Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Τό 'WEF' διατάζει τίς παγκόσμιες κυβερνήσεις, να αρχίσουν νά «μοιράζουν αυστηρά ....κρέας και καύσιμα μέ δελτίο»!!!.... ( ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΤΑΧΑ; ; ; )

 


https://newspunch.com/wef-orders-world-governments-to-begin-severely-rationing-meat-and-fuel/

Οι παγκοσμιοποιητές στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ έχουν δώσει οδηγίες στις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο, να αρχίσουν να μοιράζουν αυστηρά ...κρέας και καύσιμα με δελτίο (!) σε μια επιτάχυνση προς την ατζέντα της 'Μεγάλης Επαναφοράς'!


Σύμφωνα με μια μελέτη (http://dx.doi.org/10.1080/21550085.2023.2166342) που διεξήχθη από ακαδημαϊκούς ευθυγραμμισμένους με την παγκοσμιοποίηση, η διανομή με δελτίου τύπου Β 'Παγκοσμίου Πολέμου είναι η απάντηση στη λεγόμενη κλιματική κρίση.

Σύμφωνα με έκθεση της Thenationalpulse.com (https://thenationalpulse.com/2023/02/23/ren-climate-rationing-of-meat-and-fuel-is-now-on-the-agenda/): Οι συγγραφείς πιστεύουν ότι ένα σύστημα διανομής θα ήταν πιο δίκαιο από τα μεμονωμένα δικαιώματα, επειδή σε αντίθεση με τους φόρους άνθρακα και τα συστήματα πίστωσης άνθρακα - και τα δύο έχουν προταθεί ως απάντηση στην κλιματική αλλαγή - η διανομή δεν θα επέτρεπε στους πλούσιους να «ξεφύγουν από αυτό».

Ένα σύστημα διανομής θα μπορούσε επίσης να έχει ευρύτερες εφαρμογές, ισχυρίζονται οι ερευνητές. «Η έννοια της διανομής θα μπορούσε να βοηθήσει, όχι μόνο στον μετριασμό της κλιματικής αλλαγής», λέει ο κοινός επικεφαλής συγγραφέας Δρ Nathan Wood (https://www.sciencedaily.com/releases/2023/02/230220121859.htm) «αλλά και σε σχέση με μια ποικιλία άλλων κοινωνικών και πολιτικών ζητημάτων - όπως η τρέχουσα ενεργειακή κρίση».

Και πρόσθεσε:

«Η κρίση του κόστους ζωής έδειξε τι συμβαίνει όταν η έλλειψη αυξάνει τις τιμές, με τις τιμές της ενέργειας να αυξάνονται απότομα και να αφήνουν τις ευάλωτες ομάδες ανίκανες να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους. Επί του παρόντος, όσοι ζουν σε συνθήκες ενεργειακής φτώχειας δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το μερίδιο που τους αναλογεί στον ενεργειακό εφοδιασμό, ενώ οι πλουσιότεροι στην κοινωνία είναι ελεύθεροι να χρησιμοποιούν όση ενέργεια μπορούν να αντέξουν οικονομικά».

Αν και η μελέτη δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα κομμάτι έρευνας σε αυτό το στάδιο, αυτό θα μπορούσε να αλλάξει πολύ γρήγορα, ειδικά καθώς πλησιάζουμε στο 2030, μια κρίσιμη ημερομηνία για τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης της Ατζέντας 2030 του ΟΗΕ και τις Συμφωνίες του Παρισιού για το Κλίμα. Είναι ήδη σαφές ότι ο κόσμος δεν θα εκπληρώσει τις δεσμεύσεις του.

 

ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΤΩΝ 15 ΛΕΠΤΩΝ.

