Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024

Ογκολόγος: Δεν έχω δει ποτέ καρκίνους να συμπεριφέρονται έτσι.

Ο Δρ William Makis, ο οποίος έχει διαγνώσει 20.000 ασθενείς με καρκίνο στην καρριέρα του, λέει: «Δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο».

Οι νέοι, στα 20, 30 και 40 τους, αναπτύσσουν επιθετικούς και ταχέως αναπτυσσόμενους «καρκίνους turbo».

«Δεν έχω δει ποτέ καρκίνους του μαστού στο τέταρτο στάδιο να παρουσιάζονται σε γυναίκες στα 20 τους.

Δεν έχω δει ποτέ καρκίνο του παχέος εντέρου τέταρτου σταδίου να παρουσιάζεται σε άνδρες και γυναίκες στα 20 και 30 τους.

Λευχαιμίες που θα σας σκοτώσουν μέσα σε λίγες μέρες ή ακόμα και ώρες μετά τη διάγνωση».


Ολόκληρη η συνέντευξη (διάρκειας 36:23), ΕΔΩ: https://rumble.com/v3ssk1q-must-watch-dr.-william-makis-on-turbo-cancer-ive-never-seen-cancers-behavin.html

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ! 

Δρ William Makis για τον καρκίνο turbo: 

Δεν έχω δει ποτέ καρκίνους να συμπεριφέρονται έτσι!

-

Μερική απομαγνητοφώνηση από το The Vigilant Fox @VigilantFox:

https://vigilantnews.com/post/oncologist-ive-never-seen-cancers-behaving-like-this


«Υπάρχουν μόνο λίγοι από τους 100.000 γιατρούς, Καναδούς γιατρούς, που δεν έκαναν το εμβόλιο, που εξακολουθούν να ασκούν την ιατρική. Έτσι, έχουμε περίπου 99,9% ποσοστό εμβολιασμού. Και ήταν οι πρώτοι που έκαναν ουρά για τα εμβόλιά τους. Λοιπόν, καθώς άρχισα να κοιτάζω τους ξαφνικούς θανάτους των Καναδών γιατρών, συνειδητοποίησα, ναι, οι περισσότεροι από αυτούς πεθαίνουν από καρδιακά προβλήματα, καρδιακούς τραυματισμούς, καρδιακές ανακοπές, πεθαίνουν ενώ τρέχουν ή κολυμπούν, πεθαίνουν στον ύπνο τους. 

Και ο Δρ Peter McCullough έχει μιλήσει εκτενώς για αυτό, για τη μυοκαρδίτιδα και τη βλάβη στην καρδιά, τις ουλές στην καρδιά. Και έπειτα μερικοί πέθαιναν από θρόμβους αίματος, πνευμονικές εμβολές, εγκεφαλικά επεισόδια.

«Αλλά υπήρχε ένα αρκετά μεγάλο υποσύνολο γιατρών που ανέπτυσσαν εξαιρετικά επιθετικούς καρκίνους και καρκίνους σε μια ηλικία που δεν θα έπρεπε να τους εμφανίζουν. Έτσι, για παράδειγμα, υπήρχε ένας γιατρός που ανέπτυξε καρκίνο του στομάχου στα 30 του, που παρουσιάστηκε στο 4ο στάδιο. Ήταν νεκρός σε λιγώτερο από ένα χρόνο. Πολύ σπάνιοι καρκίνοι του εγκεφάλου σε νεαρά άτομα ηλικίας 20 και 30 ετών, φοιτητές ιατρικής και ειδικευόμενους ιατρούς. Και αυτοί οι καρκίνοι θα ήταν πάντα παρόντες στο 4ο στάδιο. Και πάντα θα τους σκότωναν μέσα σε λίγους μήνες. Και ήταν πάντα λιγώτερο από ένα χρόνο.

«Και στην αρχή, δεν ήξερα ποιος ήταν ο όρος για αυτό ή ποιο ήταν το φαινόμενο. Μόλις άρχισα πραγματικά να το προσέχω, να το παρακολουθώ. Τότε συνειδητοποίησα ότι αυτό ονομάζεται "καρκίνοι turbo" από τους ανθρώπους στα κοινωνικά μέσα. Ο "καρκίνος turbo" δεν είναι ιατρικός όρος, αλλά είναι ένας όρος που οι άνθρωποι βρήκαν για να περιγράψουν πραγματικά την εξαιρετικά επιθετική φύση αυτών των καρκίνων στους εμβολιασμένους με COVID. Και αυτοί οι καρκίνοι συμπεριφέρονται εντελώς διαφορετικά, σε αντίθεση με ο,τιδήποτε έχω δει πριν στην καρριέρα μου. Και έχω διαγνώσει πάνω από 20.000 ασθενείς με καρκίνο στην καριέρα μου με πρωτοποριακή PET, CT, τομογραφία εκπομπής ποζιτρονίων, απεικόνιση, CT, MRI, παθολογική συσχέτιση.

«Δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο. Δεν έχω δει ποτέ καρκίνους του μαστού στο τέταρτο στάδιο να παρουσιάζονται σε γυναίκες στα 20 τους. Δεν έχω δει ποτέ καρκίνο του παχέος εντέρου τέταρτου σταδίου να παρουσιάζεται σε άνδρες και γυναίκες στα 20 και 30 τους. Λευχαιμίες που θα σας σκοτώσουν μέσα σε λίγες μέρες ή ακόμα και ώρες μετά τη διάγνωση. Λεμφώματα που, πάλι, σε σκοτώνουν μέσα σε λίγους μήνες».

......................

