Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Στήν Γή τ σ α κ ώ ν ε σ θ ε αγρίως, αλλά στό ΔΙΑΣΤΗΜΑ είστε ...φιλαράκια; Ρέ μπάς καί μας δουλεύουν;

 


Ενώ οι ΗΠΑ και η Ρωσσία πολεμούν έναν πόλεμο δι' αντιπροσώπων στην Ουκρανία - ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός απολαμβάνει μια ειρήνη δι' αντιπροσώπων - "Στο διάστημα, όλοι μπορούν να έχουν ένα όνειρο" έτσι δεν είναι;

https://peterhalligan.substack.com/p/while-the-us-and-russia-fight-a-proxy?utm_source=substack&utm_medium=email


Από εδώ, παραπομπή σε ένα άρθρο από το The Hill :

Russia launches rescue ship to save NASA astronaut, two cosmonauts after spacecraft leak | Just The News (Η Ρωσσία εκτοξεύει σκάφος διάσωσης για να σώσει αστροναύτη της NASA και δύο κοσμοναύτες μετά από διαρροή σε διαστημόπλοιο - Η Ρωσσία εκτόξευσε ένα μη επανδρωμένο σκάφος διάσωσης προς τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό για να διασώσει δύο κοσμοναύτες και έναν αστροναύτη της NASA που έχουν εγκλωβιστεί.)

(https://justthenews.com/politics-policy/russia-launches-rescue-ship-save-nasa-astronaut-two-cosmonauts-after-spacecraft)

«Ο αστροναύτης της NASA Frank Rubio και οι Ρώσσοι κοσμοναύτες Sergey Prokopyev και Dmitri Petelin έχουν κολλήσει στον σταθμό από τον Δεκέμβριο, αφότου ένας μικρομετεωρίτης προσέκρουσε στο εξωτερικό ψυγείο του διαστημικού τους σκάφους και προκάλεσε διαρροή, σύμφωνα με το The Hill».

«Η (μη επανδρωμένη: συντ.) κάψουλα Soyuz εκτοξεύτηκε από το Καζακστάν γεμάτη με προμήθειες για τα τρία διαστημόπλοια. Αναμένεται να συνδεθεί με τον σταθμό την Κυριακή. 

Παρατηρητές της NASA ήταν παρόντες στην εκτόξευση, σε μια σπάνια περίπτωση ρωσσοαμερικανικής συνεργασίας, εν μέσω της συνεχιζόμενης ρωσσικής εισβολής στην Ουκρανία.

Οι τρεις επιβαίνοντες στον ISS δεν θα αναχωρήσουν με το σκάφος Soyuz και θα παραμείνουν στο σταθμό, έως ότου ένα άλλο σκάφος φέρει τους αντικαταστάτες τους τον Σεπτέμβριο. 

Το ρωσσικό διαστημόπλοιο θα επιστρέψει στη Γη μη επανδρωμένο».

Η NASA βρισκόταν στο Καζακστάν, μια χώρα στα νότια σύνορα της Ρωσσίας, για την εκτόξευση - χωρίς ταξιδιωτικούς περιορισμούς. 

Απαιτήσεις για τεστ C19 και PCR στις 8 Ιουνίου 2022 για «εμβολιασμένους» και «ανεμβολίαστους» - δεν απαιτούνται «χαρτιά παρακαλώ».

1 σχόλιο:

  1. Το #OLYPAO ⚽️, τάνκερ συμφερόντων Αλαφούζου & Μαρινάκη μεταφέρουν 🇷🇺 καύσιμα εν μέσω πολέμου.

    🔴Το MILOS (Αλαφούζου) πλέει προς το 🇹🇷 Αλιαγά, έχοντας ξεκινήσει από το 🇷🇺 Νοβοροσίσκ.
    🔴Το ARISTOFANIS (Μαρινάκη) πλέει αντίθετα, προς το 🇷🇺 Νοβοροσίσκ. Ξεκίνησε από 🇫🇷.

    https://twitter.com/SotSideris/status/1629485646673854465?cxt=HHwWgoC-if6jjJ0tAAAA

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!