Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024

Πώς τα Airpods προκαλούν εγκεφαλική βλάβη

www.foretcommunale-cameroun.org/new.asp?cname=airpods+ondes&cid=16

https://www.dailystar.co.uk/tech/news/apple-airpods-terrifying-new-security-26245170

https://www.zdnet.com/article/teens-get-sneaky-with-their-apple-airpods-will-business-follow/


Γνωρίζατε ότι τα αυτιά μας μετατρέπουν το φως γύρω μας σε ήχο;

Πώς συμβαίνει αυτό;

Γιατί πρέπει να νοιάζεστε;

Πρώτα - θα εξηγήσω τα βασικά για το πώς.

Ο κοχλίας μας είναι σπειροειδής και καλύπτεται εσωτερικά με μια χρωστική ουσία που ονομάζεται μελανίνη.

Η μελανίνη είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια απλή χρωστική ουσία - είναι παρόμοια με ένα τσιπ υπολογιστή (σκεφτείτε ημιαγωγό) που επεξεργάζεται τις πληροφορίες του φωτός, χρησιμοποιώντας συχνότητες όπως η υπεριώδης ακτινοβολία για να δομήσει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τον ήχο.

Εκτός από τη μελανίνη, έχουμε μια κρυσταλλική δομή στον κοχλία του αυτιού μας που ονομάζεται τεκτονική μεμβράνη που μπορεί να επεξεργαστεί ηλεκτρικά σήματα και να μετατρέψει τα φορτισμένα σωματίδια φωτονίων (φως) σε αυτά που είναι γνωστά ως φωνόνια (ηχητικά κύματα).

Για μια βαθύτερη βουτιά σε αυτή τη διαδικασία μπορείτε να δείτε αυτό το άρθρο:

Η μελανίνη του κοχλία μας βρίσκεται σε ένα υγρό που ονομάζεται ενδολέμφος. Αυτό το υγρό περιέχει κάλιο (Κ). Όλες οι βιοχημικές διεργασίες έχουν μια ηλεκτρική συνιστώσα, καθώς η τάση που δημιουργείται από τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία, τόσο εγγενής (ηλιακό φως) όσο και μη εγγενής (WiFi, ηλεκτρικές πρίζες κ.λπ.) δημιουργεί αυτό που είναι γνωστό ως ιόντα. Αυτά τα ιόντα θα προσελκύσουν στη συνέχεια ορισμένα στοιχεία όπως το κάλιο ή το ασβέστιο.


Τι τροφοδοτεί το τσιπ υπολογιστή που είναι η μελανίνη;

Το φως του ήλιου τροφοδοτεί τις μικρές μπαταρίες του σώματός μας που ονομάζονται μιτοχόνδρια, προκαλώντας μια σπίθα ηλεκτρικής ενέργειας που το κάλιο (Κ) της ενδολέμφου μας χρησιμοποιεί στη συνέχεια για να δημιουργήσει υπεριώδες φως. Στη συνέχεια, η μελανίνη χρησιμοποιεί αυτό το φως για κρίσιμες μεταβολικές αντιδράσεις όπως η καταπολέμηση του καρκίνου.

Όσο περισσότερη υπεριώδη ακτινοβολία είμαστε σε θέση να απορροφήσουμε, τόσο περισσότερη μελανίνη χτίζουμε στην κοχλιακή ηχομονωτική μας επιφάνεια, η οποία φιλοξενεί το ηχοσύστημά μας.

Μπορείτε να σκεφτείτε το κάλιο ως δίοδο μας σε αυτή τη φόρμουλα για τη ζωή. Μια δίοδος είναι ένα ηλεκτρονικό εξάρτημα δύο τερματικών που μεταφέρει ρεύμα κυρίως προς μία κατεύθυνση.



