Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ: Δεκάδες χιλιάδες ηλικιωμένοι υποβλήθηκαν κρυφά σε ευθανασία ώστε να ενισχυθούν οι «θάνατοι Covid»



ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΜΙΔΑΖΟΛΑΜΗΣ


Από τον Frank Bergman

12 Φεβρουαρίου 2024

Μια νέα έκθεση-βόμβα έχει προκαλέσει σοκ σε όλο τον κόσμο κατόπιν μιας έρευνας σχετικά με τους υψηλούς αριθμούς «θανάτων Covid» κατά τη διάρκεια της πανδημίας η οποία αποκάλυψε στοιχεία ότι δεκάδες χιλιάδες ηλικιωμένοι δολοφονήθηκαν στην πραγματικότητα ώστε να αυξηθούν τα ποσοστά θνησιμότητας.


Τα δεδομένα που παρουσιάστηκαν για την έκθεση έδειξαν ότι οι άνθρωποι υποβάλλονταν σε ευθανασία χρησιμοποιώντας μια θανατηφόρα ένεση μιδαζολάμης.

Η αιτία των θανάτων τους αναφερόταν τότε ως «Covid», υποδεικνύοντας ότι ο ιός σκότωνε πολύ περισσότερους ηλικιωμένους από ό, τι στην πραγματικότητα.

Τα εκρηκτικά στοιχεία από την έκθεση δημοσιοποιήθηκαν από τον Αυστραλό πολιτικό Craig Kelly, τον εθνικό διευθυντή του Κόμματος της Ενωμένης Αυστραλίας.

Η έκθεση έλαβε επίσημα στοιχεία της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου σχετικά με τα ποσοστά θνησιμότητας και τις αιτίες.

Τα στοιχεία φαίνεται να δείχνουν ότι τεράστιοι αριθμοί ηλικιωμένων δολοφονήθηκαν με ένεση του φαρμάκου Midazolam στο τέλος της ζωής τους.

Σύμφωνα με τον Kelly, οι ασθενείς υποβλήθηκαν σε ευθανασία προκειμένου να ενισχυθούν οι «θάνατοι από Covid» και να αυξηθεί ο φόβος του κοινού για να συγκεντρωθεί υποστήριξη για lockdown και εμβόλια.

Ενώ προειδοποίησε το κοινό για τα δεδομένα, ο Kelly δήλωσε ότι εκθέτει «το έγκλημα του αιώνα».

«Αυτοί οι θάνατοι στη συνέχεια κατηγορήθηκαν ψευδώς για τον Covid, ο οποίος ήταν η βάση των εκστρατειών φόβου του κοινού που χρησιμοποιήθηκαν για να δικαιολογήσουν τα lockdown και τις μαζικές ενέσεις του κοινού (συμπεριλαμβανομένων των παιδιών) με μια πειραματική ιατρική παρέμβαση που είχε μηδενικά μακροπρόθεσμα δεδομένα ασφάλειας», ανέφερε ο Kelly σε μια ανάρτηση στο 'X' μαζί με αντίγραφα των δεδομένων.

«Στην πορεία, μια μικρή ομάδα που πίεζε για την ανάγκη μαζικών ενέσεων έβγαλε δισεκατομμύρια.

«Αυτή η εργασία δείχνει ότι η αύξηση των θανάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο, που αποδόθηκε λανθασμένα στον COVID-19 τον Απρίλιο του 2020, δεν οφειλόταν στον ιό SARS-CoV-2, ο οποίος απουσίαζε σε μεγάλο βαθμό, αλλά οφειλόταν στην ευρεία χρήση ενέσεων μιδαζολάμης που ήταν στατιστικά πολύ συσχετισμένες (συντελεστής άνω του 90%) με υπερβολικούς θανάτους σε όλες τις περιοχές της Αγγλίας κατά τη διάρκεια του 2020.

«Η ευρεία και επίμονη χρήση της μιδαζολάμης στο Ηνωμένο Βασίλειο υποδηλώνει μια πιθανή πολιτικήσυστηματικής ευθανασίας».

 


Τα ανησυχητικά στοιχεία περιγράφονται λεπτομερώς στην επίσημη έκθεση.

Η περίληψη της μελέτης σημειώνει:

"Τα μακροοικονομικά δεδομένα κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19 στο Ηνωμένο Βασίλειο (Ηνωμένο Βασίλειο) φαίνεται να έχουν σημαντικές ανωμαλίες δεδομένων και ασυνέπειες με τις υπάρχουσες εξηγήσεις".

Οι σημειώσεις συνεχίζουν και λένε τα εξής:

«Αυτή η εργασία δείχνει ότι η αύξηση των θανάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο, που αποδόθηκε λανθασμένα στον COVID-19 τον Απρίλιο του 2020, δεν οφειλόταν στον ιό SARS-CoV-2, ο οποίος απουσίαζε σε μεγάλο βαθμό, αλλά οφειλόταν στην ευρεία χρήση ενέσεων μιδαζολάμης που ήταν στατιστικά πολύ συσχετισμένες (συντελεστής άνω του 90%) με υπερβολικούς θανάτους σε όλες τις περιοχές της Αγγλίας κατά τη διάρκεια του 2020.

«Είναι σημαντικό ότι οι υπερβολικοί θάνατοι παρέμειναν αυξημένοι μετά τον μαζικό εμβολιασμό το 2021, αλλά στατιστικά δεν συσχετίστηκαν με τις ενέσεις COVID, ενώ παρέμειναν σημαντικά συσχετισμένοι με τις ενέσεις μιδαζολάμης».

