Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024

Η έκθεση καλεί για όρια στα αεροπορικά ταξείδια: Αυτό είναι μέρος του ευρύτερου σχεδίου της παγκοσμιοποίησης για «δελτίο» στα ταξείδια όλων των ειδών - τέλος τα απεριόριστα ταξείδια με αεροπλάνα, τραίνα ή αυτοκίνητα για τους δουλοπάροικους



Σύμφωνα με το CNN Travel: «Οι παραθεριστές θα πρέπει να προετοιμαστούν ώστε να αλλάξουν τις ταξιδιωτικές τους συνήθειες τώρα, πριν τους επιβληθεί αυτή η αλλαγή».


Το CNN αναφέρει ότι «οι αρνητικές επιπτώσεις του τουρισμού στο περιβάλλον έχουν γίνει τόσο σοβαρές που ορισμένοι προτείνουν δραστικές αλλαγές στις ταξιδιωτικές μας συνήθειες είναι αναπόφευκτες».

Το ειδησεογραφικό δίκτυο παραθέτει μια έκθεση του 2023 με τίτλο Ένα βιώσιμο μέλλον για ταξείδια, στην οποία οι παγκοσμιοποιητές παρουσιάζουν ολόκληρο το σχέδιό τους να περιορίσουν την ελευθερία μετακίνησής μας. Πάντα μας λένε τα σχέδιά τους. Τόσο λίγοι δίνουν προσοχή. Οι περισσότεροι άνθρωποι θα προτιμούσαν να ζουν στην άρνηση και την εξαπάτηση.

Σε αυτή την έκθεση, ο ταξιδιωτικός πράκτορας Intrepid Travel πρότεινε ότι τα «διαβατήρια άνθρακα» θα γίνουν σύντομα πραγματικότητα εάν η τουριστική βιομηχανία ελπίζει να επιβιώσει.

Τι είναι το διαβατήριο άνθρακα; Το CNN μας ενημερώνει και για αυτό, γράφοντας:

«Η ιδέα ενός διαβατηρίου άνθρακα επικεντρώνεται σε κάθε ταξιδιώτη που λαμβάνει ένα ετήσιο επίδομα άνθρακα που δεν μπορεί να υπερβεί. Αυτά τα επιδόματα μπορούν στη συνέχεια να ταξιδέψουν με δελτίο. ... Το μέσο ετήσιο αποτύπωμα άνθρακα για ένα άτομο στις ΗΠΑ είναι 16 τόνοι - ένα από τα υψηλότερα ποσοστά στον κόσμο. Στο Ηνωμένο Βασίλειο ο αριθμός αυτός ανέρχεται σε 11,7 τόνους, ακόμα περισσότερο από πέντε φορές τον αριθμό που συνιστά η συμφωνία του Παρισιού ... Το μέσο παγκόσμιο αποτύπωμα άνθρακα πρέπει να μειωθεί κάτω από δύο τόνους έως το 2050. Ο αριθμός αυτός ισοδυναμεί με περίπου δύο πτήσεις μετ' επιστροφής μεταξύ Λονδίνου και Νέας Υόρκης».

Σύμφωνα με το CNN, η έκθεση του Intrepid Travel προβλέπει ότι θα δούμε διαβατήρια άνθρακα σε ισχύ μέχρι το 2040. Πιστεύω ότι αυτό είναι μέρος αυτού που ονομάζεται «unlimited hangout», όπου ντριμπλάρουν κομμάτια της αλήθειας αναμεμειγμένα με ψέμματα που προορίζονται να περιορίσουν οποιαδήποτε ανεπιθύμητη απάντηση από το κοινό.

Σε αυτή την περίπτωση, μας λένε ότι σχεδιάζουν να κλείσουν ή να περιορίσουν σοβαρά τα αεροπορικά ταξείδια για τον κοινό άνθρωπο, αλλά στη συνέχεια λένε ότι δεν θα συμβεί μέχρι το 2040, που είναι 16 χρόνια μακριά, οπότε μην ανησυχείτε.

Σύμφωνα με την έκθεση, για να έχει ουσιαστικό αποτέλεσμα η μείωση των εκπομπών, οι τιμές των εισιτηρίων θα πρέπει να αυξάνονται κατά 1,4% κάθε χρόνο, αποθαρρύνοντας ορισμένους ανθρώπους από το να πετάξουν. Αυτή είναι η ίδια τακτική που χρησιμοποιείται από τους παγκοσμιοποιητές για να βγάλουν τους ανθρώπους από τα αυτοκίνητα και να τους κάνουν να τρώνε λιγότερο κρέας. Απλώς συνωμοτούν για να αυξήσουν τις τιμές των συμπεριφορικών ενεργειών που θέλουν να αποφύγουμε. Κοιτάξτε την τιμή των οχημάτων σήμερα και το κόστος ασφάλισής τους και συγκρίνετε αυτό το κόστος με μόλις πριν από 10 χρόνια και θα εκπλαγείτε με τη διαφορά. Το κόστος αυτό έχει υπερβεί κατά πολύ το συνολικό ποσοστό πληθωρισμού.

Τώρα μας λένε ότι το σχέδιό τους είναι να κάνουν το ίδιο με τα αεροπορικά εισιτήρια.

