Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024

"....τότε κάθε ευλαβής ψυχή ΕΞΑΝΙΣΤΑΤΑΙ καί ΔΙΕΡΩΤΑΤΑΙ, εάν πρέπη νά ΔΙΑΧΩΡΙΣΗ τίς ευθύνες της".

https://www.orthodoxianewsagency.gr/wp-content/uploads/2023/10/5995344-1-1024x683.jpg

"Όταν επίσκοποι, τεταγμένοι να φυλάττουν την Ορδόδοξη πίστη, σιωπούν σκανδαλωδώς σε σοβαρά ζητήματα πίστεως, όταν καταπατούν, χάριν ευτελών υλικών συμφερόντων, Ιερούς Κανόνες· 


όταν διάγουν βίο φαύλο και διαφθαρμένο· όταν γίνωνται αίτιοι σκανδαλισμού μυριάδων ψυχών, τότε κάθε ευλαβής ψυχή εξανίσταται και διερωτάται, εάν πρέπη να διαχωρίση τις ευθύνες της". 


Πηγή: Περιοδικὸ «Σταυρός»



7 σχόλια:

  1. Ο Γεραπετρίτης από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ αποκαλύπτεται: Χρειαζόμαστε μια Παγκόσμια Διακυβέρνηση!
    https://enromiosini.gr/arthrografia/o-gerapetritis-apo-to/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δέν πάς νά γα@@@@ς ρέ προσκυνημένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι ευλαβεις ορθοδοξοι χριστιανοι επρεπε να ειχαν διαχωρισουν τη θεση τους ηδη αμεσως μετα την ψευτοσυννοδο Κολυμβαριου απο τοτε εσεισαν οι Αρχιερεις τα θεμελεια της ορθοδοξιας
    για να εξυπυρετησουν τα συμφεροντα της πολιτικης ηγεσιας των ΗΠΑ και της δουλικης ελληνικης πολιτικης ηγεσιας.
    Οι Αρχιερεις κατεπατησαν πληθος συνοδων των Αγιων Πατερων και κατ επεκτασην του Θεου και γινανε δουλοι δουλων υπακουοντας στους πολιτικους ηγετες και οχι δουλοι Θεου,εκινησαν την φτερνα κα τα του Ζωοδοτου.
    Απο τοτε εξεπεσαν της χαριτος και το ενα ολισθημα ακολουθει το αλλο και ειναι χειροτερο απο το προηγουμενο,οπως αναγνωριση της σχισματικης ουκρανικης Εκκλησιας ριχνοντας λαδυ στη φωτια ενος παγκοσμιου πολεμου
    και τορα ριχνουν λαδυ στη φωτια στην διαστροφη της φυσης του ανθρωπινου προσωπου οπως τον δημιουρησε ο Θεος αρσεν και θυλη και αποδεχομενοι διεστραμενες σεξουαλικες διαστροφες με απαιτηση γαμου σε λιγο θα θελουν να παντρευοντε και οι κτηνοβατες τη σκυλιτσα τους και ολα τα κτηνοι , απο των οποιων θα πρεπει να αποδεχτει η Ιεραχεια και να βαπτισει και τα τερατα που θα προελθουν απ μια τετοια συζευξη.
    Στην Παλαια Διαθηκη ο Θεος διεταξε να σκοτωνεται και το ζωο και ο κτηνοβατης ανθρωπος ,ο Χριστος για να γεννηθει στον κοσμο εστειλε αγγελο και σκοτωσε ολους τους ομοφυλοφιλους εκτος που εκαψε τα Σοδομα και τα Γομορα για την ιδια σεξουαλικη διαστροφη.
    Θελουμε να ρωτησουμε τους Αρχιερεις εχουν την συμνειδηση μετα απο ολες αυτες τις πτωσεις τους οτι υπητετουν το Θεο που τους εχρισε Αρχιετεις ,ειναι ακομη χριστιανοι ορθοδοξοι
    η υπηρετουν την μασονια και τον αρχοντα του σκοτους αυτου του κοσμου ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θελουμε να ρωτησουμε αν διαβασανε οι Αρχιρεις την Αγια Γραφη ,αν την γνωριζουν ,
    γιατι γραφτηκε η Αγια Γραφη ,γιατι εδωσε ο Θεος τις εντολες του ,για να καταπατουντε απο τη ιδια την Ιεραρχια ,
    συμπαρασερνοντας σςτην αυτοκαταστροφη οχι μονον τον ανθρωπο αλλα και ολη την κτιση,
    την οποια συμπαρεσυραν ο Αδαμ και η Ευα με την πτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε γιά τήν συμμετοχή σας καί γιά όσα μας παραθέσατε.
      Έχουμε τήν αίσθηση καί γνωρίζουμε ότι τήν ίδια έχουν πολλοί Έλληνες, ότι οι αρχιερείς είναι βαθύτατα, ναί, βαθύτατα ε κ β ι α ζ ό μ ε ν ο ι γι' αυτό καί "στέκονται" καί "συμπεριφέρονται" μέ τόν θλιβερό τρόπο - επιεικώς - που όλοι βλέπουμε τά τελευταία χρόνια.
      Έτσι που οι όποιες ερωτήσεις καί απορίες που θέτετε ευκόλως ερμηνεύονται.
      (Θερμή παρότρυνση μέ όλο τό θάρρος, προσέξτε πολύ τήν ορθογραφία σας καί τήν παντελή έλλειψη τονισμού στά γραφόμενά σας καί γιά σας ευχαριστούμε).

      Διαγραφή
  5. Την Πέμπτη 15/2/24 ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ διαβάζοντας το ΨΑΛΤΗΡΙ, για να μη ψηφιστεί το κατάπτυστο Νομοσχέδιο
    https://youtu.be/2HD4NlgU1JI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι Αρχιερεις οι οποιοι ειναι εκβιαζομενοι δεν διακρινοντε απο αγαπη προς τον Θεο και γιαυτο δεν εχουν μαρτυρικο πνευμα.Η εποχη μας μας προκαλει , ειναι καιρος οπου θα χωρισει η ηρα απο το σιταρη ,ειναι εποχη μαρτυριου, διοτι σειοντε περισσοτερο απο καθε αλλη φορα οι αξιες της Αγιας Γραφης πολεμουντε και διασαλευοντε οι Αληθειες της απο τις σκοτεινες δυναμεις ,γιαυτο ολη καλουμαστε να παρουμε θεση,
    πρεπει να δωσουμε μαρτυρια κληρος και λαος ,αν δεν μας αξιωσει ο Θεος του μαρτυριου να δωσουμε τουλαχιστον την καλη ομολογια για ελεηθουμε απο το Θεο.
    Διαφορετικα ειμαστε φιλοτομαριστες που πλησιαζουμε πλαγιως το Θεο ,με τα Θεουλη μου βοηθησε με να γινω καλα ,να εχω πλουτη και απολαβες να περναω καλα σ αυτη και την αλλη και εγω να ζω τη ζωη μου συμφωνα με το δικο μου θελημα και οχι με το δικο σου .
    Λες και δεν ειμαστε δουλοι Κυριου και λες ο Θεος ειναι υποχρεωμενος να κανει οτι του ζητουμε.
    Παντων για μας ισχυει ο λογος του Κυριου ,δουλε κακε και πονηρε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!