Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024

ΨΥΧΩΜΕΝΟΣ! Ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας Robert Fico, ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΕΡΕΥΝΑ γιά τήν (κακο-) διαχείριση της πανδημίας COVID-19 καί τά εμβόλια, μετά τους 21.000 επιπλέον ΘΑΝΑΤΟΥΣ, που ανακοινώθηκαν στήν Σλοβακία από τό 2020!!!

Ομιλία στη Βουλή στις 23 Ιανουαρίου 2024




Global Research, 31 Ιανουαρίου 2024


[Μετάφραση: Δρ. William Makis]

«Κυρίες και κύριοι της Προοδευτικής Σλοβακίας και των κομμάτων της αντιπολίτευσης, έχετε δει τα στατιστικά στοιχεία για το πώς αυξήθηκαν οι θάνατοί μας από διάφορα καρδιαγγειακά επεισόδια λόγω εμβολιασμού;





Αλλά το απορρίπτετε, φυσικά το απορρίπτετε, ενώ ισχυρίζεστε ότι ο εμβολιασμός (COVID-19) ήταν το καλύτερο πράγμα στον κόσμο.

Τι ξέρετε για το πόσα εμβόλια μας περίσσεψαν και πόσα χρήματα πετάχτηκαν στον αέρα; Τι γνωρίζετε για τις αγορές ιατρικού εξοπλισμού και εξετάσεων; Γνωρίζετε ότι αποδείξαμε με μεγάλη σαφήνεια τη σύνδεση μιας εταιρείας από την Trnava (Σλοβακία) με τον πρόεδρο ενός από τα πολιτικά κόμματα της αντιπολίτευσης.

Εκατοντάδες χιλιάδες, αγορές αξίας εκατομμυρίων, εντελώς άχρηστες. Τι γνωρίζετε για τη διαχείριση; Τι γνωρίζετε για το τι συνέβαινε όσον αφορά τη λήψη διαφόρων μέτρων τα οποία, κατά την άποψή μας, αύξησαν σημαντικά τη νοσηρότητα από ό, τι ίσως συνέβαινε σε άλλες χώρες;

Και όλοι γελούσατε με τα άλλα κράτη, τις άλλες χώρες. Γελάσατε με τη Ρωσσία, όπου υποστήριζαν την αρχή των ατομικών επισκέψεων ασθενών από γιατρούς, και το διαχειρίστηκαν πολύ καλύτερα από ό,τι το καταφέραμε εμείς εδώ στη Σλοβακία.

Έχουμε 21.000 θανάτους, τους οποίους συνδέουμε με το γεγονός ότι οι κυβερνήσεις που ήταν εδώ από το 2020 δεν ήταν ικανές να διαχειριστούν (την πανδημία) και νοιάζονταν μόνο για οικονομικά οφέλη και φυσικά φρόντιζαν να υποκύπτουν σε φαρμακευτικές εταιρείες από τις οποίες αγόραζαν τεράστιες ποσότητες άχρηστου ιατρικού εξοπλισμού και συχνά και εμβόλια.

Δεν θέλω καν να μιλήσω για το ευρωπαϊκό επίπεδο, ξέρετε ότι ήμουν πολύ ανοιχτός και το είπα στην κυρία Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (Ursula von der Leyen) ανοιχτά ότι οι υποψίες που συνδέονται με αυτήν και με την αγορά, τη μεγαλύτερη αγορά στην ιστορία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, εμβολίων, όταν κυριολεκτικά αντάλλαξε μυστικά γραπτά μηνύματα SMS με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Pfizer (Άλμπερτ Μπουρλά) και όταν, προς γελοιοποίηση των βουλευτών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, εκδόθηκε μια έκθεση που αποσιωπήθηκε εντελώς, απλά δεν θα μπορέσουμε ποτέ να μάθουμε την αλήθεια για τον ρόλο που διαδραμάτισαν οι φαρμακευτικές εταιρείες και ποιος οργάνωσε πραγματικά όλο αυτό το τσίρκο γύρω από τον COVID-19.

