Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024

« Εἶσαι ἐγκληματίας πολέμου»! / ΒΙΝΤΕΟ

OYTE NTΡΑΠΗΚΕ,
ΟΥΤΕ ΚΟΚΚΙΝΙΣΕ,
ΟΥΤΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΕ
ΑΠΟ ΤΙΣ
ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ
ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ....
ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΟΥΦΗ....

Η πρώην υπουργός Εξωτερικών Χίλλαρι Κλίντον αντιμετώπισε αναστάτωση κατά την ομιλία της στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια, καθώς οι διαδηλωτές εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους για την παρουσία της.


Το περιστατικό εκτυλίχθηκε την Παρασκευή κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που διοργανώθηκε από το Ινστιτούτο Παγκόσμιας Πολιτικής του πανεπιστημίου και το Ινστιτούτο Τζορτζτάουν για τις Γυναίκες, την Ειρήνη και την Ασφάλεια, με θέμα την «Πρόληψη και αντιμετώπιση της σεξουαλικής βίας που σχετίζεται με συγκρούσεις».

"Ελεύθερη Παλαιστίνη"!

Καθώς η Κλίντον πλησίαζε στο βήμα για να εκφωνήσει τον εναρκτήριο λόγο της, ένας διαδηλωτής σηκώθηκε όρθιος φωνάζοντας: 

«Είσαι εγκληματίας πολέμου!».

Συνέχισε τονίζοντας τις καταγγελίες κατά της Κλίντον, επικαλούμενος τα δεινά των λαών της Λιβύης, του Ιράκ, της Συρίας, της Υεμένης, της Παλαιστίνης και της Αμερικής, υποστηρίζοντας ότι δεν θα δοθεί συγχώρεση.

Ως απάντηση στην αναστάτωση, η συντονίστρια μπήκε γρήγορα στη σκηνή εξοπλισμένη με μικρόφωνοπροσπαθώντας να πνίξει τη φωνή του διαδηλωτή, ενώ άλλοι από το προσωπικό συνόδευαν τον άνδρα έξω από το χώρο.

Καθώς απομακρυνόταν, ο διαδηλωτής φώναξε «Ελεύθερη Παλαιστίνη».

Κι᾿ενώ η αναταραχή φαινομενικά καταπνίγηκε, η Κλίντον ξεκίνησε την ομιλία της, για να αντιμετωπίσει περαιτέρω διακοπές από περισσότερους διαδηλωτές.

«Οι φωνές δεν λύνουν το πρόβλημα», παρατήρησε η πρώην υπουργός Εξωτερικών.

ἀπό: ἐδῶ

Σωστά, ἄλλο πρᾶγμα λύνει τά προβλήματα καί ἡ Χίλλαρυ τό ξέρει καλλύτερα ἀπό ὅλους : 


  « Ἤρθαμε,εἴδαμε,πέθανε... 
Χά,χά,χά,χά ! » 

Ὅμως, ὅποιος γελᾷ τελευταῖος γελᾷ καλύτερα, λέει ἡ λαϊκή Σοφία...

Ἡ Πελασγική

https://sxolianews.blogspot.com/2024/02/blog-post_54.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!