Χρησιμοποιώντας ιβερμεκτίνη για τη θεραπεία του "καρκίνου turbo"

Δρ William Makis:

«Η ιβερμεκτίνη είναι ένα υπέροχο, απίστευτο φάρμακο. Ανακαλύφθηκε στην Ιαπωνία, κέρδισε το βραβείο Νόμπελ [για την ιατρική]. Πρόσφατα έκανα ένα πολύ εκτενές άρθρο. Η ιβερμεκτίνη έχει χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία του COVID-19. Αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι ότι - και έχω επανεξετάσει εκτενώς την έρευνα σχετικά με αυτό - υπάρχει τώρα εκτεταμένη έρευνα για την υποστήριξη της χρήσης ιβερμεκτίνης στη θεραπεία του καρκίνου, ιδιαίτερα των τύπων επιθετικών καρκίνων που βλέπουμε σε εμβολιασμένα άτομα COVID-19 - τους καρκίνους turbo.

«Για παράδειγμα, τα γλοιοβλαστώματα, τα οποία είναι οι καρκίνοι του εγκεφάλου που είναι πραγματικά θανατηφόροι. Εάν διαγνωστείτε με αυτό, μπορεί να πεθάνετε μέσα σε λίγους μήνες. Η ιβερμεκτίνη μπορεί πραγματικά να βοηθήσει με αυτά. Το τέταρτο στάδιο των καρκίνων του μαστού, το τέταρτο στάδιο των καρκίνων του παχέος εντέρου, του παγκρέατος, των καρκίνων της χοληδόχου κύστης, των νεφρικών καρκίνων, των μελανωμάτων. Αυτοί είναι καρκίνοι που έχουν πραγματικά μελετηθεί με την ιβερμεκτίνη- πολύ επιθετικούς καρκίνους. Έχουν διαπιστώσει ότι εάν δώσετε υψηλότερες δόσεις ιβερμεκτίνης από ό, τι έχει χρησιμοποιηθεί για το COVID-19, ότι μπορεί πραγματικά να σταματήσει την ανάπτυξη αυτών των καρκινικών κυττάρων ..."

....................

Ο Δρ William Makis στο Substack:

Ο Δρ William Makis στο GETTR:

Το εμβόλιο COVID προκαλεί καρκίνους turbo; (Del Bigtree συνεντεύξεις Δρ William Makis)

Τώρα έχουμε μια πανδημία αιφνίδιου θανάτου σε προηγουμένως υγιή μικρά παιδιά! (Πλήρης συνέντευξη)

23 παιδιά στον Καναδά πέθαναν τον Δεκέμβριο, ο Δρ William Makis πιστεύει ότι τα τρυπήματα mRNA είναι υπεύθυνα

Ο Δρ William Makis συζητά για τον καρκίνο του turbo και τους 93 Καναδούς γιατρούς που είναι τώρα νεκροί μετά την κυκλοφορία του εμβολίου 

Δρ William Makis: Μαθητής 2ης τάξης & 30χρονος δάσκαλος πεθαίνουν ξαφνικά

Ο Δρ William Makis συζητά για τον καρκίνο του turbo και 93 Καναδούς γιατρούς τώρα που είναι νεκροί μετά την κυκλοφορία του εμβολίου 

CPSO: Οι ανεμβολίαστοι είναι ψυχικά ασθενείς και χρειάζονται ψυχιατρική φαρμακευτική αγωγή

Πρωτοφανής αριθμός Καναδών γιατρών που πεθαίνουν ξαφνικά

..................

Covid-19 – Καταστολή Τ κυττάρων που προκαλείται από εμβόλιο, Ενεργοποίηση ιού, Καρκίνος, Πάρκινσον, Άλτσχάϊμερ

«Καρκίνος turbo» που προκαλείται από το εμβόλιο 

https://rumble.com/search/all?q=sunfellow%20-%20turbo%20cancer

Συλλογή αναφορών περιπτώσεων και μελετών που αναφέρονται σε ανεπιθύμητες ενέργειες μετά τον εμβολιασμό κατά του Covid 

Έκθεση φαρμακοεπαγρύπνησης εμβολίου Covid-19 

Περισσότερα από 1,000 άρθρα αξιολογημένα από ομοτίμους σχετικά με τραυματισμούς εμβολίων COVID 

Ιστορίες εμβολιασμού COVID-19, παρενέργειες και θεραπευτικές 

https://sunfellow.com/covid-19-vaccination-stories-side-effects-healing/

Σύστημα παρακολούθησης ανεπιθύμητων ενεργειών εμβολίου COVID-19 (VAERS)

Σελίδα αναφοράς κακών παρτίδων εμβολίου COVID-19 

Αύξηση των ποσοστών θνησιμότητας, κατακόρυφη πτώση των ποσοστών γεννήσεων, σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου ενηλίκων (SADS)

COVID-19 & Ενίσχυση εξαρτώμενη από αντισώματα (ADE)

COVID-19: Διαταραχές εμμήνου ρύσεως και μητρικού γάλακτος, αποβολές, στειρότητα, αποβολή, μόλυνση DNA 

Ψύχωση COVID-19 

COVID-19 - Μυστηριώδεις θρόμβοι σε εμβολιασμένους νεκρούς 

https://sunfellow.com/covid19-blood-clots-in-vaccinated-dead-people/

Έχει μολυνθεί η παροχή αίματός μας από εμβολιασμένο, γενετικά τροποποιημένο αίμα;

Θεραπευτικοί πόροι COVID-19 

https://sunfellow.com/covid-19-healing-resources/







ΠΗΓΗ: https://rumble.com/v3ssk1q-must-watch-dr.-william-makis-on-turbo-cancer-ive-never-seen-cancers-behavin.html



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!