Υπό αυτές τις συνθήκες, κυρίες και κύριοι, η κυβέρνηση της Σλοβακικής Δημοκρατίας αποφάσισε ότι θα συμπεριλάβει στην προγραμματική δήλωση της κυβέρνησης, μια δέσμευση ότι θα διευθετήσει αυτό το ζήτημα. Το σλοβακικό κοινό χρειάζεται απλώς μια απάντηση, χρειάζεται μια απάντηση όσον αφορά τον εμβολιασμό, αυτό που πραγματικά ήταν. Γιατί οι άνθρωποι εμβολιάστηκαν με διάφορα πειραματικά εμβόλια χωρίς δοκιμές; Γιατί εξαναγκάστηκαν όλα τα είδη ναρκωτικών στους ανθρώπους; Γιατί υπήρχαν δοκιμές σε όλη την πολιτεία; Ποιος αγόραζε; Γιατί αγόραζαν; Ποιες ποσότητες αγοράζονταν; Πόσα χρήματα κόστισε;

Και θα καταλήξουμε σε δισεκατομμύρια, σε δισεκατομμύρια, μπορείτε να χαμογελάσετε όσο θέλετε, επειδή δεν ξέρετε τίποτα άλλο από το να δείχνετε ασέβεια για μια άλλη γνώμη. Ξέρετε, δημοκρατία σημαίνει μερικές φορές να σέβεσαι μια άλλη άποψη. Όταν είστε εδώ συζητώντας για τρίτη εβδομάδα για τον Ποινικό Κώδικα, κανείς δεν σας βρίζει, σας ακούμε, μιλάτε, οπότε σας παρακαλώ να έχετε την καλοσύνη αν έχουμε διαφορετική άποψη, τότε παρακαλώ σεβαστείτε την ακόμη και αν διαφωνείτε με αυτήν.

Υπό αυτές τις συνθήκες, αποφασίσαμε ότι θα δημιουργήσουμε ένα Γραφείο του Κυβερνητικού Πληρεξουσίου που θα ασχολείται με αυτά τα ζητήματα. Σήμερα, όχι μόνο έχουμε διορίσει τον Πληρεξούσιο Διευθυντή, αλλά τον έχουμε επίσης εξουσιοδοτήσει όταν πρόκειται να λάβουμε πληροφορίες από διάφορους Φορείς, συγκεκριμένα θα λάβουμε πληροφορίες από τον Προϊστάμενο Υγιεινής, θα κάνουμε ερωτήσεις στο Εθνικό Κέντρο Πληροφοριών Υγείας. Εξακολουθούμε να θέλουμε να μάθουμε, με βάση αυτά που έχουμε στη διάθεσή μας αυτήν τη στιγμή, τι πραγματικά συνέβη.

Kotlar, μέλος της Εθνοσυνέλευσης, είναι επαρκώς εξοπλισμένος όσον αφορά την πληροφόρηση. Βλέπω ότι είναι επίσης προετοιμασμένος όσον αφορά τη συγκρότηση μιας ομάδας. Του ζήτησα πριν προβούμε σε οποιεσδήποτε δημόσιες δηλώσεις, να έχουμε πρώτα εξετάσει τα πάντα στην κυβέρνηση και είμαι απολύτως πεπεισμένος ότι το έργο του θα οδηγήσει σε αποτελέσματα που θα δημοσιοποιήσουμε και θα πούμε στο σλοβακικό κοινό τι συνέβη στο όνομα του Θεού κατά τη διάρκεια του COVID.

Γνωρίζουμε σήμερα ένα πράγμα με βεβαιότητα: οι προηγούμενες κυβερνήσεις απέτυχαν εντελώς να διαχειριστούν σωστά τον COVID και έχουν γύρω από το λαιμό τους 21.000 νεκρούς και προφανώς έβγαλαν ένα τεράστιο χρηματικό ποσό από τις περιττές αγορές διαφόρων ιατρικών εξοπλισμών και εμβολίων.

Σας ευχαριστώ πολύ».


***

Η δική μου οπτική...