Ήδη εφαρμόζονται νέα προγράμματα για τον περιορισμό της προσωπικής κινητικότητας και κατανάλωσης, και σίγουρα θα ακολουθήσουν και άλλα. Οι πρόσφατες προτάσεις για τις λεγόμενες «πόλεις των 15 λεπτών» έχουν προκαλέσει ευρεία κριτική σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων πόλεων όπως η Οξφόρδη (https://www.bing.com/ck/a?!&&p=eff754a0bc05648cJmltdHM9MTY3NjkzNzYwMCZpZ3VpZD0zMzg5NTA1MC1kZGQzLTZhNTctMzZjMS00MjIyZGNlYjZiOGYmaW5zaWQ9NTI0MA&ptn=3&hsh=3&fclid=33895050-ddd3-6a57-36c1-4222dceb6b8f&psq=15+minute+city+oxford&u=a1aHR0cHM6Ly93d3cuaXR2LmNvbS9uZXdzL21lcmlkaWFuLzIwMjMtMDItMTkvZml2ZS1hcnJlc3RzLWFzLXRob3VzYW5kcy1wcm90ZXN0LWluLW94Zm9yZC1hZ2FpbnN0LWx0bi0xNS1taW51dGUtY2l0aWVz&ntb=1), όπου πρόκειται να πραγματοποιηθούν πιλοτικές δοκιμές.

Από το 2024, η Οξφόρδη θα χωριστεί σε μια σειρά έξι ξεχωριστών «γειτονιών» από το τοπικό συμβούλιο, με τις μετακινήσεις με αυτοκίνητο μεταξύ τους να περιορίζονται σε μεγάλο βαθμό και να υπόκεινται σε πρόστιμα εάν δεν εγκριθούν.

Οι κάτοικοι της πόλης θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση για ειδικές άδειες που θα τους επιτρέπουν να οδηγούν σε άλλες γειτονιές για έως και 100 ημέρες το χρόνο. Διαφορετικά, πρέπει να χρησιμοποιήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς, το ποδήλατο ή να περπατήσουν για να μετακινηθούν από τη μία γειτονιά στην άλλη.

Ταυτόχρονα, η ανησυχία και η καταστροφή σχετικά με τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής αυξάνεται ή αυξάνεται. Στην ετήσια συνάντηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός πριν από λίγες εβδομάδες, η «κλιματική μετανάστευση» ήταν ένα από τα κύρια σημεία συζήτησης.

 

(RAW EGG NATIONALIST

@Babygravy9

 

Εδώ ο Αλ Γκορ μιλώντας χθες στο WEF στο Νταβός για το επερχόμενο κύμα «ενός δισεκατομμυρίου κλιματικών προσφύγων» που θα κάνει τα δυτικά έθνη να «χάσουν την ικανότητά μας για αυτοδιοίκηση».Υποκρίνεται ότι είναι κακό ενώ είναι ακριβώς αυτό που θέλουν οι παγκοσμιοποιητές όπως ο ίδιος. 

https://twitter.com/Babygravy9/status/1616037872817299456?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1616037872817299456%7Ctwgr%5E47b7997aedfdef89010a3eb597f32efc03337202%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fnewspunch.com%2Fwef-orders-world-governments-to-begin-severely-rationing-meat-and-fuel%2F)

 

Ο Αλ Γκορ, σε μια αποστομωτική ομιλία (https://twitter.com/Babygravy9/status/1616037872817299456) του, άφησε να εννοηθεί ότι η Δύση σύντομα θα κατακλυστεί από 1,5 δισεκατομμύριο μετανάστες που θα μεταναστεύσουν εξαιτίας των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής, οι οποίοι θα καταστήσουν αδύνατο για μεμονωμένα έθνη να κυβερνηθούν κανονικά. Ορισμένοι, όπως η εγκεκριμένη από το WEF συγγραφέας Gaia Vince (https://americanmind.org/salvo/the-day-after-the-day-after-tomorrow/), ισχυρίζονται ότι πρέπει να ενθαρρύνουμε (!!!!!!!!!!!) αυτούς τους μετανάστες να έρθουν εδώ τώρα, για να ελαχιστοποιήσουν τα δεινά τους.

Υπάρχει επίσης ανησυχία για την προοπτική της ιδιωτικής γεωμηχανικής, αφού μια αμερικανική startup, η Make Sunsets, ανακοίνωσε ότι απελευθέρωσε μπαλόνια ηλίου που περιέχουν αντιδραστικό αέριο σε μια προσπάθεια να ψύξει την Γη. Μια σειρά από πιλοτικές κυκλοφορίες πραγματοποιήθηκαν στο Μεξικό τον Απρίλιο του περασμένου έτους. Αν και η μεξικανική κυβέρνηση έχει πλέον κινηθεί για να αποτρέψει περαιτέρω κυκλοφορίες εντός της επικράτειάς της, η Make Sunsets έχει δεσμευτεί να συνεχίσει το έργο crowdfunded και η τεχνολογία που χρησιμοποίησε είναι φθηνή και άμεσα διαθέσιμη, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά ότι άλλες ομάδες θα προσπαθήσουν να την μιμηθούν, με άγνωστες συνέπειες για το περιβάλλον.