Ο κοχλίας



Πώς ακούμε το φως

Η μελανίνη είναι ζωτικής σημασίας όχι μόνο βοηθώντας μας να απορροφήσουμε περισσότερο υπεριώδες φως που μπορεί να χρησιμοποιήσει το σώμα μας, αλλά μας βοηθά επίσης να ρυθμίσουμε επιπλέον ποσότητες ασβεστίου (Ca). Αυτό είναι σημαντικό επειδή τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία από ασύρματες συσκευές μπορούν να οδηγήσουν περίσσεια ασβεστίου στα όργανά μας, οδηγώντας σε μυριάδες προβλήματα υγείας όπως αρθρίτιδα και θρόμβους αίματος.1

Μια ανισορροπία του ασβεστίου στο εσωτερικό αυτί μας μπορεί να οδηγήσει σε μια κυριολεκτική ανισορροπία προκαλώντας συμπτώματα παρόμοια με αυτά της νόσου του Meniere, μαζί με κουδούνισμα στα αυτιά (εμβοές).

Για μια πλήρη κατανόηση του μορίου θαύματος μελανίνης, σας προτείνω να διαβάσετε: Πώς να χρησιμοποιήσετε την μελανίνη για να αποτοξινώσετε τη νανοτεχνολογία με το φως του ηλίου https://romanshapoval.substack.com/p/can-we-detox-nanotech-with-sunlight

Παρατηρείτε τη σπειροειδή δομή κοχυλιών του κοχλία μας;


Τα μελανοκύτταρα διεγείρουν την παραγωγή μελανίνης απορροφώντας την υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία

Ξέρετε γιατί η μελανίνη του κοχλία μας είναι σκούρο καφέ και η νευρομελανίνη μας (μέλαινα ουσία) που βρίσκεται βαθιά στον εγκέφαλό μας είναι μαύρη;

Όσο πιο σκούρα είναι η χρωστική ουσία, τόσο περισσότερο φως απορροφά. Είμαστε φωτεινά όντα.


Απορροφώντας το υπέρυθρο Α, ώστε να μπορώ να απορροφήσω περισσότερη υπεριώδη ακτινοβολία για να δημιουργήσω αντιοξειδωτικά

Τα Airpods είναι για τους ηλίθιους

Συσκευές όπως τα airpods και τα fitbits χρησιμοποιούν ραδιοσυχνότητες (RF, ένας τύπος EMF), οι οποίες τελικά δονούνται και κλέβουν ηλεκτρόνια από τους ιστούς σας.

Ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα της υγιούς υγείας είναι να έχει ένα καθαρό αρνητικό φορτίο και να είναι σε θέση να δωρίσει ηλεκτρόνια (αρνητικό φορτίο) σε πολλές κυτταρικές διεργασίες που τα χρειάζονται. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε NAD+ είναι ζωτικής σημασίας, μαζί με πρακτικές όπως η γείωση.2

Όταν χάνουμε ηλεκτρόνια, αφυδατωνόμαστε επίσης πιο εύκολα, καθώς το σώμα μας απαιτεί φορτισμένο (δομημένο) νερό για να λειτουργήσει. Αυτό το δομημένο νερό είναι αυτό που μπορεί τελικά να μειώσει τις βίαιες δονήσεις που βιώνει το σώμα μας ως αποτέλεσμα των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων από ασύρματες συσκευές όπως τα airpods.

Το φως που «ακούμε» από τα airpods έχει μικρά μήκη κύματος με υψηλή ένταση. Αυτά τα μήκη κύματος μας κάνουν να χάνουμε μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ), το οποίο όταν εξισορροπείται μας βοηθά να διατηρήσουμε υγιή κυκλοφορία (σκεφτείτε τα τεύτλα) και να διατηρήσουμε τα επίπεδα ενέργειας.

