Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024

Συνοριακή σύγκρουση στο Τέξας: Προγραμματισμένος εμφύλιος πόλεμος, στρατιωτικός νόμος; Αναβλήθηκε ο Νοέμβριος του 2024 στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ;


Από Peter Koenig
Global Research, 31 Ιανουαρίου 2024

Θυμηθείτε, ένας σχολιαστής στο WEF Davos24 πριν από περίπου δέκα ημέρες, ρώτησε κάτι στο βαθμό, "Πώς να αποφύγετε ένα ανεπιθύμητο άτομο να εκλεγεί πρόεδρος;"

Δεν κατονομάστηκαν ονόματα, αλλά ήταν προφανές, το ανεπιθύμητο πρόσωπο για το παγκοσμιοποιημένο πλήθος ήταν ο μη παγκοσμιοποιητικός, εθνικιστής, "Make America Great Again" (MAGA), πρώην πρόεδρος Donald Trump.

Όλοι γνωρίζουν, είναι ο ελέφαντας κατά της παγκοσμιοποίησης σε ένα δωμάτιο μιας παγκοσμιοποιημένης κλίκας. Ίσως η απάντηση στο ερώτημα να προετοιμάστηκε σε μια κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση – και εκτυλίσσεται αρκετά γρήγορα, καθώς παρακολουθούμε τα γεγονότα στα σύνορα Τέξας-Μεξικού.

Υπάρχει μια ψεύτικη σημαία στα σκαριά;

Αν πιστέψουμε τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, ο «Ρεπουμπλικάνος» κυβερνήτης Greg Abbott από το Τέξας έστειλε την Εθνική Φρουρά της Πολιτείας για να υπερασπιστεί τα σύνορα του Τέξας 2.000 χιλιόμετρα (1.200 μίλια) με το Μεξικό. Αλήθεια;

Απίθανο. Έστειλε την Εθνική Φρουρά του μόνο για να υπερασπιστεί την επίσημη είσοδο στα σύνορα στο Eagle Pass και ίσως ένα ή δύο άλλα κατά μήκος των συνόρων μήκους 2.000 χιλιομέτρων.

Η εισροή παράνομων Μεξικανών στο Τέξας δεν είναι καινούργια. Ο Abbott θα μπορούσε να είχε ξεκινήσει με την προστασία των συνόρων ήδη από το 2021 – ένα έτος ρεκόρ παράνομων μεταναστών από την Κεντρική Αμερική (όχι μόνο Μεξικανών) στις ΗΠΑ μέσω του Τέξας. Το ρεκόρ αυτό ξεπεράστηκε το 2023 με έως και 2,5 εκατομμύρια παράνομους μετανάστες (επίσημα στατιστικά στοιχεία) στο Τέξας. Δείτε αυτό.

Ανεπίσημοι αριθμοί αναφέρονται σε 6 εκατομμύρια.

Τον Ιανουάριο του 2024, ο «Δημοκρατικός» πρόεδρος Μπάιντεν έρχεται σε αντίθεση με τον «Ρεπουμπλικάνο» κυβερνήτη Abbott και ζητά από τους πράκτορες ελέγχου των συνόρων να έχουν πρόσβαση σε ένα πάρκο μπροστά στο ποτάμι, κοντά στο Eagle Pass, ένα κρίσιμο σημείο διέλευσης των συνόρων, που τώρα υποτίθεται ότι φυλάσσεται από συρματοπλέγματα που κατασκευάστηκαν από την Εθνική Φρουρά του Τέξας και από τους ίδιους τους Τεξανούς φρουρούς. Ο Μπάιντεν θέλει αυτό το «κρίσιμο πάρκο διέλευσης των συνόρων» να ελέγχεται από ομοσπονδιακούς πράκτορες ελέγχου των συνόρων. Ο Μπάιντεν είναι γνωστό ότι είναι χαλαρός με τη μετανάστευση.

Οι «λαθρομετανάστες» αγαπούν τον πρόεδρο Μπάιντεν, όπως φαίνεται στο βίντεο διάρκειας 40 λεπτών που ακολουθεί στο βίντεο διάρκειας 40 λεπτών.

Είναι αυτή μια πραγματική σύγκρουση μεταξύ του Τέξας και της εθνικής κυβέρνησης των ΗΠΑ; Ή μια ψεύτικη σύγκρουση;

Η Linda, από το WGON TV News, λέει ότι υπάρχουν «περίεργα πράγματα» που συμβαίνουν στα σύνορα με το Τέξας. Ρώτησε: «Μας δουλεύουν με τα σύνορα του Τέξας;»

Για να τονίσει την άποψή της, δείχνει ένα σύντομο βίντεο κλιπ, που απεικονίζει μόλις περίπου μισό μίλι (800 μέτρα) περιφραγμένων συνόρων (που ονομάζεται φράχτης Τραμπ), δείχνοντας τρία απροστάτευτα συνοριακά περάσματα. Το σύνολο των 2000 χιλιομέτρων συνόρων Τέξας-Μεξικού έχει 28 επίσημα (προστατευόμενα) περάσματα - και αυτό που μοιάζει ίσως με εκατό ανοίγματα χωρίς πύλη στο τείχος. Δείτε το παρακάτω βίντεο.

