Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023

Νέο ΜΕΓΑ σ κ ά ν δ α λ ο: Οι αναφορές γιά ζ η μ ι έ ς στά εμβόλια, Α Π Ο Κ Ρ Υ Π Τ Ο Ν Τ Α Ι καί ...Δ Ι Α Γ Ρ Α Φ Ο Ν Τ Α Ι (!!!!!) στήν αμερικανική βάση δεδομένων 'VAERS' ! ( ΜΟΥΓΓΑ ΟΜΩΣ.... )

 


Παρά τήν μαζική λογοκρισία και την πίεση στους γιατρούς, τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας, ακόμη και τους εμβολιασμένους, η πραγματική έκταση της ζημιάς που προκλήθηκε από την εκστρατεία εμβολιασμού έχει υποβαθμιστεί και ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΤΑΙ εδώ και καιρό... 


Εν τω μεταξύ, ωστόσο, η αμερικανική αρχή CDC έπρεπε να δημοσιεύσει μια αξιολόγηση (https://tkp.at/2023/02/14/cdc-analyse-massenhaft-schwerste-nebenwirkungen-ohne-einschreiten-der-behoerden/) στην οποία επιβεβαιώθηκαν οι μεγαλύτεροι κίνδυνοι των εμβολίων Covid. Πάνω απ' όλα, οι θάνατοι και τα θρομβοεμβολικά επεισόδια θα έπρεπε να είχαν οδηγήσει στην απαγόρευση (https://tkp.at/2023/02/19/wann-genau-haetten-cdc-fda-und-pei-gegen-die-covid-impfstoffe-einschreiten-muessen/) των παρασκευασμάτων τρεις μήνες μετά την έναρξη της εκστρατείας εμβολιασμού.

Τώρα, όμως, έρχεται στο φως ένα άλλο μεγάλο σκάνδαλο. Μια μελέτη της αμερικανικής οργάνωσης ασθενών React19, η οποία εκπροσωπεί χιλιάδες ανθρώπους που έχουν υποστεί βλάβη από το εμβόλιο, διαπίστωσε ότι συνολικά το 42% των αναφορών δεν γίνονται αποδεκτές, διαγράφονται ή δεν δημοσιοποιούνται. 

Σε τέτοια συστήματα, μόνο ένα κλάσμα των πραγματικών περιπτώσεων αναφέρεται ούτως ή άλλως. 

Το ORF ανέφερε στις 28 Απριλίου 2021 (https://science.orf.at/stories/3206228/) ότι, σύμφωνα με εμπειρογνώμονες από την Ένωση της Αυστριακής Φαρμακευτικής Βιομηχανίας (Pharmig), είχαν αναφερθεί μόνο 6% των παρενεργειών (https://science.orf.at/stories/3206228/).

Τα αποτελέσματα αυτής της ανασκόπησης από το React19 κοινοποιήθηκαν στην ICAN (Δίκτυο Δράσης Συναίνεσης μετά από Ενημέρωση) και στη νομική της ομάδα (https://icandecide.org/press-release/ican-confronts-cdc-and-fda-about-hiding-important-vaccine-adverse-event-reports-from-public-view/). Τα αποτελέσματα είναι συγκλονιστικά.

ΤοVAERS είναι μια βάση δεδομένων που έχει σχεδιαστεί για την παρακολούθηση της ασφάλειας των εμβολίων στις Ηνωμένες Πολιτείες με βάση τις αναφορές βλάβης των εμβολίων που υποβάλλονται από ασθενείς και γιατρούς. 

Το VAERS χρησιμοποιείται από άτομα εντός και εκτός της κυβέρνησης για την αξιολόγηση της ασφάλειας των εμβολίων. 

Εξυπακούεται ότι το σύστημα VAERS πρέπει, συνεπώς, να περιέχει πράγματι τα δεδομένα που διαβιβάζονται στο VAERS. 

Τώρα, η εξέταση του React19 έδειξε ότι αυτό δεν συμβαίνει σε πολλές περιπτώσεις.

Κατά την εξέταση 126 επαληθευμένων αναφορών VAERS που συλλέχθηκαν τυχαία από τα μέλη του React19, αποδείχθηκε ότι το 5% δεν συμπεριλήφθηκε ποτέ στο σύστημα VAERS, ένα άλλο 22% προστέθηκε στο σύστημα, αλλά δεν ήταν διαθέσιμο στο κοινό και απίστευτα, ένα άλλο 15% των αναφορών VAERS προστέθηκε στο σύστημα, αλλά στη συνέχεια απλώς ....διαγράφηκε!

Αυτό που είναι ακόμη πιο ανησυχητικό είναι ότι η πλειοψηφία των διαγραμμένων αναφορών ήταν μόνιμες αναπηρίες και επισκέψεις στα επείγοντα! 

Συνολικά, το 42% των αναφορών στο σύστημα VAERS, το οποίο χρησιμοποιείται από πολλούς σε όλη τη χώρα για την αξιολόγηση της ασφάλειας των εμβολίων, δεν ήταν προσβάσιμες.

Υπό το φως αυτών των ανησυχητικών ευρημάτων, η νομική ομάδα της ICAN έστειλε επιστολή στο CDC και τον FDA ζητώντας τους να εξηγήσουν γιατί αυτά τα σημαντικά δεδομένα για τα οποία το κοινό πληρώνει και αξίζει να δει είτε δεν είναι διαθέσιμα είτε έχουν διαγραφεί. 

Θα σας κρατάμε ενήμερους για την απάντησή τους. Δυστυχώς, ανεξάρτητα από την απάντηση, αυτό αποτελεί περαιτέρω απόδειξη ότι οι υγειονομικές μας αρχές δεν ενδιαφέρονται να αξιολογήσουν την ασφάλεια, αλλά μόνο να επιβεβαιώσουν τις πολιτικές τους και τις προκαταλήψεις τους ότι αυτά τα προϊόντα είναι ασφαλή.

Η πρόσφατα δημοσιευθείσα αξιολόγηση (https://tkp.at/2023/02/14/cdc-analyse-massenhaft-schwerste-nebenwirkungen-ohne-einschreiten-der-behoerden/) της βάσης δεδομένων για τα σήματα ασφαλείας θα πρέπει επίσης να επανεκτιμηθεί. 

Γίνεται όλο και πιο προφανές ότι οι σοβαρές ζημιές που προκλήθηκαν από την εκστρατεία εμβολιασμού εξακολουθούν να υποτιμώνται σε μεγάλο βαθμό.

Πηγή:

https://tkp.at/2023/02/22/mega-skandal-meldungen-ueber-impfschaeden-werden-verheimlicht-und-geloescht-in-us-datenbank-vaers/

 


1 σχόλιο:

  1. Ο ΝΕΚΡΟΣ γκουρού του fitness Doug Brignole, ο οποίος είπε στο Twitter, "Όσοι πιστεύετε ότι το εμβόλιο σκοτώνει ανθρώπους, μπορείτε να με χρησιμοποιήσετε ως τεστ.
    Αν πεθάνω, είχατε δίκιο".

    https://twitter.com/DutchHockeyMom/status/1582425222082592769?lang=en

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!