Τα Airpods δημιουργούν επίσης τεράστιες ποσότητες ακτινοβολίας, οι οποίες όχι μόνο μπορούν να προκαλέσουν όγκους στον εγκέφαλο αλλά και να οδηγήσουν σε απώλεια μνήμης.3



Στοιχεία Airpod και ασύρματων ακουστικών

από ένα περιεκτικό άρθρο που συνδέεται εδώ από το EHT Trust:

  • Τα AirPods, όπως και άλλα ακουστικά Bluetooth, θα μεταδίδουν συνεχώς σήματα ακτινοβολίας ραδιοσυχνοτήτων μικροκυμάτων (RF) ενώ βρίσκονται στα αυτιά σας, είτε τα χρησιμοποιείτε είτε όχι.

  • Τα Airpods και τα ασύρματα ακουστικά βρίσκονται ακριβώς κοντά στο κρανίο σας. Μεταδίδουν RF ακριβώς δίπλα στον εγκέφαλο και το αυτί σας, και το RF απορροφάται στον εγκέφαλο και τους ιστούς του αυτιού σας.

  • Τα AirPods δεύτερης γενιάς της Apple είναι Bluetooth Class 1 - που σημαίνει ότι φτάνουν σε εκατοντάδες πόδια μακριά και εκπέμπουν υψηλότερη ακτινοβολία σε σύγκριση με άλλες συσκευές Bluetooth.

  • Το αριστερό AirPod επικοινωνεί με το δεξί AirPod χρησιμοποιώντας μια τεχνολογία που ονομάζεται «μαγνητική επαγωγή κοντινού πεδίου» (NFMI). Τα πεδία περνούν κατευθείαν μέσα από τον εγκέφαλό σας. Τα μαγνητικά πεδία συνδέονται με τον καρκίνο και το οξειδωτικό στρες.

Η μεγαλύτερη εικόνα: στο μέλλον οι άνθρωποι δεν θα πολεμούν ρομπότ, αλλά πολλοί θα γίνονται ρομπότ.

Ένα άρθρο που προκαλεί σκέψη από 




Θυμηθείτε - η μελανίνη απορροφά το υπεριώδες φως. Αυτό συμβαίνει όταν βρισκόμαστε στο φως του ήλιου. Ο ήλιος φορτίζει το νερό στα κύτταρά μας και επιτρέπει την ενεργοποίηση αμινοξέων όπως η τυροσίνη, τα δομικά στοιχεία της ζωής. Αυτό στη συνέχεια οδηγεί στη δημιουργία μελανίνης μαζί με σημαντικούς νευροδιαβιβαστές όπως η ντοπαμίνη.



Εάν καθόμαστε μέσα ή έχουμε airpods μέσα μας, το φωτεινό μας περιβάλλον θα τεθεί σε κίνδυνο. Φορέστε ακουστικά airtube ή αναζωογονήστε το 'boombox' σας - αν είστε αρκετά μεγάλοι σαν εμένα για να θυμάστε τις μέρες που "τζαμάρατε" στο στερεοφωνικό σας σαν άρχοντας.





Είστε πιο ισχυροί από ό, τι γνωρίζετε.

Roman S. Shapoval

Υ.Γ. Πολλές από τις έννοιες για τις οποίες έχω γράψει ακούνε ότι έχω κλίνει από 

Συνιστώ ανεπιφύλακτα το blog του Patreon για όποιον θέλει να κάνει μια βαθύτερη βουτιά στην κβαντική φυσική του φωτός και του ήχου.

https://www.patreon.com/DrJackKruse




ΠΗΓΗ: https://romanshapoval.substack.com/p/how-airpods-cause-brain-damage


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

2 σχόλια:

  1. ΑΑΔΕ: Η Ελλάδα ΔΕΝ ανήκει στους Έλληνες
    https://rumble.com/v4bkrbo-261309012.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. #Μόρφου #Νεόφυτος : Όλα τα νομοσχέδια και οι ταυτότητες θα πεταχτούν στο Αιγαίο... 25/01/24
    https://www.youtube.com/watch?v=opzb6v2OB7o&t=3s

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!