Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Γιατί ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ νά κάνετε τό διαβόλιο. Ἕνα ἐξαιρετικῶς συμπυκνωμένο ἀλφαβητάριο, γιά τό ΓΙΑΤΙ αὐτά τά mβόλια εἶναι τόσο ἐπικίνδυνα.

 


https://iceni.substack.com/p/psa-why-you-shouldnt-take-the-vaccine?utm_campaign=400535#details

(ηχητικό: 05:38)

Εάν κάποιος που γνωρίζετε, σχεδιάζει να κάνει εμβόλιο COVID-19, εδώ είναι με λίγα λόγια, ο λόγος γιατί δεν πρέπει να το κάνει.

Τα εμβόλια covid-19, ιδιαίτερα η πλατφόρμα mRNA πίσω από τα εμβόλια των Pfizer και Moderna, αναπτύχθηκαν με χρήματα από ύποπτες δραστηριότητες βιοάμυνας DARPA και χρηματοδότηση επιχειρηματικών κεφαλαίων, μεγάλο μέρος της οποίας πήγε σε μια εταιρεία που, για πάνω από μια δεκαετία, δεν είχε καθόλου εμπορικά προϊόντα, της οποίας ο διευθύνων σύμβουλος εργάστηκε στο παρελθόν για μια άλλη εταιρεία, ο ιδρυτής της οποίας βοήθησε στην κατασκευή του εργαστηρίου P4 στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan. Αυτά τα ενέσιμα αποκτήθηκαν από τις κυβερνήσεις μας βάσει συμβάσεων που απαλλάσσουν τους κατασκευαστές τους από κάθε ευθύνη για τους τραυματισμούς που μπορεί να προκαλέσουν.

Τα pegylated λιπιδικά νανοσωματίδια είναι εξαιρετικά φλεγμονώδη συνθετικά έλαια συζευγμένα με πολυαιθυλενογλυκόλη. Αυτά τα PEGylated λιπίδια είναι γνωστό ότι προκαλούν αναφυλαξία σε λίγους άτυχους.

Το ίδιο το αγγελιαφόρο RNA σε αυτά τα εμβόλια δεν μοιάζει καθόλου με το δικό σας φυσιολογικό mRNA που παράγεται από τους πυρήνες των κυττάρων σας. Είναι ψευδουριδυλιωμένο, με ένα ισομερές ουριδίνης που χρησιμοποιείται στη θέση της κανονικής ουριδίνης για να ξεγελάσει τους υποδοχείς των κυττάρων σας που μοιάζουν με διόδια ώστε να μην προκαλέσουν φλεγμονή ή ακόμη και να την ανιχνεύσουν. Είναι συνθετικά καλυμμένο, γεγονός που αυξάνει τη σταθερότητα και την αντοχή του στις ριβονουκλεάσες. Δεν έχουν απολύτως καμία ιδέα πόσο καιρό αυτό το υλικό παραμένει άθικτο στο σώμα και πόσο καιρό συνεχίζει να μεταφράζεται σε πρωτεΐνη. Επειδή είναι νουκλεοσιδικό τροποποιημένο και συνθετικά καλυμμένο, συμπεριφέρεται λιγότερο σαν κανονικό αγγελιοφόρο RNA και περισσότερο σαν εφηβικά σκέλη μη βιοδιασπώμενου μοριακού βιοπλαστικού.

Η ψευδοουριδυλίωση ενθαρρύνει την ανάγνωση κωδικονίων διακοπής, όπου τα ριβοσώματα διαβάζουν το κωδικόνιο διακοπής και μεταφράζουν το κανονικά αμετάφραστο άκρο 3' UTR του mRNA. Ορισμένες τροποποιήσεις στο συνθετικό mRNA για την ενίσχυση της μετάφρασης περιλαμβάνουν την προσθήκη mtRNR1 στο 3 ' UTR. Εάν υπάρχει αυτή η τροποποίηση και το ριβόσωμα διαβάζει το κωδικόνιο διακοπής, θα παράγει Spike και mtRNR1 ενωμένα από άκρο σε άκρο, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε μιτοχονδριακή δυσλειτουργία.

Αυτό το mRNA μπορεί να απορροφηθεί από τις ρετρομετατροπές LINE-1 και να μεταγραφεί αντίστροφα στο γονιδίωμα, γεγονός που θα μπορούσε να οδηγήσει τα προσβεβλημένα κύτταρα να παράγουν μόνιμα πρωτεΐνες ακίδας για όσο διάστημα ζουν.

Το SARS-CoV-2 Spike είναι μια εξαιρετικά τοξική πρωτεΐνη με μοτίβα που είναι πριονογόνο και αμυλοειδογόνο, νευροτοξικά, καρδιοτοξικά, προθρομβωτικά και φλεγμονώδη. Όταν χωνεύονται με ελαστάση ουδετερόφιλων ή θρυψίνη, θραύσματα του Spike μπορούν να σχηματίσουν μαζικούς θρόμβους αμυλοειδούς-ινώδους ακόμη και απουσία αιμοπεταλίων. Το Spike έχει επίσης ένα υπεραντιγονικό μοτίβο, καθώς και μια περιοχή που δεσμεύει βακτηριακούς λιποπολυσακχαρίτες και ενισχύει τη φλεγμονώδη δράση των βακτηριακών ενδοτοξινών. Το Spike μπορεί ακόμη και να μεταναστεύσει στον πυρήνα και να επηρεάσει το p53, ένα βασικό αντικαρκινικό γονίδιο, το οποίο θα μπορούσε να προωθήσει την ογκογένεση. Οι υπομονάδες Spike S1 μπορούν να βλάψουν την ακεραιότητα του αιματοεγκεφαλικού φραγμού και να ενισχύσουν τη διαπερατότητά του.

