Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ! ΓΟΝΕΙΣ, ΞΥΠΝΗΣΤΕ! «Οἱ πληγές, πού δέν θά ἐπουλωθούν»!

 

Η συνέντευξη του Jordan Peterson, με την Chloe Cole (θύμα της μετάβασης φύλου που έχει υποστεί αντιστροφή μετάβασης)


https://petermcculloughmd.substack.com/p/the-wounds-that-wont-heal?utm_source=substack&utm_medium=email

Peter A. McCullough, MD, MPH™

Από τον JOHN LEAKE

Ως παιδί ήμουν μανιώδης αναγνώστης παιδικών βιβλίων και στη συνέχεια παιδικών βιβλίων περιπέτειας, αλλά η εισαγωγή μου στην πλήρη λογοτεχνία ενηλίκων ήταν στα μυθιστορήματα του Στήβεν Κινγκ. 


Το καλοκαίρι του 1983, διάβασα όλα τα κλασσικά του έργα που είχαν εκδοθεί εκείνη την εποχή – την Κάρυ, την Παρτίδα του Σάλεμτην Λάμψη και την Κριστίν

Αυτές ήταν τρομακτικές ιστορίες για άνδρες και γυναίκες δαιμονισμένους και εμμονικούς. 

Παρ΄όλο που ήμουν μόλις δεκατριών και δεν καταλάβαινα πλήρως όλα όσα διάβαζα, με ενθουσίασε η εκπληκτικά σοκαριστική και απόκοσμη φύση του.

Αυτό που έκανε τις ιστορίες ιδιαίτερα συναρπαστικές ήταν ο τρόπος με τον οποίο οι άνδρες και οι γυναίκες ήταν – ως αποτέλεσμα των προσωπικών τους προβλημάτων, κακιών και δαιμονίων – ευάλωτοι σε εξωτερικές δυνάμεις κακόβουλης συμπεριφοράς. 

Αυτό αναπτύχθηκε περισσότερο στο The Shining, στο οποίο ο προβληματικός πρωταγωνιστής δεν μπορεί να αποφασίσει, αν το ξενοδοχείο είναι πραγματικά στοιχειωμένο, ή αν οι αντιλήψεις του διαστρεβλώνονται από την στέρηση του 'αλκοόλ'...

Αυτές οι ιστορίες τρόμου ήρθαν στο μυαλό μου, καθώς άκουγα την πρόσφατη συνέντευξη του Jordan Peterson με την Chloe Cole. 

Μου φαίνεται, ότι να απαιτείται ακρόαση αυτής της συνέντευξης, για ΟΛΟΥΣ τους γονείς, ή για οποιονδήποτε σκέφτεται να γίνει γονιός

Θα περιορίσω τον σχολιασμό μου σε ένα θεμελιώδες ερώτημα:

Πώς θα μπορούσε ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ λογικός και υπεύθυνος ενήλικας να πιστέψει, ότι ένα δυστυχισμένο και μπερδεμένο 13χρονο παιδί, έχει σαφή κατανόηση του «αληθινού» φύλου και της σεξουαλικής του ταυτότητος;

Η εφηβεία (από τα λατινικά: adolescere "μεγαλώνουν στην ωριμότητα") είναι, εξ ορισμού, και ασταθής χρόνος μετάβασης. 

Η λέξη μοιράζεται μια κοινή ρίζα με το dolor (!!!!!!!!!) - τη λατινική λέξη για τον πόνο. 

Όπως γνωρίζουν όλοι όσοι έχουν ένα κομμάτι κοινής λογικής, το να μεγαλώνεις είναι μια αμήχανη και οδυνηρή εμπειρία, που χαρακτηρίζεται ουσιαστικά από αστάθεια.

Τα τελευταία χρόνια έχουμε γίνει μάρτυρες μιας σταθερής ακολουθίας απίστευτα ηλίθιων ιδεών και πεποιθήσεων που παρουσιάζονται σε μαζική κλίμακα, αλλά η απλή σκέψη –πόσο μάλλον η εκτέλεση– της «μετάβασης» ενός 13χρονου παιδιού στο αντίθετο φύλο, μπορεί να είναι η πιο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ιδέα που ξεπήδησε ποτέ από το ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ του ανθρώπου.

ΠΟΤΕ, σε ολόκληρη την ιστορία του πολιτισμού, οι ενήλικες ΔΕΝ επέτρεψαν σε παιδιά ηλικίας 13-15 ετών να λάβουν αμετάκλητες αποφάσεις, που αλλάζουν ουσιαστικά την ζωή τους για Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ, πόσο μάλλον την απόφαση να υποβληθούν σε διπλή μαστεκτομή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!