Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ 'JUNK' ΕΠΙΣΤΗΜΗ : Η 'Big Pharma' και η 'Coca Cola', μετατρέπουν π α χ ύ σ α ρ κ ο υ ς Αμερικανούς εφήβους σε ΑΣΘΕΝΕΙΣ εφ' όρου ζωής (!), μέ ε ν έ σ ι μ ο φάρμακο π α χ υ σ α ρ κ ί α ς, που έχει ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ Π Α Ρ Ε Ν Ε Ρ Γ Ε Ι Ε Σ !!!

 


Χρειάζεται πραγματικά η Αμερική ένα φάρμακο παχυσαρκίας για 12χρονα παιδιά που προκαλεί καρκινικούς όγκους; Το Wegovy (σεμαγλουτίδη) είναι πλέον το πρώτο εγκεκριμένο από τον FDA φάρμακο απώλειας βάρους, που έχει εγκριθεί για παχύσαρκους εφήβους και λαμβάνεται μία φορά την εβδομάδα. 


Το Wegovy απαριθμεί τις σοβαρές παρενέργειές του ως πιθανούς όγκους του θυρεοειδούς που περιλαμβάνουν καρκίνο. Έχετε πρήξιμο στο λαιμό σας, πρόβλημα κατάποσης και δύσπνοια; 

Δεν φταίει η παχυσαρκία για αυτό, αλλά το νέο σας συνταγογραφούμενο φάρμακο απώλειας βάρους που εκτοξεύει αυτό που είναι επίσης γνωστό στα τρωκτικά που έχουν δοκιμαστεί στο εργαστήριο ως μυελοειδές καρκίνωμα του θυρεοειδούς (MTC). 

Και δεν είναι μόνο αυτό, παιδιά. 

Το Wegovy είναι μια ενέσιμη συνταγή που μπορεί να προκαλέσει φλεγμονή του παγκρέατος, χολόλιθους, νεφρική ανεπάρκεια, γρήγορο καρδιακό παλμό (σε κατάσταση ηρεμίας), κατάθλιψη και φυσικά σκέψεις αυτοκτονίας.

Το Wegovy είναι ένα δια βίου ενέσιμο φάρμακο επειδή μόλις ένα άτομο σταματήσει να το παίρνει, ανακτά το βάρος που έχασε, σύμφωνα με την κλινική μελέτη

Οι ειδικοί έχουν «ζυγίσει» σωστά (λογοπαίγνιο) μία από τις πιο παράλογες παρενέργειες της λήψης ενέσεων Wegovy, ή καλύτερα, μια παρενέργεια της μη λήψης των ενέσεων πια μετά την έναρξή τους, η οποία περιλαμβάνει την επαναφορά όλου του βάρους που «χάθηκε».

 Είστε έτοιμοι για τη δια βίου ενέσιμη φαρμακευτική αγωγή σας; 

Αυτή είναι η τιμωρία για την κατανάλωση γρήγορου φαγητού και την κατανάλωση αναψυκτικών για όλα τα παιδικά σας χρόνια. 

Δεδομένα από κλινικές δοκιμές έδειξαν ότι «οι ασθενείς βιώνουν ανάκτηση βάρους μόλις σταματήσουν να παίρνουν το φάρμακο», λέει εκπρόσωπος (Novo Nordisk) της φαρμακευτικής εταιρείας πίσω από τη δημιουργία των τρυπημάτων παχυσαρκίας, μιλώντας στο NBC News σχετικά.

Παρακολουθήστε το «Είμαστε δηλητηριασμένοι», όπου ο Russell Brand συζητά με έναν πληροφοριοδότη της Coca Cola τη γελοιότητα του πώς τα «φάρμακα» σε αυτή τη χώρα κάνουν τους ανθρώπους πιο άρρωστους, σε συνδυασμό με τα γεμάτα ζάχαρη αναψυκτικά και τα επεξεργασμένα πρόχειρα επιστημονικά τρόφιμα.

