Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024

ΕΚΤΑΚΤΟ! EYΓΕ καί πάλι ΕΥΓΕ Ευαγγελία μας! Πάντα ΨΗΛΑ!

 


Η Ευαγγελία Πλατανιώτη κατάφερε να γράψει ιστορία, κατακτώντας την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στο τεχνικό πρόγραμμα του 'σόλο' στην καλλιτεχνική κολύμβηση.

Αυτό ήταν μάλιστα το πρώτο χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα σε παγκόσμιο πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης, με την Πλατανιώτη να γράφει ιστορία για τη χώρα μας και να ξεσπά σε κλάματα στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.


Πιο χαμογελαστή στη συνέχεια, ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου για να παραλάβει το χρυσό της μετάλλιο και να ακούσει τον εθνικό ύμνο της Ελλάδας.



Η Πλατανιώτη είχε πανηγυρίσει για την Ελλάδα και τα πρώτα μετάλλια γενικότερα στην καλλιτεχνική κολύμβηση, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2022.

https://www.pronews.gr/athlitismos/alla-spor/i-aponomi-tou-xrysou-metalliou-kai-ta-dakrya-tis-neas-pagkosmias-protathlitrias-e-platanioti-vinteo/

2 σχόλια:

  1. Υπέροχο!

    Δείτε εδώ το πρόγραμμα της Ευαγγελίας Πλατανιώτη:

    «Μαύρο κοράκι»: Το πρόγραμμα που χάρισε στην Ευαγγελία Πλατανιώτη το χρυσό

    Η απονομή του χρυσού μεταλλίου στην Πλατανιώτη- «Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν το συναίσθημα, είναι κάτι μαγικό»
    https://www.lifo.gr/now/sport/mayro-koraki-programma-poy-harise-stin-eyaggelia-platanioti-hryso

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάθε Έλλην αθλητής ή Ελληνίδα αθλήτρια καταφέρνει καί πρωτεύει, μάλιστα σέ Παγκόσμια Πρωταθλήματα καί ανεβάζει τό Εθνικό μας σύμβολο ψηλά, εκεί που πάντα ανήκει, μας κάνει πολλαπλά υπερηφάνους!
      Εύγε λοιπόν!
      Και εις ανώτερα!

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!