Ένα άλλο βίντεο από δύο ερευνητές δημοσιογράφους που ακολουθούν τη μεταναστευτική διαδρομή μέχρι την Κολομβία, όπου οι μαφίες οργανώνουν μαζική μετανάστευση από τη Νότια και Κεντρική Αμερική που χρηματοδοτείται προφανώς από το σύστημα του ΟΗΕ, στο Μεξικό και μέσω των συνόρων του Τέξας, όπου οι κάμερες των ειδήσεων εστιάζουν μόνο στα επίσημα σημεία διέλευσης των συνόρων, αλλά όχι στις απροστάτευτες ανοιχτές πόρτες στο τείχος. Δείτε αυτό το βίντεο διάρκειας 40 λεπτών.


Ο σχολιαστής βίντεο περίπου στις 00:37:00 λέει ότι

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκονται σε κατάσταση ακήρυχτου πολέμου. Τα Ηνωμένα Έθνη και οι συνδεδεμένοι οργανισμοί εργάζονται ενεργά για τη διάλυση της Αμερικανικής Δημοκρατίας με ένα πρόγραμμα μετανάστευσης σε βιομηχανική κλίμακα». «Τα καρτέλ ελέγχουν τα νότια σύνορα. Και κάθε μέρα χιλιάδες νέοι άνδρες σε ηλικία στράτευσης εισέρχονται στα νότια σύνορα».

Το βίντεο απεικονίζει μια εικόνα των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDG) του ΟΗΕ με το σύμβολο της Ατζέντας 2030 του ΟΗΕ. Ίσως θυμάστε ότι η Μεγάλη Επαναφορά του WEF και η Ατζέντα 2030 του ΟΗΕ συμβαδίζουν και ότι το 2019, ο Klaus Schwab, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του WEF, υπέγραψε παράνομη σύμβαση με τον Antonio Guterres, Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, για μια συμφωνία συνεργασίας.

Το βίντεο συνοδεύεται από ένα πλαίσιο κειμένου που δίνει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον ΟΗΕ και τους συνδεδεμένους οργανισμούς που παρείχαν βοήθεια για την πλημμύρα της αποσταθεροποιητικής μετανάστευσης προς τις ΗΠΑ.

Δεν γνωρίζει ο κυβερνήτης Abbott τι συμβαίνει στα σύνορα με το Τέξας;

Ο κ. Abbott είναι του WEF. Συνδέεται στενά με τον Klaus Schwab και το WEF. Είναι, επομένως, πιθανό ότι αντί να βρίσκονται σε σύγκρουση, ο Άμποτ και ο Μπάιντεν συνεργάζονται για να αποσταθεροποιήσουν τις ΗΠΑ, προκαλώντας μια κρίση που θα μπορούσε κάλλιστα να υποκινήσει έναν εμφύλιο πόλεμο.

Αυτός θα ήταν αρκετός λόγος για την κυβέρνηση Μπάιντεν να κηρύξει στρατιωτικό νόμο - και σύμφωνα με τον στρατιωτικό νόμο, το Σύνταγμα των ΗΠΑ επιτρέπει την αναστολή των προεδρικών εκλογών.

Είναι επίσης χαρακτηριστικό ότι αυτό συμβαίνει μόλις λίγες ημέρες μετά το κλείσιμο του WEF Davos24, όπου τέτοια θέματα πιθανότατα συζητήθηκαν κεκλεισμένων των θυρών.

Αναστολή των εκλογών – δεν θα ήταν αυτή η τέλεια απάντηση στην ερώτηση που τέθηκε κατά τη διάρκεια μιας από τις περισσότερες από 100 συνεδριάσεις του WEF, «Τι μπορούμε να κάνουμε για να αποφύγουμε να εκλεγεί πρόεδρος το λάθος άτομο;»

Ενώ η συνοριακή σύγκρουση, η μεταναστευτική κρίση είναι πραγματική για τον αμερικανικό λαό, η προφανής αντιπαράθεση μεταξύ του κυβερνήτη Abbott και του προέδρου Μπάιντεν μυρίζει περισσότερο σαν «ψεύτικη σημαία».