Το CNN αναφέρει ότι ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες έχουν ήδη αρχίσει να λαμβάνουν μέτρα για τη μείωση των αεροπορικών ταξειδιών, γράφοντας: Από την 1η Απριλίου 2023, οι επιβάτες σε πτήσεις μικρών αποστάσεων και παλαιότερα αεροσκάφη στο Βέλγιο υπόκεινται σε αυξημένους φόρους για να ενθαρρύνουν εναλλακτικές μορφές ταξειδιού.

Μην νομίζετε ότι επειδή δεν πετάτε ή δεν πετάτε πλέον, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτές τις εξελίξεις. Τα όρια στα αεροπορικά ταξείδια είναι μόνο ένα κομμάτι του συνολικού παζλ. Εργάζονται εξίσου πυρετωδώς για να καταστρέψουν την ιδιοκτησία ιδιωτικών οχημάτων, μεταβαίνοντας σε αυτόνομα οχήματα που θα ενοικιάζονται, δεν θα ανήκουν και θα τιμωρούνται με φόρο ανά μίλι. Το παρακάτω γράφημα, που δημοσιεύθηκε από τους NY Times, τα λέει όλα.

Ποτέ μην εμπιστεύεστε έναν παγκοσμιοποιητή. Ο ιδανικός κόσμος τους είναι ψηφιοποιημένος, συρρικνωμένος, απάνθρωπος, ερημωμένος και γενικά φεουδαρχικός. 

Αν καταφέρουν να επιβάλουν το ιδανικό τους σύστημα στον κόσμο, θα δούμε εκατομμύρια ανθρώπους να πεθαίνουν από την πείνα εξαιτίας του πολέμου τους κατά των τροφίμων και των αγροτών. 

Δόξα τω Θεώ, οι αγρότες στην Ευρώπη έχουν αφυπνιστεί για τον πραγματικό σκοπό της κλιματικής απάτης, ο οποίος είναι να καταστρέψει τα μέσα διαβίωσής τους και την ικανότητά τους να θρέψουν τον κόσμο. 

Εάν αυτά τα παγκοσμιοποιημένα αποβράσματα πετύχουν, οι περισσότεροι από εμάς δεν θα ζήσουμε για να δούμε το 2040. Και εκείνοι που θα καταφέρουν να επιβιώσουν στην απάνθρωπη, από πάνω προς τα κάτω, ελεγχόμενη κοινωνία τους θα είναι είτε πλούσιοι είτε φτωχοί, με πολύ λίγα ενδιάμεσα. Αυτός είναι ένας πόλεμος στη μεσαία τάξη, στις παραδοσιακές αξίες, στην αξία της εργασίας και της πυρηνικής οικογένειας.





ΠΗΓΗ: https://leohohmann.com/2024/02/11/report-calls-for-limits-on-air-travel-this-is-part-of-broader-globalist-plan-to-ration-travel-of-all-kinds-no-more-unlimited-planes-trains-or-automobiles-for-the-serfs/


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

8 σχόλια:

  1. Καποιος δημιούργησε το λαϊκό αυτοκίνητο και οι σιωνιστές θέλουν την πλήρη υποδούλωση των γκοϊμ. Ποιόν υποστηρίζουν τα γκοϊμ (παρά τα όσα εχουν αποκαλυφθεί έως τώρα); Μα φυσικά τους σιωνιστές, οχι εκείνον που προσπάθησε να μας απελευθερώσει απο την σιωνιστική χολέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν παίρνεις το 'Παπαρέξ' να διαβάζεις το έντυπο για τον ασθενή. Σαν πολλές παρενέργειες να σου 'κανε.
      Είπαμε, με ρέγουλο.

      Διαγραφή
    2. ....ΜΑΛΛΟΝ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ 11.01' ΠΗΓΕ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ.
      ΤΑ ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.....
      ΟΠΟΤΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ....

      Διαγραφή
    3. Μπα, είναι μόνιμα σε αυτήν την συνταγή

      Διαγραφή
    4. Ο 11.01 δεν ξέρω αν έχει 100% δίκιο, δίκιο πάντως έχει.
      Όσο για τα άλλα σχόλια καθένας υποστηρίζει ότι πληρώθηκε ή "προγραμματίστηκε".

      Διαγραφή
    5. Απαντώντας στόν ανώνυμο [ 04:28 μ.μ. 12/02] υποστηρικτή του 11:01 μ.μ. χθές 11/02, θά θέλαμε νά του πούμε μόνο ένα, ότι π ρ ο φ α ν έ σ τ α τ α, 'εξ ιδίων κρίνει τά αλλότρια'!

      Διαγραφή
  2. Δύο πράγματα χρειάζεται η προπαγάνδα για να δουλέψει: ανοησία και αλητεία.
    Αυτό αναζητούν αυτοί που τους ρίχνουν ένα κοκκαλάκι για να μπουν να σχολιάσουν και το βλέπουμε στα δύο δείγματα παραπάνω.

    Λυπάμαι αν σε εσάς βασίζουν αυτήν την δουλειά. Απέτυχαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο πρώτος σχολιαστής είναι γνωστός στους υπόλοιπους από εδώ ή αλλού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!