Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Η 'Pfizer' σ υ γ κ ά λ υ ψ ε ΘΑΝΑΤΟΥΣ, κατά τήν διάρκεια κλινικών δοκιμών του εμβολίου 'covid'! [ Απίστευτο! Αποκλείεται! Μπά....Συνωμοσιολογίες κι αυτά.... ]

 

Ο φαρμακευτικός κολοσσός Pfizer κάλυψε θανάτους και τραυματισμούς, που σημειώθηκαν μεταξύ των συμμετεχόντων κατά τη διάρκεια των εσπευσμένων κλινικών δοκιμών για το εμβόλιο Covid της εταιρείας, σύμφωνα με νέα έκθεση-βόμβα.


Η συγκάλυψη αποκαλύφθηκε από ερευνητές δημοσιογράφους της διάσημης γερμανικής εφημερίδας Die Welt.

Οι δημοσιογράφοι αποκάλυψαν τις ιστορίες ασθενών (http://igor.chudov.com/tmp/Die-Welt.pdf) που τραυματίστηκαν σοβαρά και σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια των κλινικών δοκιμών της Pfizer.

Ωστόσο, αντί να σταματήσει αμέσως το πείραμα, η Pfizer προσπάθησε να καλύψει τις ανεπιθύμητες ενέργειες και να συνεχίσει τις δοκιμές σε μια προσπάθεια να σπεύσει το εμβόλιο στην αγορά.

Σύμφωνα με την Welt, η Pfizer παραποίησε τα ευρήματα της μελέτης απομακρύνοντας τους ασθενείς που τραυματίστηκαν και σκοτώθηκαν.

Τα παραποιημένα ευρήματα προέρχονται από τις ίδιες κλινικές δοκιμές που η Pfizer μάχεται στα δικαστήρια για να κρατήσει κρυφή (https://slaynews.com/news/covid-clinical-trials-did-not-comply-federal-requirements-nih-ig/) από το κοινό εδώ και 75 χρόνια.

Παρά τις καλύτερες προσπάθειες της ισχυρής νομικής ομάδας της Pfizer, η εταιρεία αναγκάστηκε να δημοσιοποιήσει δεδομένα κλινικών δοκιμών μέσω δικαστικής απόφασης.

Οι συμμετέχοντες στις κλινικές δοκιμές αναγκάστηκαν να υπογράψουν παραίτηση από την ευθύνη.

Η παραίτηση απαλλάσσει την Pfizer από αμέλεια και για «απάτη ή κακή πίστη εκ μέρους της ίδιας της Pfizer».

Τα άτομα που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των κλινικών δοκιμών αφαιρέθηκαν από την επιστημονική βιβλιογραφία και οι τραυματισμοί τους θεωρήθηκαν «όχι από το εμβόλιο».

Στις 31 Αυγούστου 2020, η εταιρεία διαχείρισης δοκιμών για την Pfizer ενημέρωσε 53 άτομα από την κλινική δοκιμή στο κέντρο δοκιμών του Μπουένος Άιρες.

Αυτά τα άτομα ενημερώθηκαν για την κατάσταση εμβολιασμού τους και τους επιτράπηκε να εμβολιαστούν, καταστρέφοντας την ομάδα ελέγχου και καλύπτοντας τη διαφορά των συμπτωμάτων που παρατηρήθηκαν στα εμβολιασμένα άτομα.

Αυτές οι πράξεις κακόβουλης απάτης άνοιξαν το δρόμο για την Pfizer να καλύψει κατάφωρα τους ΘΑΝΑΤΟΥΣ των συμμετεχόντων στήν μελέτη.

Pfizer Υποκείμενο C4591001 1162 11621327 ήταν ένας 60χρονος άνδρας που πέθανε από αρτηριοσκλήρωση τρεις ημέρες μετά τη λήψη της πρώτης δόσης του εμβολίου covid της Pfizer.

Παρόλο που τα αποτελέσματα της νεκροψίας δεν ήταν διαθέσιμα και οι σχετικές εξετάσεις ήταν άγνωστες, ο ιατροδικαστής ισχυρίστηκε ότι ο θάνατος ήταν από «εξέλιξη της αθηροσκληρωτικής νόσου».

Η Pfizer συμφώνησε με τον ιατροδικαστή και δεν ξεκίνησε καμμία έρευνα για να διαπιστωθεί γιατί ο πρόσφατα εμβολιασμένος άνδρας πέθανε τόσο ξαφνικά.

Ο 11621327 της Pfizer υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο μόλις τρεις ημέρες μετά τη λήψη δεύτερης δόσης του εμβολίου covid της Pfizer.

Βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του.

Το υποκείμενο Pfizer 11521497 υπέστη καρδιακή ανακοπή μόλις είκοσι ημέρες μετά τον εμβολιασμό.

Η Pfizer διεξήγαγε εσωτερική έρευνα και αποφάνθηκε ότι οι θάνατοι δεν είχαν καμμία σχέση με το εμβόλιό της.

Ωστόσο, δεν συμφώνησαν όλοι με την Pfizer σε αυτές τις περιπτώσεις.

«Σύμφωνα με την τρέχουσα κατάσταση της επιστήμης, αυτές οι δύο περιπτώσεις θα αποδίδονταν στον εμβολιασμό», δήλωσε η φαρμακοβιομηχανία του Βερολίνου Susanne Wagner.

«Ειδικά από τη στιγμή που η αμερικανική υγειονομική αρχή CDC ερευνά επί του παρόντος εγκεφαλικά επεισόδια σε εμβολιασμένα άτομα και είναι γνωστό».

Ένας 36χρονος δικηγόρος από την Αργεντινή, ο Augusto Roux, υπέγραψε για τις κλινικές δοκιμές.

Ένοιωσε πόνο στο στήθος, δύσπνοια, ναυτία και πυρετό αμέσως μετά την επιστροφή του στο σπίτι, από τη δεύτερη δόση του εμβολίου covid της Pfizer.

Κατά τη διάρκεια της αρχικής 40λεπτης περιόδου παρατήρησης, ο Roux ήταν καλά, αλλά στο δρόμο για το σπίτι του, εμφανίστηκαν τα συμπτώματα.

Στο νοσοκομείο, οι γιατροί έπρεπε να αφαιρέσουν υγρό που είχε σχηματιστεί γύρω από την καρδιά του.

Υπέφερε από περικαρδιακή συλλογή και τα ούρα του έγιναν ...μαύρα.

Στην έκθεση απαλλαγής, οι γιατροί περιέγραψαν την κατάσταση ως υψηλή πιθανότητα «ανεπιθύμητης αντίδρασης στο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού».

Ο Roux πέρασε τους επόμενους μήνες αντιμετωπίζοντας έναν ακανόνιστο καρδιακό παλμό, ηπατικά προβλήματα και ξαφνική απώλεια βάρους.

Η Pfizer είπε τελικά ψέμματα για τον απειλητικό για τη ζωή τραυματισμό του Roux από το εμβόλιο και δεν συμπεριέλαβε μια ειλικρινή αναφορά για τον τραυματισμό του στις εκθέσεις κλινικών δοκιμών.

Η Pfizer περιέγραψε την κατάσταση ως «ανεπιθύμητη ενέργεια επιπέδου τοξικότητας 1», που δεν είχε καμμία σχέση (!) με το εμβόλιο....

Η εταιρεία υποστηρίζει, ότι μια λοίμωξη Covid δεν θα μπορούσε να αποκλειστεί.

Ανεξάρτητα από αυτό, ο Roux βρέθηκε αρνητικός πολλές φορές για Covid ενώ υπέφερε από τους τραυματισμούς του εμβολίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!