Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΙΑΤΡΟΙ ΣΕ Π Α Ρ Α Κ Ρ Ο Υ Σ Η : Ιατρός της Φλόριντα, φέρεται ότι ΑΠΑΙΤΕΙ οι ανεμβολίαστοι, νά π υ ρ ο β ο λ ο ύ ν τ α ι μέχρι ΘΑΝΑΤΟΥ (!!!!!!!!!!!!!!) στό ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ α π ό σ π α σ μ α ναζιστικού τύπου!..... (Δέν είναι 'μαύρο χιούμορ'! ΚΑΘΟΛΟΥ! )

 





Κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, οι αιχμάλωτοι των ναζιστικών στρατοπέδων θανάτου στέλνονταν τακτικά στο εκτελεστικό απόσπασμα για εξόντωση, αν έβγαιναν εκτός γραμμής. 

Και ένας γιατρός της Φλόριντα θα ήθελε να ξανασυμβεί το ίδιο πράγμα, εκτός από αυτή τήν φορά στους εργαζόμενους στα νοσοκομεία, που αρνούνται να «εμβολιαστούν» για τον κορωνοϊό της Γουχάν (Covid-19).

Σύμφωνα με μια καταγγελία, ο Δρ Daniel B. Case 

παρενόχλησε και εκφόβισε άλλους υπαλλήλους στο Νοσοκομείο Sarasota Memorial στη Φλόριντα, για την κατάσταση εμβολιασμού τους. 

Τουλάχιστον ένας από αυτούς ήρθε σε άμεση αντιπαράθεση με τον Case, ο οποίος πρότεινε τον ιατρικό φασισμό ως λύση στην ελευθερία επιλογής.

Στις 10 Σεπτεμβρίου 2021, ένας εργαζόμενος του Νοσοκομείου Sarasota Memorial υπέβαλε καταγγελία στην επικεφαλής του νοσοκομείου Lorrie Liang σχετικά με μια αρνητική συνάντηση με τον Case, ο οποίος ερώτησε αυτό το άτομο, για το αν είχε κάνει ένεση για την κινεζική γρίπη.

«Απάντησα "όχι"», ανέφερε ο εργαζόμενος στην καταγγελία.

«Τότε [ο Case] ρώτησε "Θα εμβολιαστείτε; Ο Μπάϊντεν το κατέστησε υποχρεωτικό χθες το βράδυ. 

Είπα "Όχι δεν είμαι." Ρώτησε "Γιατί όχι; Μπορεί να απολυθείτε». 

Απάντησα 'Γιατί αυτή είναι η ελευθερία επιλογής μου'».

Στη συνέχεια, ο Case φέρεται να απάντησε στον συνάδελφο δηλώνοντας, ότι αυτό το άτομο και όλοι οι άλλοι ανεμβολίαστοι «είναι ο λόγος για τον οποίο πεθαίνουν άνθρωποι και εξαπλώνεται ο covid»!

«Τον ρώτησα λοιπόν "Σοβαρολογείτε, Δρ Case;; Αλήθεια λέτε αυτά τα πράγματα;;!». Στη συνέχεια, είπε: 

«Όταν απολυθείτε, τότε θα κάνουμε ένα πάρτυ και ο δαρβινισμός θα κάνει τη δουλειά [sic]». 

Τότε είπα "αυτό [sic] ακούγεται κάπως φασιστικό! Είστε Φασίστας;;». 

Μετά είπε, 'βλέπετε, γι' αυτό πρέπει να πάνε τύπους σαν κι εσάς στο εκτελεστικό απόσπασμα'».