Λόγω της βελτιστοποίησης του κωδικόνιου του mRNA που παράγει την πρωτεΐνη Spike, δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι η πρωτεΐνη Spike υιοθετεί ακόμη και μια διαμόρφωση παρόμοια με αυτή που βρίσκεται στον ιό. Αυτό που παίρνετε αντ 'αυτού είναι ένας τεράστιος σωρός άχρηστης πρωτεΐνης με τοξικά και αμυλοειδογόνα πεπτίδια κατά μήκος της που ενεργοποιούνται όταν η πρωτεΐνη διασπάται και χωνεύεται από ένζυμα ξενιστών. Αυτό επιδεινώνεται από την εξαιρετικά κακή καθαρότητα του mRNA σε αυτά τα εμβόλια, όπου έως και το ήμισυ του mRNA δεν είναι καν πλήρως άθικτο και δεν θα μπορούσε ποτέ να μεταφραστεί σε ακίδα πλήρους μήκους.

Όταν οι άνθρωποι λαμβάνουν αυτά τα εμβόλια mRNA, τα νανοσωματίδια λιπιδίων αποστραγγίζονται μέσω φλεβών και τριχοειδών κλινών στο κυκλοφορικό σύστημα, όπου ταξιδεύουν μέσω του σώματος και μεταμορφώνουν την καρδιά, τον εγκέφαλο, τον μυελό των οστών και τα υπόλοιπα ζωτικά όργανα, καθώς και αναπαραγωγικούς ιστούς, οδηγώντας δυνητικά σε μυοκαρδίτιδα και μόνιμες ουλές στην καρδιά, εγκεφαλίτιδα, στειρότητα ή / και αυτοάνοσο τραυματισμό των αιμοποιητικών προγονικών κυττάρων στο μυελό, που θα μπορούσε να οδηγήσει σε διαρκή λεμφοπενία και ανοσοανεπάρκεια. Κάθε κύτταρο που μεταφράζεται από τα νανοσωματίδια λιπιδίων παράγει πρωτεΐνες Spike και τις εμφανίζει στην επιφάνειά του, γεγονός που ζωγραφίζει ένα γιγαντιαίο bullseye σε αυτά τα κύτταρα για να έρθει και να επιτεθεί στο ανοσοποιητικό σύστημα. Εάν αυτός είναι ο εγκέφαλός σας, έχετε φλεγμονή του εγκεφάλου. Εάν αυτή είναι η καρδιά σας, έχετε φλεγμονή της καρδιάς. Ουσιαστικά, χρησιμοποιώντας ανθρώπινα κύτταρα ως βιοαντιδραστήρες για την κατασκευή μιας ξένης πρωτεΐνης, επικολλάτε ένα γιγαντιαίο σημάδι Kick Me σε κάθε ένα από τα μολυσμένα κύτταρα.

Για να προσθέσουν προσβολή στον τραυματισμό, αυτά τα εμβόλια προωθούν μια αλλαγή κατηγορίας Immunoglobulin G4 που οδηγεί σε ανοσολογική ανοχή στο Spike, σαν να ήταν κάτι περισσότερο από ένα αλλεργιογόνο. Αν και αυτό μπορεί να μειώσει επιφανειακά τη φλεγμονή από τον SARS-CoV-2, οδηγεί επίσης σε ιική ανοχή, η οποία μπορεί να επιτρέψει στον ιό να αναπαραχθεί στο σώμα για μεγάλο χρονικό διάστημα, οδηγώντας σε χρόνιες ασθένειες.

Έχουν υπάρξει αμέτρητες αναφορές τραυματισμών από εμβόλια COVID-19 στο VAERS και σε άλλες βάσεις δεδομένων αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών. Έχουμε αξιολογήσει ιστοπαθολογικές αναφορές όπου πραγματοποιήθηκαν νεκροψίες σε άτομα που πέθαναν από το εμβόλιο και ελήφθησαν διαφάνειες ιστών από το σώμα τους και εξετάστηκαν, επιβεβαιώνοντας την παρουσία πρωτεΐνης Spike στον εγκέφαλο, την καρδιά και άλλους ιστούς, παράλληλα με θανατηφόρα φλεγμονώδη βλάβη. Οι ιστοί δεν λένε ψέματα.

Αυτά τα ΤΟΞΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ θα πρέπει να ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ από την αγορά και θα πρέπει να απαγγελθούν ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ εναντίον ΟΛΩΝ όσων ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ στην ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και τη ΔΙΑΝΟΜΗ τους, καθώς και εναντίον ΟΛΩΝ όσων τα ΕΠΕΒΑΛΑΝ.

-Σπάρτακος

Αυτό το άρθρο αδειοδοτείται σύμφωνα με την CC BY-SA 4.0. Για να προβάλετε ένα αντίγραφο αυτής της άδειας χρήσης, επισκεφθείτε http://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/ http://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/

1 σχόλιο:

  1. Η Μεγάλη Επαναφορά

    https://twitter.com/PressBritish/status/1626838942757621762?cxt=HHwWhMC4ncXZ2JMtAAAA

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!