Πριν από λίγες εβδομάδες, ο νεοεκλεγείς πρωθυπουργός της Σλοβακίας Robert Fico περιέγραψε με σαφήνεια τη θέση του κυβερνώντος κόμματός του σχετικά με την απόρριψη της Συνθήκης του ΠΟΥ για την πανδημία. Μετέφρασα την ομιλία του εδώ (https://makismd.substack.com/p/slovakia-rejects-signing-the-who).

Αυτή τη φορά, η Σλοβακία πρωτοστατεί και πάλι και παρέχει το «πρότυπο» για τον τρόπο προσέγγισης των εγκλημάτων και της απάτης που διαπράχθηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19 από τους πολιτικούς που βρίσκονταν στην εξουσία εκείνη την εποχή.

  1. Δημόσια αντιμετώπιση των τρεχόντων υπερβολικών θανάτων
  2. Δημόσια έκθεση των καρδιαγγειακών (και άλλων) θανάτων που προκαλούνται από τον εμβολιασμό COVID-19
  3. Καταγγελία της διαφθοράς που αφορά τις συμβάσεις που ανατέθηκαν για μάσκες και άλλα μέσα ατομικής προστασίας (και τους εμπλεκόμενους πολιτικούς)
  4. Καταγγελία της διαφθοράς στην προμήθεια εμβολίων COVID-19
  5. Επισήμανση του πειραματικού χαρακτήρα των εμβολίων COVID-19 και της ακατάλληλης χρήσης διαφόρων φαρμάκων που επιβλήθηκαν στους ανθρώπους κατά τη διάρκεια της πανδημίας
  6. Έναρξη κυβερνητικής έρευνας σχετικά με τον χειρισμό ολόκληρης της πανδημίας COVID-19, συμπεριλαμβανομένης της διάθεσης εμβολίων COVID-19 και των αγορών διαφόρων ιατρικών εξοπλισμών και εμβολίων (και ποιοι επωφελήθηκαν οικονομικά).
  7. Δέσμευση απέναντι στο κοινό, να δημοσιοποιήσετε όλα τα ευρήματα μιας τέτοιας κυβερνητικής έρευνας.

Παρατηρήστε ότι παρ' όλο που είναι πολιτικός, δεν χορεύει γύρω από το θέμα ή δεν το επικαλύπτει. Απλώς το λέει όπως είναι.

Αυτό είναι ένα εξαιρετικό πρότυπο που πρέπει να ακολουθήσουν, από άλλους πολιτικούς που θέλουν να κάνουν το σωστό αυτή τη στιγμή.

Για παράδειγμα, στον Καναδά, η πρωθυπουργός της Αλμπέρτα Danielle Smith θα μπορούσε να ξεκινήσει μια τέτοια έρευνα για διαφθορά και εγκλήματα που διαπράχθηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19 (ειδικά από τις Υπηρεσίες Υγείας της Αλμπέρτα και τα Κολλέγια Ιατρών, Νοσηλευτών, Φαρμακοποιών, Οδοντιάτρων κ.λπ.) και αν το έκανε, θα είχε συντριπτική υποστήριξη από το κοινό.

*

Σημείωση για τους αναγνώστες: Κάντε κλικ στο κουμπί κοινής χρήσης παραπάνω. Ακολουθήστε μας στο Instagram και το Twitter και εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Telegram. Μη διστάσετε να αναδημοσιεύσετε και να μοιραστείτε ευρέως άρθρα Global Researcg.

Ο Δρ William Makis είναι Καναδός ιατρός με εμπειρία στην Ακτινολογία, την Ογκολογία και την Ανοσολογία. Μετάλλιο Γενικού Κυβερνήτη, Υπότροφος του Πανεπιστημίου του Τορόντο. Συγγραφέας 100+ ιατρικών δημοσιεύσεων με κριτές.

