Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024

ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ - Η Big Pharma της ΔΥΣΗΣ διεξήγαγε δοκιμές φαρμάκων σε ψυχιατρικούς ασθενείς της Μαριούπολης για χρόνια!!!!!!!!


Σύμφωνα με έγγραφα που έλαβε το Sputnik, μεγάλες δυτικές φαρμακευτικές εταιρείες, με τη βοήθεια Ουκρανών αξιωματούχων, φέρεται να διεξήγαγαν δοκιμές ρευματολογικών φαρμάκων σε ασθενείς σε ψυχιατρική πτέρυγα της Μαριούπολης για αρκετά χρόνια.
Κατά τη διάρκεια της αποκατάστασης του νοσοκομείου Νο 7 στη Μαριούπολη, μια κατασκευαστική ομάδα σκόνταψε σε μια συλλογή εγγράφων στο υπόγειο.

Αυτά τα ενδιαφέροντα ευρήματα αποδείχθηκαν αρχεία από ψυχιατρική πτέρυγα νοσοκομείου, που χρονολογούνται από το 2008 έως το 2016. Μετά από εξέταση, αυτά τα έγγραφα περιγράφουν λεπτομερώς μια σειρά ανθρώπινων πειραμάτων που αφορούσαν ορισμένα άγνωστα φάρμακα, τα οποία αναγνωρίστηκαν μόνο με αριθμούς.


Ειδική επιχείρηση της Ρωσσίας στην Ουκρανία


Ο πρωταρχικός σκοπός της έρευνας ήταν να αξιολογηθεί η αποτελεσματικότητα του φαρμάκου σε σχέση με το ποσοστό των ασθενών που πέτυχαν την ανταπόκριση σύμφωνα με τα κριτήρια του Αμερικανικού Κολλεγίου Ρευματολογίας (ACR).


Εταιρείες όπως οι Pfizer, AstraZeneca, Celltrion, Novatris International AG, IQVIA, Sanofi, Galapagos NV, Janssen Pharmaceuticals, AbbottLaboratories, Covance, Merck KGaA, CentocorBiopharmaceutical και ένας βιοφαρμακευτικός κλάδος της Samsung αναφέρθηκαν στα έγγραφα.

Επιπλέον, στο χώρο του νοσοκομείου βρέθηκαν κουτιά που περιείχαν πολλούς έτοιμους φακέλλους από εταιρείες logistics και δοχεία για βιοϋλικά με διευθύνσεις παραληπτών εργαστηρίων στην Ελβετία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες.


Οι αποκαλύψεις της Ρωσσίας για τα βιολογικά εργαστήρια στην Ουκρανία αναγκάζουν τις ΗΠΑ να περιορίσουν την παγκόσμια έρευνα για τον βιολογικό πόλεμο

ΠΗΓΗ: West’s Big Pharma Conducted Drug Testing on Mariupol's Psychiatric Patients for Years (sputnikglobe.com)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!