(βίντεο)


Το σιρόπι καλαμποκιού υψηλής φρουκτόζης και το έλαιο canola, παχαίνουν τα παιδιά πιο γρήγορα από ό, τι ο Willy Wonka μπορεί να πει ότι τρώνε περισσότερες μπάρες σοκολάτας!

Η Αμερική είναι το σπίτι των επεξεργασμένων τροφίμων που παχαίνουν τα παιδιά ακριβώς έξω από τη μήτρα, συμπεριλαμβανομένων των βρεφικών παρασκευασμάτων. 

Τα περισσότερα κρέατα και γαλακτοκομικά προϊόντα σε αυτή τη χώρα περιέχουν τεχνητές αυξητικές ορμόνες, για να παχύνουν τα ζώα και να τα κάνουν να παράγουν περισσότερο γάλα, ή αυγά. 

Αυτό μετατρέπει μια χώρα γεμάτη παχιά παιδιά σε παχύσαρκα παιδιά, εφήβους και ενήλικες.

Στη συνέχεια, υπάρχει το HFCS, ένα συμπυκνωμένο σάκχαρο που εκτοξεύει το σώμα στην παχυσαρκία, τον διαβήτη και τον καρκίνο (https://naturalnews.com/029403_high_fructose_corn_syrup_liver_damage.html) . 

Συσσωρεύστε περισσότερο γλάσο σε αυτό το κέικ προσθέτοντας λάδι canola σχεδόν σε κάθε επεξεργασμένο τρόφιμο για να το διατηρήσετε περισσότερο, ενώ συντομεύετε την ανθρώπινη ζωή γρηγορότερα από τη μαργαρίνη. 

Ακόμη και τεχνητά γλυκαντικά όπως η ασπαρτάμη προκαλούν ΑΥΞΗΣΗ βάρους, κάνοντας ακριβώς το αντίθετο από αυτό που διαφημίζονται για να βοηθήσουν.

Το έλαιο Canola πήζει στο σώμα και προκαλεί ταχεία αύξηση βάρους και ΑΠΩΛΕΙΑ ΜΝΗΜΗΣ (https://naturalnews.com/2021-10-15-canola-oil-makes-you-fat-and-dumb.html). 

Δεν είναι περίεργο τα παιδιά δεν μπορούν να καταλάβουν πώς έγιναν τόσο βαριά, ενώ ο γιατρός τους κατηγορεί τους γονείς και τους παππούδες, ότι είχαν προδιάθεση γενετικής λίπους που μετέδωσαν στα νοσηρά παχύσαρκα παιδιά, τα οποία μόλις έφαγαν δύο διπλά cheese burger και μερικές υπερμεγέθεις πατάτες, με μια diet coce για ξεκίνημα.

Θέλετε να χάσετε βάρος χωρίς να μετατρέψετε τον εαυτό σας σε εργοστάσιο καρκίνου; 

Εξετάστε τις φυσικές θεραπείες για την απώλεια βάρους (http://fightobesity.news/) και τη διαχείριση βάρους που είναι τόσο απλές όσο η κατανάλωση πολύ περισσότερου νερού για τη βέλτιστη λειτουργία των ζωτικών οργάνων και τη μείωση της πρόσληψης ημερήσιων θερμίδων. 

Μόλις δύο κουταλιές της σούπας μηλόξυδο μπορούν να βοηθήσουν στον έλεγχο των επιπέδων σακχάρου στο αίμα και στην καταστολή της όρεξης. 

Επίσης, το πράσινο τσάι βοηθά το σώμα να απελευθερώσει λίπος και να κάψει θερμίδες, ενώ χτυπά τις προφλεγμονώδεις ασθένειες, όπως η παχυσαρκία.

Συντονίστε στο Διαδίκτυο στο NaturalMedicine.news για περισσότερες συμβουλές σχετικά με τον τρόπο χρήσης φυσικών θεραπειών για την απώλεια βάρους και τη διαχείριση βάρους που δεν κάνουν τα νεφρά σας να αποτύχουν και δεν σας κάνουν να θέλετε να ξεφύγετε.

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

NaturalNews.com

Wegovy.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!