(βίντεο 09:13)

 

ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ.

Η έμπνευση για τα προτεινόμενα μέτρα προέρχεται από τη διανομή που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, ειδικά σε χώρες όπως η Βρετανία, όπου υπήρχαν σοβαροί περιορισμοί στην κατανάλωση ενός ευρέος φάσματος αγαθών και πόρων για την ενίσχυση της πολεμικής προσπάθειας. Στη Βρετανία, η διανομή ξεπέρασε τον πόλεμο και έληξε μόλις οκτώ χρόνια αργότερα, το 1953.

Οι ερευνητές σημειώνουν ότι η υποχρεωτική διανομή τροφίμων ήταν πιο δημοφιλής από τις εθελοντικές αλλαγές στη συμπεριφορά όταν οι πόροι έγιναν σπάνιοι. Επίσης, παρά τις ελλείψεις, τα ποσοστά υποσιτισμού μειώθηκαν στη Βρετανία κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

Ένα από τα κύρια προβλήματα, σύμφωνα με το προαναφερθέν νέο έγγραφο, είναι ότι οι άνθρωποι σήμερα απλά δεν καταλαβαίνουν τη σπανιότητα που αντιμετωπίζουν με τον τρόπο που έκαναν οι Βρετανοί πριν από εβδομήντα χρόνια. Ένας κόσμος στιγμιαίας ικανοποίησης και καταναλωτικών αγαθών με το πάτημα ενός κουμπιού δεν ευνοεί την αίσθηση στέρησης ή επείγοντος σχετικά με τους σπάνιους πόρους.

Ο Δρ Rob Lawlor, κοινός επικεφαλής συγγραφέας, δήλωσε: «Υπάρχει ένα όριο στο πόσο μπορούμε να εκπέμψουμε εάν θέλουμε να μειώσουμε τις καταστροφικές επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής. Υπό αυτή την έννοια, η σπανιότητα είναι πολύ πραγματική».

Ωστόσο, οι συγγραφείς της μελέτης πιστεύουν ότι η διανομή δεν θα ήταν το πρώτο βήμα. Μια ενημερωτική εκστρατεία για την προώθηση των οφελών της διανομής, μαζί με αυστηρότερους κανονισμούς, θα απαιτηθεί προϋπόθεση για το κοινό έναντι περαιτέρω περιορισμών. Μια τέτοια εκστρατεία φαίνεται να έχει ήδη ξεκινήσει.

Ο αρχικός κανονισμός θα επικεντρωθεί στους «μεγαλύτερους ρυπαντές», όπως τα διεθνή ταξίδια, οι βιομηχανίες ορυκτών καυσίμων, καθώς και η γεωργία. Αυτό θα βοηθούσε στη δημιουργία έλλειψης σε «προϊόντα που βλάπτουν τον πλανήτη» και η διανομή θα μπορούσε στη συνέχεια να εισαχθεί σταδιακά για να καλύψει τις βασικές ανάγκες των ανθρώπων με «δίκαιο» (!!!!) τρόπο.

Η διανομή θα μπορούσε να ρυθμιστεί μέσω της χρήσης ενός δικαιώματος άνθρακα, χρησιμοποιώντας «κάρτες άνθρακα» που λειτουργούν σαν τραπεζικές κάρτες, αλλά παρακολουθούν και περιορίζουν τη χρήση όλων των εμπορευμάτων. Ή, εναλλακτικά, η κυβέρνηση θα μπορούσε απλώς να μοιράσει συγκεκριμένα αγαθά, όπως πτήσεις, βενζίνη και κρέας.

