Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Η φαρμακευτική εταιρεία 'Moderna' πληρώνει 400.000.000$ σέ δικαιώματα στό πρώην πρακτορείο του Ά. Φάουτσι.....

 

Λοιπόν, αυτό είναι σίγουρα ενδιαφέρον....


https://petersweden.substack.com/p/moderna-pays-400-million-in-royalties?utm_source=substack&utm_medium=email

 

H Moderna μόλις πλήρωσε 400.000.000 $ σε δικαιώματα, για το εμβόλιό της mRNA κατά του covid στο Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) και συμφώνησε επίσης να συνεχίσει να πληρώνει δικαιώματα στο μέλλον, για κάθε εμβόλιο mRNA που πουλάει.



Μπορείτε να μαντέψετε ποιος ήταν το αφεντικό στο NIAID μέχρι πέρυσι; 

Φυσικά δεν ήταν άλλος από τον Δρ Φάουτσι. Πρέπει να τεθούν ερωτήματα σχετικά με το αν υπήρχαν συγκρούσεις συμφερόντων εδώ...

Η Moderna έχει πουλήσει μέχρι στιγμής περίπου 36 δισεκατομμύρια $ από τα εμβόλια 'mRNA' covid. 

Είναι πολλά τα λεφτά.

Αποδεικνύεται ότι ο λόγος (https://www.nytimes.com/2023/02/23/science/moderna-covid-vaccine-patent-nih.html) που ή Μoderna πληρώνει αυτά τα δικαιώματα είναι επειδή δανείστηκε μια τεχνική από έρευνα που χρηματοδοτήθηκε από την κυβέρνηση για να ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙ τον κωδικό mRNA πρωτεΐνης ακίδας που χρησιμοποιείται στα εμβόλια. 

Τροποποιούσαν την πρωτεΐνη ακίδα που χρησιμοποιήθηκε στα πλάνα, στην αρχική έρευνα που έγινε στο MERS πρόσθεσαν δύο αμινοξέα στην πρωτεΐνη ακίδα για να κάνουν μια ισχυρότερη ανοσοαπόκριση.

Με άλλα λόγια, η κυβέρνηση κατέχει πνευματική ιδιοκτησία που είναι το κλειδί για το εμβόλιο mRNA της Moderna και θέλουν μετρητά για αυτό!

Αυτό μάλλον θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερη είδηση, αλλά ως συνήθως λογοκρίνεται. Εάν ψάξετε για αυτό το θέμα στο Google αυτή τη στιγμή, σας καλωσορίζει αυτό το οργουελιανό μήνυμα.


(αποτέλεσμα στην αναζήτηση "moderna pay royalties fauci" - "Φαίνεται ότι τα παρακάτω αποτελέσματα αλλάζουν γρήγορα". - στο μεταξύ, το μήνυμα έχει πλέον αλλάξει από την ώρα που γράφτηκε το άρθρο του Imanuelsen)

Το 2020, το NIAID ήρθε με αυτό το δελτίο τύπου (https://www.niaid.nih.gov/news-events/promising-interim-results-clinical-trial-nih-moderna-covid-19-vaccine) λέγοντας ότι οι κλινικές δοκιμές έδειξαν ελπιδοφόρα αποτελέσματα ότι οι λήψεις ήταν ασφαλείς και αποτελεσματικές. 

Αλλά ο ίδιος οργανισμός, που τότε διοικούνταν από τον Φάουτσι, παίρνει τώρα έναν τεράστιο μισθό. Υπερβολικά πολλές συγκρούσεις συμφερόντων;

Οι άνθρωποι αναγκάζονταν και σε ορισμένες χώρες εξαναγκάζονταν να κάνουν αυτά τα εμβόλια εάν ήθελαν να διατηρήσουν τη δουλειά τους, ή να τους επιτραπεί να κάνουν καθημερινές δραστηριότητες όπως φαγητό σε εστιατόρια. 

Οι άνθρωποι ήταν λίγο πολύ αναγκασμένοι να κάνουν αυτά τα εμβόλια και ως εκ τούτου να κλειδώσουν τις τσέπες της κυβέρνησης και χωρίς αμφιβολία ο Φάουτσι πήρε και μερικούς ωραίους μισθούς από αυτήν.

Πόση διαφθορά συμβαίνει στο παρασκήνιο; 

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα εμβόλια προωθήθηκαν πιεστικά και τόσο σκληρά στους ανθρώπους, έτσι ώστε κάποιοι να μπορούν να πάρουν τους μισθούς τους; 

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι έχουν λογοκριθεί τόσο πολύ επειδή απλώς λένε κάτι αρνητικό για αυτούς τους εμβολιασμούς; Αρχίζω να αναρωτιέμαι.

Γνωρίζουμε ότι κατά τη διάρκεια των lockdown, υπήρξε μαζική μεταφορά πλούτου. Οι πλούσιοι έγιναν ακόμα πιο πλούσιοι. 

Οι μικρές επιχειρήσεις χρεοκόπησαν εξ αιτίας της παραφροσύνης του lockdown.

Αυτό μου φαίνεται σαν διαφθορά. Θέλω να πω, θα ήταν διαφορετικό αν η κυβέρνηση βοηθούσε στην εφεύρεση των εμβολίων και οι άνθρωποι ήταν ελεύθεροι να επιλέξουν αν θα τα κάνουν ή όχι.

Αλλά οι άνθρωποι εξαναγκάστηκαν να εμβολιαστούν και πολλοί δεν μπορούσαν να δώσουν ενημερωμένη συγκατάθεση επειδή υπήρχε τόσο πολλή προπαγάνδα από τα κύρια μέσα ενημέρωσης και συνεχή μηνύματα από τους «ειδικούς» σχετικά με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα, παρά το γεγονός ότι ακόμα δεν έχουμε μακροπρόθεσμα δεδομένα ασφάλειας σχετικά με αυτήν την ολοκαίνουργια τεχνολογία γονιδιακής θεραπείας.

Αυτό είναι το πραγματικά κακό. 

Σε πολλά μέρη του κόσμου, οι άνθρωποι λίγο πολύ βρέθηκαν μπροστά στο δίλημμα να κάνουν αυτό το εμβόλιο ή να καταστρέψουν τη ζωή τους. 

Τόσοι πολλοί άνθρωποι πήραν το εμβόλιο, κάνοντας έτσι μερικούς ανθρώπους να κερδίσουν πολλά χρήματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!