Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Μ ε γ ά λ ο Σ Ο Κ μετά τήν AYTOKTONIA τοῦ Αὐστριακοῦ Clemens Arvay, ἑνός ἀπό τοὺς πιό δ υ ν α τ ο ύ ς ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ τῆς ἐκστρατείας 'mRNA'! (Τόν «σκάσανε»!)

 


Μεγάλο 'Σ Ο Κ' μετά την αυτοκτονία του μαχητικού Clemens Arvay!

 

Ο Clemens Arvay  α υ τ ο κ τ ό ν η σ ε  πρίν από λίγες ημέρες.... 


Η είδηση προκάλεσε μεγάλο 'σόκ', όχι μόνον στήν Αυστρία, καθώς ήταν ένας από τους πιο δυνατούς επικριτές της εκστρατείας 'mRNA' με την ήσυχη και ήρεμη φωνή του.

Στις 18 Φεβρουαρίου, ο γνωστός φυσιολάτρης Clemens Arvay αυτοκτόνησε. 

Στην πραγματικότητα, η οικογένειά του δεν ήθελε τα θλιβερά νέα να φθάσουν στο κοινό. 

Σε περιόδους υπέρμετρης δημοσιότητας, ωστόσο, αυτό προφανώς δεν μπορούσε να αποφευχθεί.

Τραγική μοίρα

Ο Clemens Arvay, ο οποίος είχε σπουδάσει στο BOKU στη Βιέννη, ερεύνησε τη διεπαφή μεταξύ οικολογίας και υγείας, χωρίς να ερωτευτεί τις ιστορίες της άρχουσας τάξεως. 

Ήταν λογικό να μιλήσει και κατά του καθεστώτος κορωνοϊού και επειδή οι φωνές της αντιπολίτευσης ήταν εξαιρετικά σπάνιες, ειδικά στην αρχή, γρήγορα εκτέθηκε σε μια ηχηρή κριτική.

Τα βίντεό του, τα οποία έχουν πλέον ...διαγραφεί όλα (!) στο Youtube, έχουν προβληθεί εκατομμύρια φορές. 

Ο Arvay προειδοποίησε επειγόντως, βάσιμα, αντικειμενικά και με ακρίβεια κατά της θεραπείας με mRNA. 

Κάποιος μπορεί να υποθέσει, ότι ΕΧΕΙ ΣΩΣΕΙ ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ.

Ως εκ τούτου, ο μηχανισμός των μέσων ενημέρωσης έλαβε πρωτοφανή μέτρα εναντίον του. 

Ο ευαίσθητος ερευνητής είχε πληγεί σκληρά από την εκστρατεία κορυφαίων μέσων ενημέρωσης και αυτοαποκαλούμενων ελεγκτών γεγονότων (fact checkers). 

Σύντομα αποσύρθηκε από το κοινό, αλλά «δεν άντεξε ποτέ» την εκστρατεία δυσφήμισης, λέει ο Thomas Breit του καναλιού «New Normality». 

Πάλεψε με τον εαυτό του και τον κόσμο, κυριολεκτικά όλα ήρθαν μαζί. Η είδηση είναι ακόμη πιο σοκαριστική.

Αν υπάρχει κάτι με την έννοια του ήρεμου και διαφοροποιημένου ατόμου Arvay είναι, ότι η τραγική είδηση δεν χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει πολιτική διάθεση. 

Ακόμα κι αν η πρώτη επίδραση πηγαίνει ακριβώς προς αυτή την κατεύθυνση. 

Αξίζει και πρέπει να εκληφθεί με την έννοια του να σταματήσουμε έστω για λίγο, να θρηνήσουμε και να πούμε ένα 'ευχαριστώ' για τον ισχυρό άνδρα που έφυγε από τον κόσμο μας αλλά πέτυχε τόσα πολλά με την ήρεμη και απαλή φωνή του.

Ακολουθεί ένα άρθρο και (https://tkp.at/2021/02/26/oeko-immunologie-gesundheit-und-umwelt-im-zeiten-von-corona-massnahmen/) βίντεο με τον Clemens Arvay:

(https://youtu.be/P3sfXs2CWXg)

 

Οικο-Ανοσολογία: Υγεία και Περιβάλλον στην εποχή των μέτρων κορωνοϊού (https://tkp.at/2021/02/26/oeko-immunologie-gesundheit-und-umwelt-im-zeiten-von-corona-massnahmen/)

Ο γνωστός βιολόγος Dipl.Ing Clemens Arvay σε συνομιλία με τον πρώην μέντορά του στο Πανεπιστήμιο Φυσικών Πόρων και Επιστημών Ζωής στη Βιέννη, Univ.Prof. Δρ Peter Weish για την οικολογία της υγείας, την άσκηση πίεσης από τη φαρμακευτική και την αγροβιομηχανία, τον SARS CoV-2 και γιατί η κοινωνία των πολιτών καλείται να αντιμετωπίσει αυτήν την απειλή για την υγεία, η οποία είναι μόνο μία από τις πολλές.

Αλλαγή του έμφυτου ανοσοποιητικού συστήματος με εμβόλιο mRNA εξηγείται στο βίντεο (https://tkp.at/2021/06/10/veraenderung-das-angeborenen-immunsystems-durch-mrna-impfstoff-im-video-erklaert/)

Ερευνητές στην Ολλανδία και τη Γερμανία προειδοποίησαν ότι το εμβόλιο COVID-19 των Pfizer-BioNTech προκαλεί έναν πολύπλοκο επαναπρογραμματισμό της έμφυτης ανοσολογικής απόκρισης που θα πρέπει να ληφθεί υπόψη στην ανάπτυξη και χρήση εμβολίων που βασίζονται σε mRNA.

Βλάβη στο εγγενές ανοσοποιητικό σύστημα ως κύρια αιτία πανδημίας των εμβολιασμένων (https://tkp.at/2022/04/03/schaedigung-des-angeborenen-immunsystems-als-hauptgrund-fuer-pandemie-der-geimpften/)

Από την έναρξη της εκστρατείας εμβολιασμού, έχουν σημειωθεί αρκετές εξελίξεις με τις λοιμώξεις και τις ασθένειες που προκαλούνται από τον ιό SARS-CoV-2. Από τη μία πλευρά, ο ιός μεταλλάσσεται ταχύτερα και πιο έντονα και προς την κατεύθυνση της ανοσολογικής διαφυγής έναντι των αντισωμάτων που κατευθύνονται μόνο σε μέρος της πρωτεΐνης ακίδας.

Ακολουθώντας τους νόμους της εξέλιξης, γίνεται πιο μολυσματική, αλλά ταυτόχρονα πιο ακίνδυνη.

περισσότερα για τον Clemens Arvay:

Ο επικριτής του εμβολίου Clemens Arvay οδηγήθηκε στο θάνατό του από φανατικούς του κορωνοϊού

 
και

Ο ευγενής επικριτής των εμβολίων Covid-19 Clemens Arvay εκφοβίστηκε μέχρι θανάτου από το σύστημα και τους φανατικούς του κορωνοϊού


Β Ι Ν Τ Ε Ο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!