Η διανομή, ισχυρίζονται, θα μπορούσε να επιταχύνει τη μετάβαση από τα ορυκτά καύσιμα στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και στους βιώσιμους τρόπους ζωής και υποδομές. Η διανομή της βενζίνης, για παράδειγμα, θα μπορούσε να ωθήσει τις κρατικές επενδύσεις σε μεθόδους μεταφοράς χαμηλών εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, όπως τα σιδηροδρομικά συστήματα και τα συστήματα τραμ. Οι έλεγχοι των τιμών στα αγαθά με δελτίο θα «αποτρέψουν επίσης την αύξηση των τιμών με αυξημένη ζήτηση, ωφελώντας εκείνους με τα λιγότερα χρήματα», λένε, σε μια σχεδόν πλήρη άρνηση ολόκληρης της βάσης της οικονομίας της αγοράς και την υποστήριξη του κρατικού ελέγχου των πόρων.

 

ΠΟΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ;

Για άλλη μια φορά, φαίνεται ότι η επιλογή δεν θα είναι ένας παράγοντας για το αν θα αλλάξουμε τον τρόπο ζωής μας για να ταιριάζει στο αφήγημα της κλιματικής αλλαγής. Αυτό είναι ήδη ιδιαίτερα εμφανές όσον αφορά την κατανάλωση ζωικών προϊόντων, καθώς οι εναλλακτικές λύσεις φυτικής προέλευσης και οι νέες πρωτεΐνες δεν μπορούν να προσελκύσουν τους καταναλωτές με βάση τη γεύση τους ή τους ισχυρισμούς υγείας που διατυπώνονται σχετικά με αυτά.

Εναλλακτικοί μηχανισμοί για να σταματήσουν οι άνθρωποι να τρώνε κρέας, συμπεριλαμβανομένης της ενισχυμένης κοινωνικής πίεσης, του πληθωρισμού και ακόμη και της άμεσης κυβερνητικής παρέμβασης – ένας φόρος κρέατος; – είναι πλέον οι προτιμώμενες μέθοδοι των υποστηρικτών των ψεύτικων τροφίμων, αντί να κάνουν τα δικά τους προϊόντα επιθυμητά ή νόστιμα ή απλά όχι αποτρόπαια.

Κανείς δεν θα κάνει τη διανομή επιθυμητή, αλλά μπορεί να γίνει απαραίτητη. Απλά κοιτάξτε τι συνέβη στα αυγά ως αποτέλεσμα του συνεχιζόμενου "έπους των αυγών".(https://www.theepochtimes.com/inflation-its-about-much-more-than-the-price-of-eggs_5047776.html). Σε πολλά καταστήματα, οι αγορές αυγών χρειάστηκε να περιοριστούν, λόγω τεχνητής έλλειψης, κυρίως ως αποτέλεσμα τιμωρητικών μέτρων για την καταπολέμηση της γρίπης των πτηνών, αλλά και λόγω μιας σειράς μυστηριωδών πυρκαγιών και προβλημάτων γονιμότητας που επηρεάζουν τους παραγωγούς αυγών. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο δεν θα μπορούσε να δημιουργηθεί τεχνητή σπανιότητα σε μεγάλη κλίμακα. Ένα τέτοιο πείραμα δοκιμάζεται ήδη στους ολλανδούς αγρότες, οι οποίοι απαλλοτριώνονται με ρυθμό που θα έκανε τον Robert Mugabe να κοκκινίσει.

Αν και το σχήμα διανομής με δελτίο που προτείνεται στη νέα μελέτη είναι ακριβώς αυτό - μια πρόταση - ωστόσο, η εφαρμογή του είναι ζήτημα του πότε θα εφαρμοστεί και όχι εάν. Θα θεσπιστεί κάποια μορφή προσωπικού επιδόματος άνθρακα για να περιοριστεί η ατομική μας κατανάλωση: οι κυβερνήσεις μιλούν γι' αυτά εδώ και σχεδόν είκοσι χρόνια, τουλάχιστον (https://www.theguardian.com/politics/2006/dec/11/uk.greenpolitics). Το πραγματικό ερώτημα που πρέπει να θέσουμε στον εαυτό μας, λοιπόν, είναι, πώς μπορούμε να αντεπιτεθούμε; Θα πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να κάνουμε τους εκπροσώπους μας να συνειδητοποιήσουν ότι ΑΥΤΟΙ είναι που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ, ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ. ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!