Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024

Άντε ΠΑΡΑΤΑ μας αλλοπρόσαλλε!

 


🤑🇫🇷🤑 Ο Τέντρος Αντανόμ χρησιμοποιεί την Παγκόσμια Σύνοδο Κορυφής 2024 στο Ντουμπάϊ, για να προωθήσει τη συνθήκη του Π.Ο.Υ. για τις πανδημίες.

Βλέπει ήδη τον εαυτό του με το στέμμα και το σκήπτρο της παγκόσμιας εξουσίας, επι της υγείας των πολιτών απανταχού στον κόσμο,

...που αυτή η συνθήκη θα δίνει στον ΠΟΥ κάθε φορά που θα κηρύσσει "πανδημία".

΄Αλλωστε πάντα απο το 2020 και μετά υπάρχει μια... μεταδοτική ασθένεια, εν αναμονή φυσικά και της "Χ" για την οποία οι παγκοσμιοποιητές προετοιμάζονται. bbc.com/afrique/articl

Βάση της επικίνδυνης για την ανθρωπότητα συνθήκης, οποιαδήποτε κριτική και αμφισβήτηση πάνω στο θέμα της αντιμετώπισης των μελλοντικών επιδημιών/πανδημιών, θα αντιμετωπίζεται ως "παραβίαση της δημόσιας ασφάλειας" και θα τιμωρείται αυστηρά από την δικαιοσύνη των χωρών που την έχουν υπογράψει.

Ωστόσο πρόκειται ξεκάθαρα για ένα ανομολόγητο πραξικόπημα, καθώς κανένας πολίτης δεν ρωτήθηκε και δεν έδωσε ποτέ τη συγκατάθεση του στις κυβερνήσεις του, για την υπογραφή της συνθήκης με τον Π.Ο.Υ.!

Ηδη όμως η Γαλλία προετοιμάζεται κι είναι λιγοστοί οι Γάλλοι, που καταλαβαίνουν τι γίνεται.



Η βουλευτής (άνω) του Μακρόν, Μπριζίτ Λίζο επανέφερε άρθρο Νόμου προς ψήφιση στο Κοινοβούλιο, το οποίο α π α γ ο ρ ε ύ ε ι την άσκηση κριτικής για θεραπείες, ή άλλες αμφίβολες μεθόδους, που θα προωθουν η κυβέρνηση και η 'Big Pharma' σε περίπτωση πανδημίας.

Η κριτική και η αμφισβήτηση θα εκλαμβάνονται ως αδικήματα “υποκίνησης εγκατάλειψης ή αποχής απο θεραπεία που εκθέτει κάποιον σε άμεσο ή σε σοβαρό κίνδυνο για την υγεία του".

Το αδίκημα θα τιμωρείται με φυλάκιση ενός έτους και πρόστιμο 15.000 ευρώ!

H Λίζο πριν γίνει βουλευτής εργαζόταν για τον ....φαρμακευτικό κολοσσό GSK 🤑🤑🤑


https://twitter.com/mdenaxa/status/1757112138215100596

2 σχόλια:

  1. Θα παρακαλούμε γονατιστοί να επιτρέψει Ο ΘΕΟΣ τον 3 π .πολ.για να μην ζήσουν τα παιδιά μας τα εγγόνια μας αυτή την σκλαβιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!