Η ευρεία και επίμονη χρήση της μιδαζολάμης στο Ηνωμένο Βασίλειο υποδηλώνει μια πιθανή πολιτική συστηματικής ευθανασίας.

Πηγή: slaynews.com




Όλα αυτά συνέβαιναν καθώς τα νοσοκομεία ήταν άδεια και κανείς δεν ήταν άρρωστος ή πέθαινε από κάτι ασυνήθιστο.


«Θανατηφόρα κακομεταχείριση σε νοσοκομεία, οίκους ευγηρίας και στην κοινότητα... Αυτό είναι, ξανά και ξανά, ιατρική δολοφονία, γνωστή και ως απλή δολοφονία. Παρακαλώ μοιραστείτε..."


Δρ Mike Yeadon: «Κανείς δεν πέθανε από ή ακόμα και με COVID, επειδή είναι μια πλασματική ασθένεια».








ΠΗΓΗ:


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ





ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΕΡΕΥΝΑ: Ορισμένα μέλη του στρατού λένε ότι «εξαναγκάστηκαν» να κάνουν εμβόλιο COVID-19
Είκοσι από τα 30 άτομα που παραδέχτηκαν ότι έκαναν το εμβόλιο ισχυρίζονται ότι τραυματίστηκαν από το εμβόλιο.


Οι ίδιοι οι επιστήμονες του CDC βρήκαν τις μάσκες αναποτελεσματικές για τον COVID - αλλά ο οργανισμός τις συνέστησε ούτως ή άλλως
Σύμφωνα με έρευνα του ανεξάρτητου δημοσιογράφου Paul D. Thacker που δημοσιεύθηκε αυτή την εβδομάδα στο The Disinformation Chronicle, αξιωματούχοι των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων αμφισβήτησαν ανοιχτά τα ευρήματα των δικών τους μελετών επιστημόνων που έρχονται σε αντίθεση με τα δημόσια μηνύματα του οργανισμού σχετικά με την αποτελεσματικότητα της μάσκας.


Χρήστης μάσκας έναντι μη χρήστη μάσκας. Γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούσαν να δουν τα ψέμματα;


Οι Αυστραλοί εγκαταλείπουν τα αποτυχημένα εμβόλια mRNA Covid
Λιγότερο από το 10% των ενηλίκων της Αυστραλίας είναι ενημερωμένοι


Κοιλιακή ταχυκαρδία Καρδιακή ανακοπή μετά από εμβολιασμό mRNA COVID-19
Οι ερευνητές αποτυγχάνουν να αξιολογήσουν τις αναφορές θανάτου mRNA / Spike του μυοκαρδίου και φορτίου με ασύμβατες δηλώσεις "ήπιας" και "τα οφέλη υπερτερούν του κινδύνου"


Αγαπημένη  μου μαμά, ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ μη μου κάνεις το νέο εμβόλιο RSV. Με αγάπη, το αβοήθητο νεογέννητό σου που σε εμπιστεύεται
Με κουβάλησες μέσα σου και με προστάτεψες. Κάθε απόφαση που πήρες ήταν με γνώμονα την ασφάλειά μου. Σε ικετεύω, μην τα πετάξεις όλα αυτά τώρα και μου κάνεις ένεση με ένα απειλητικό για τη ζωή δηλητήριο. 😰


Νέο πρόβλημα για τους εμβολιασμένους COVID
Οι συχνές αναμνηστικές δόσεις COVID σε ανοσοκατεσταλμένους «μπορεί να προκαλούν περισσότερη βλάβη παρά όφελος», σύμφωνα με νέα ανασκόπηση.


Καρφί στο φέρετρο για τα αντικαταθλιπτικά
Ο ιατρικός δημοσιογράφος Robert Whitaker αποκαλύπτει μια συγκλονιστική αποκάλυψη σχετικά με τον ισχυρισμό ότι τα αντικαταθλιπτικά λειτουργούν για 7 στους 10 ασθενείς, εκθέτοντας ερευνητικά παραπτώματα και επιστημονική απάτη. Μελέτη STAR*D, η μεγαλύτερη δοκιμή αντικαταθλιπτικής αποτελεσματικότητας και περίπλοκες λεπτομέρειες των δόλιων πρακτικών. 


Εμβόλια mRNA: Καθηγητές πανεπιστημίου ζητούν απαντήσεις από το Ινστιτούτο Paul Ehrlich
Σύμφωνα με τα τελευταία ευρήματα, τα τροποποιημένα εμβόλια mRNA κατά της COVID-19 παράγουν ελαττωματικές πρωτεΐνες που θα μπορούσαν να ενέχουν σημαντικούς κινδύνους. Πέντε καθηγητές απαιτούν τώρα απαντήσεις από το Ινστιτούτο Paul Ehrlich.


Επιστήμονας του Χάρβαρντ έκπληκτος μετά από αυτο-πείραμα: Τα μπισκότα Oreo ξεπερνούν τις στατίνες
Σε ένα πείραμα, αποδείχθηκε ότι τα μπισκότα Oreo ήταν καλύτερα στη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης ενός επιστήμονα από τα συμβατικά φάρμακα χοληστερόλης.

2 σχόλια:

  1. Αυτά είναι υπόθεση για εισαγγελέα! Έδωσαν τα στοιχεία σε εισαγγελέα;
    Τί να τα κάνουμε τα άρθρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!