Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024

Σέ τζαμί μετατρέπεται άλλος ένας ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΝΑΟΣ ! - Μουσείο στήν Κωνσταντινούπολη ( Φωτογραφίες )

 

Σύμφωνα με την 'Yeni Safak', στις 23 Φεβρουαρίου η Μονή της Χώρας (Κariye Cami) θα ανοίξει τις πύλες της ως τζαμί για την προσευχή της Παρασκευής...





4 σχόλια:

  1. Το αν και πότε θα μας επιστραφούν, καθώς είναι δικά μας ούτως ή άλλως, είναι κάτι που θα γίνει και μόνο από τον Θεό.

    Εμείς ως Έλληνες τι κάναμε; Οι περισσότεροι ούτε έχουν ακούσει την είδηση καθώς προτιμούν να σιτίζονται ενημερωτικά με σκουπίδια.

    Ελάχιστες οι εξαιρέσεις που αναφέρθηκαν σε αυτό. Η εκπομπή του κ. V στην Οδύσσεια το ανέφερε και ελαχιστότατες άλλες πηγές.

    Δεν είμαι κατά των προφητειών αλλά είμαι εναντίον του τρόπου που χρησιμοποιείται από εμάς τους Έλληνες για να χαλαρώσουμε ακόμη περισσότερο και να περιμένουμε χωρίς να κάνουμε τίποτε να μας τα φέρουν όλα στο πιάτο.

    Οι πρόγονοί μας μέχρι και στην πρόσφατη Ιστορία, είχαν τον Χριστό και την Παναγία πρώτους αλλά ξεκουνήθηκαν κι αυτοί και πολέμησαν.
    Εμείς οι σύγχρονοι έχουμε τόσο αποχαυνωθεί και είμαστε τόσο πλαδαροί πνευματικά που ο λαπάς μπροστά μας ωχριά.

    Φεύγουμε από τα χάλια μας ως λαός και πάμε σε αυτό που λέγεται κυβέρνηση της Ελλάδας και που πλείστοι συμπατριώτες μας (να τους κάνει ο Θεός!) τους ανέδειξαν και πάλι, μη τυχόν και χάσουν το κελεπούρι.

    Ερώτηση: Δεν όφειλε να διαμαρτυρηθεί; Έστω και για τους τύπους; Το είδατε εσείς κάπου; Προσωπικά δεν άκουσα τίποτε.

    Λέτε να μου διέφυγε;

    Λέτε να βασίζονται στις προφητείες και να περιμένουν;

    Ή μήπως λέτε να είναι πουλημένα και καραξευτιλισμένα προδοτικά παράσιτα που όχι μόνο αδιαφορούν για τα συμφέροντα και ό,τι απασχολεί την Ελλάδα αλλά και απεργάζονται συνειδητά το κακό για την Πατρίδα μας, το οποίο και απολαμβάνουν;

    Προσωπικά, αποφεύγω να σκέφτομαι τις προφητείες γιατί βλέπω τα μεγάλα μας τα χάλια και δεν τολμώ έτσι ανάξιοι που είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανάξιοι ναί, είμαστε(!)(δυστυχώς),...απελπισμένοι ΔΕΝ πρέπει νά είμαστε...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!