Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023

ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...Παγκόσμια εμφάνιση των σατανιστών (!!!), με το άγαλμα του Βάαλ! – Ζητούν α π ο χ ρ ι σ τ ι α ν ο π ο ί η σ η καί αλλαγές στόν πλανήτη!...

 


«Βγαίνουν» τώρα που πλησιάζουν εξελίξεις στον πλανήτη... Τους αποθεώνουν όλα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης!
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες του Αντιχρίστου (Η.Π.Α.) δεν είναι χριστιανικό κράτος».

Με την φράση αυτή, το ντοκιμαντέρ «Hail Satan?» φιλοδοξεί να προβάλλει σε όλον τον κόσμο τα… «ιδανικά» του Σατανισμού.


Κ.Χαραλάμπους

Το «Hail Satan?» επικεντρώνεται στο Satanic Temple, μια σκοτεινή ομάδα που ξεκίνησε το 2013 με βάση τη Μασσαχουσέτη, όπου χρησιμοποιούν σατανιστικές εικόνες και δηλώνουν πίστη στον Σατανά, προβάλλοντας το «άγαλμα» του τραγόμορφου Βάαλ.

Αποτελούν τους φανερούς σατανιστές, οι οποίοι με την παρουσία τους καλύπτουν τους υπόλοιπους που βρίσκονται σε ανώτατα κλιμάκια της παγκόσμιας διακυβέρνησης, η οποία έπεται να κάνει σύντομα φανερή την παρουσία της.

Το Satanic Temple ασχολείται με διάφορες δραστηριότητες σε όλη την χώρα, ζητώντας να διδάσκεται ο Σατανισμός στα σχολεία των ΗΠΑ ως μία από τις θρησκείες του Κράτους.

Στην δυτική Φλόριντα, παρέχουν κάλτσες σε άστεγους μέσω εράνου, προκειμένου να «κερδίσουν» συμπάθεια στα αδύναμα στρώματα.

Στο Σιάτλ διοργανώνουν αιμοδοσίες.

Στηρίζουν φυσικά της αμβλώσεις, όπως και οι «σύντροφοί» τους στα αριστερά και αριστερόστροφα κόμματα ανά τον πλανήτη.

«Δεν ξεκίνησα να γυρίσω μία ταινία, η οποία θα μου δώσει προσωπική ελπίδα και έμπνευση. 
Έκλινα προς τον αθεϊσμό αναφορικά με την θρησκεία. Πίστευα πως η θρησκεία είναι χαζή και πρέπει να μην υπάρχει. 

Πως όλοι θα περνούσαμε καλύτερα, αν ο καθένας μας παρατούσε την ηλίθια θρησκεία του. Άλλαξα γνώμη. 

Πλέον φρονώ πως πρέπει να επανεξετάσουμε τι είδους θρησκείες θέλουμε. Θρησκείες που θα ταιριάζουν καλύτερα στην πραγματικότητα που ζούμε. Η θρησκεία λοιπόν είναι αναγκαία, αλλά, είμαι της άποψης, πως χρειαζόμαστε μερικές καλύτερες θρησκείες», αναφέρει η Penny Lane, σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ.

Τι σημαίνει αυτό; 

Πως και οι Σατανιστές θα στηρίξουν την συγχώνευση των θρησκειών, με αφαίρεση των Λόγων του Χριστού, σε ένα νέο δόγμα χάριν της ...«ειρήνης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!