 

(Σχετικά: Η Marlaina Danielle Smith, Αλμπέρτα, η νεότερη πρωθυπουργός του Καναδά, λέει ότι δεν έχει δει ποτέ μια ομάδα ανθρώπων να υφίστανται διακρίσεις, στον βαθμό που αντιμετωπίζουν οι ανεμβολίαστοι. https://naturalnews.com/2022-10-14-new-alberta-premier-unvaccinated-most-discriminated-against.html)

 

Το Νοσοκομείο Sarasota Memorial συνέταξε λίστες ανεμβολίαστων μελών του προσωπικού για να στείλει στην «επανεκπαίδευση»

Στην ουσία, ο Case παραδέχτηκε – υποθέτοντας ότι οι ισχυρισμοί είναι αληθινοί – ότι είναι, στην πραγματικότητα, φασίστας, καθώς οι φασίστες ήταν οι ένοχοι που έστειλαν «ανεπιθύμητους» στις γραμμές πυρός και στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Υπό την ηγεσία του Δρ Jonathan Hoffberger, επικεφαλής του προσωπικού της εγκατάστασης, το Νοσοκομείο Sarasota Memorial είναι προφανώς το σημείο μηδέν για τον ιατρικό φασισμό στην περιοχή Tampa Bay της Φλόριντα.

Ορισμένοι νοσηλευτές στο νοσοκομείο λένε, ότι οι ανώτεροι συνέταξαν λίστες με τα ονόματα όλων των ανεμβολίαστων μελών του προσωπικού, τα οποία πρόκειται να υποβληθούν σε «συνεδρία επανεκπαίδευσης»

Αυτό μοιάζει πολύ με τα στρατόπεδα συγκέντρωσης που ανεγέρθηκαν στη ναζιστική Γερμανία για τον επαναπρογραμματισμό των κρατουμένων.

Όχι μόνο αυτό, αλλά το νοσοκομείο Sarasota Memorial διέταξε επίσης όλους τους ανεμβολίαστους εργαζόμενους να φορούν το ισοδύναμο των περιβραχιόνιων κίτρινων αστεριών. 

Τους είπαν ότι πρέπει να «απομονώνονται κατά τη διάρκεια των γευμάτων», για να αποφύγουν δυνητικά να μολύνουν τους εμβολιασμένους με μικρόβια covid.

Το Νοσοκομείο Sarasota Memorial δημιούργησε ακόμη και ένα σύστημα ραβδιών με χρωματική κωδικοποίηση, για να επισημάνει στα σήματα των εργαζομένων, ποιος εμβολιάστηκε και ποιος ήταν ανεμβολίαστος. 

Μας λένε ότι το σύστημα αυτοκόλλητων δεν εφαρμόστηκε ποτέ στην πραγματικότητα.

Ο ίδιος ο Hoffberger, καρδιοχειρουργός, φέρεται να κρατούσε προσωπική μνησικακία εναντίον των μη εμβολιασμένων, στους οποίους συχνά φώναζε. 

Σε ορισμένες περιπτώσεις, αρνήθηκε να κάνει εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς σε ασθενή, επειδή δεν είχε κάνει ενέσεις mRNA!!!

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Hoffberger κατηγόρησε τους ανεμβολίαστους, επειδή επέλεξαν να κάνουν τη «δική τους έρευνα», την οποία χλεύασε ως κατώτερη από τη δική του ανωτερότητα.

«ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ "ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΡΕΥΝΑ!"» Ο Hoffberger φώναξε σε μια ανάρτηση, μαζί με μια φωτογραφία που έφερε τη λεζάντα:

«Μύθος: "Είχα COVID-19, οπότε δεν χρειάζεται να εμβολιαστώ επειδή έχω αντισώματα".

Τα τελευταία νέα σχετικά με τις ενέσεις κινεζικού ιού και την εμμονή του ιατρικού κατεστημένου με αυτές μπορούν να βρεθούν σε VaccineWars.com.

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

TheBlaze.com

NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2023-02-24-florida-physician-calls-for-second-holocaust-unvaccinated.html


1 σχόλιο:

  1. Ειτε με τα εμβολια ειτε με πυροβολισμο θελουν να μας σκοτωσουν.Επιβαιωνουν οτι τα εμβολια ειναι θανατηφορα οπλα και οδσους τα αρνουντε τοους πυροβολουν.Πρεπει ολοι οι κατοικοι υτης γης να πεθανουν.Αυτος ειναι ο σκοπος τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!