Η κυβέρνηση του Τέξας στο πλαίσιο συμφωνιών με άλλους κυβερνήτες μεταφέρει αθόρυβα παράνομους μετανάστες σε άλλες πολιτείες των ΗΠΑ.

Το WEF και οι ομάδες της παγκοσμιοποιημένης ελίτ δεν μπορούν να επιτρέψουν σε έναν εθνικιστή πρόεδρο να αναλάβει, όπως θα ήταν ο Ντόναλντ Τραμπ, διακόπτοντας την Ατζέντα 2030 και τη Μεγάλη Επαναφορά. Χρειάζονται μια παγκοσμιοποιημένη κυβέρνηση – α λα Μπάιντεν, ή ίσως μια επιστροφή του Μπαράκ Ομπάμα, ή ακόμα και της Μισέλ Ομπάμα – για να φέρουν εις πέρας τη διαβολική ατζέντα της παγκοσμιοποίησης. Και αυτό πολύ πιο γρήγορα από το 2030.

Ο κύριος στόχος της Επαναφοράς / Ατζέντα 2030 του ΟΗΕ, η μείωση του πληθυσμού, συνεχίζεται - μέσω των πειραματικών εμβολίων covid, αργά με την πάροδο των ετών, αιφνίδιων θανάτων, καρκίνων turbo, μείωσης αυτοάνοσων συστημάτων, δραστικής μείωσης της γονιμότητας και πολλά άλλα.

Αλλά αυτό που πρέπει ακόμα να τεθεί σε εφαρμογή για τον πλήρη έλεγχο των επιζώντων - των μετανθρώπων, των cyborgs και των ρομπότ - είναι η τέλεια αυλή σκλάβων μέσω πλήρους ψηφιοποίησης, AI, προγραμματιζόμενου ψηφιακού νομίσματος της Κεντρικής Τράπεζας (CBDC). εν συντομία, η Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση.

Ένας εμφύλιος πόλεμος στις ΗΠΑ θα είχε καταστροφικές συνέπειες όχι μόνο για τον λαό των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά θα είχε επίσης καταστροφικές συνέπειες σε ολόκληρο τον δυτικό κόσμο.

Και σαν να γνώριζε η άρχουσα ελίτ για τη συνωμοσία που θα μπορούσε να οδηγήσει σε εμφύλιο πόλεμο, οι ασφαλιστικές εταιρείες των ΗΠΑ άλλαξαν τα καθήκοντά τους από την 1η Ιανουαρίου 2024, δεν καλύπτουν πλέον ζημιές που προκλήθηκαν από «πόλεμο, ταραχές ή εξέγερση, δηλωμένες ή μη δηλωμένες». Δείτε το παρακάτω βίντεο.

Αυτό μπορεί κάλλιστα να είναι το σχέδιο πίσω από το θέμα του WEF "Rebuilding Trust".

Μπορεί επίσης να είναι η τελευταία προσπάθεια του WEF να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη, δεδομένου ότι πριν συμβεί μια τέτοια προγραμματισμένη αναταραχή, οι άνθρωποι στις Ηνωμένες Πολιτείες μπορεί να ξυπνήσουν με το να «παίζουν για τα σύνορα του Τέξας», όπως τόσο επιδέξια εξέφρασε η Linda, σχολιαστής του WGON TV News. Και μπορεί επίσης να είναι το τέλος του WEF - και 8 δισεκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα πανηγύριζαν.

*

Σημείωση για τους αναγνώστες: Κάντε κλικ στο κουμπί κοινής χρήσης παραπάνω. Ακολουθήστε μας στο Instagram και το Twitter και εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Telegram. Μη διστάσετε να αναδημοσιεύσετε και να μοιραστείτε ευρέως άρθρα Παγκόσμιας Έρευνας.

Ο Peter Koenig είναι γεωπολιτικός αναλυτής και πρώην ανώτερος οικονομολόγος στην Παγκόσμια Τράπεζα και στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), όπου εργάστηκε για πάνω από 30 χρόνια σε όλο τον κόσμο. Διδάσκει σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ, της Ευρώπης και της Νότιας Αμερικής. Γράφει τακτικά για διαδικτυακά περιοδικά και είναι συγγραφέας του Implosion – An Economic Thriller about War, Environmental Destruction and Corporate Greed. και συν-συγγραφέας του βιβλίου της Cynthia McKinney "When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis" (Clarity Press – 1 Νοεμβρίου 2020).

Ο Peter είναι ερευνητικός συνεργάτης του Κέντρου Έρευνας για την Παγκοσμιοποίηση (CRG). Είναι επίσης εξωτερικός κάτοικος Senior Fellow του Ινστιτούτου Chongyang του Πανεπιστημίου Renmin του Πεκίνου.

Η προτεινόμενη εικόνα είναι από τον Δημόσιο Τομέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!