίες των ανθρώπων σχετικά με την αποδοχή των μεταγγίσεων αίματος εμβολιασμένων κατά της COVID, δεν είναι αβάσιμες.

Το εμβόλιο covid της Novavax βρέθηκε να προκαλεί καρδιακή φλεγμονή.

132 Καναδοί ιατροί ΠΕΘΑΝΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ, ή απροσδόκητα, μετά από ενέσεις covid.

Ένα κυβερνητικό έγγραφο της Νέας Ζηλανδίας αποκαλύπτει, πώς η κυβέρνηση σχεδίαζε να αντιμετωπίσει την «παραπληροφόρηση» σχετικά με την αντίδρασή της στον covid. 

Εν τω μεταξύ, η Νέα Ζηλανδία κατέγραψε τήν μεγαλύτερη  α ύ ξ η σ η καταγεγραμμένων ΘΑΝΑΤΩΝ, εδώ και 100 χρόνια!!!!!!!!!

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου δοκιμάζει ένα «εθνικό σύστημα προειδοποίησης» και τις επόμενες εβδομάδες θα στείλει μια δοκιμαστική προειδοποίηση για το ξέσπασμα πολέμου ή πανδημίας. Επιπλέον, άλλες ειδήσεις που σχετίζονται με την υγεία.

(περισσότερα στο άρθρο)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!