Προτεινόμενη πηγή εικόνας






ΠΗΓΗ: https://www.globalresearch.ca/slovakia-prime-minister-robert-fico-orders-investigation-covid-19-pandemic-management-vaccines-21000-excess-deaths-announced-slovakia-since-2020/5848126



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

12 σχόλια:

  1. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!
    ΠΑΙΔΙΑ!
    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΡΑ ΓΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΦΙΚΟ, ΝΑ ΤΟΝ .....ΜΕΤΑΦΥΤΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;
    ΓΙΝΕΤΑΙ;
    ΛΕΤΕ;
    ΜΠΟΡΕΙ;
    ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ, ΝΤΟΜΠΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΡΑΤΑ!
    ΖΗΛΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ!
    ΧΙΛΙΑ ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΚΟΜΑ!
    ΕΤΣΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΦΤΩΧΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ ανώνυμε μέ πρόλαβες!
      Όντως είναι μεγάλη λύπη.
      Όντως είναι μεγάλη έλλειψη καί απουσία θαρραλέων πολιτικών εδώ....
      Τά στόματά τους ( τό έχουμε καταλάβει άρα γε; ) είναι ε π τ α σ φ ρ ά γ ι σ τ α κλειδωμένα!
      Θά λέγαμε μάλιστα ότι τό ....λουκέτο φαίνεται !

      Διαγραφή
    2. Καλημέρα, καλημέρα καλημέρα στα παιδιά!

      Τι ακούω; Έχετε και παράπονα; Ε, όχι δα!

      Δε λέω, φίλε ανώνυμε, άκουσες Φίκος -ωραίο φυτό δεν αντιλέγω- κι είπες δεν κάνουμε μια μεταφύτευση;
      Έλα όμως που δεν τον βλέπω να πολυ-ευδοκιμεί στην εγχώρια πολιτική χλωρίδα. Γιατί, για να μείνουμε στην φυτολογία, θα τον φάνε λάχανο.

      Όμως, βρε παιδιά, για πείτε μου κι εμένα να καταλάβω: γιατί δεν σας αρέσει ο Κούλης και το επιτελείο των εκτελεστών του;

      Ειδικά αφού φέρει και την ευλογία και έγκριση του Jeronymo Groovy και πλείστων άλλων επισκόπων που ανήκουν στο ίδιο 'cast'.

      Για πάμε να θυμηθούμε τα μπουμπούκια μας για να μην ζηλεύουμε τους ξένους.

      Ποιός να ξεχάσει το σουξέ της εποχής "από εδώ το εμβόλιο, από εκεί ο θάνατος" που έστειλε μύριους στα θυμαράκια; Λέτε να του είχαν δώσει λάθος 'lyrics' και το άσμα να πήγαινε "από 'δω το εμβόλιο και μετά ο θάνατος" και "η βρόχα έπεφτε right through"...

      Να ξεχάσουμε κάτι επισκόπους από το Φαρ Ουέστ που μόνο σπιρούνια δεν μόνταραν στο πατούμενο που ξετίναξαν γεροντάκια με το εμβόλιο;

      Και πλείστους άλλους επισκόπους που έδειξαν και δείχνουν ποιοι πραγματικά είναι όχι μόνο με την στάση τους στα εμβόλια αλλά και με την ανίερη στάση τους σε θέματα της Εκκλησίας (αφαίρεση Εσταυρωμένου, παράσταση της Παναγίας να κρατάει βιολί!) και πλείστες άλλες ντροπές που εμείς οι πιστοί ανατριχιαζουμε με αυτές τις βλασφημίες.

      Εδώ να μη ξεχάσω να αναφέρω τους Φαρισαίους υποκριτές των ενώσεων των αριστερο-χριστιανούληδων που τρέχουν πίσω από δεσποταδες, γλείφοντάς τους, ενώ το βουλώνουν μπροστά σε αυτά τα αίσχη και τα εγκλήματα για να μη θίξουν οι τιποτένιοι losers τα κακώς κείμενα.

      Να θυμηθούμε επίσης και τα αποκόμματα που μπήκαν στη Βουλή (μόνο αυτό το γεγονός αποδεικνύει σε ποιον ανήκουν) και το παίζουν και Χριστιανοί αλλά κάνουν μόκο για τα εμβόλια.

      Μέσα σε αυτόν τον οχετό να προσθέσω και το αποβλακωμένο πόπολο που συνεχίζει να τρώει αμάσητα όσα του σερβίρουν τα άνω αναφερθέντα καθίκια;

      Μέσα σε αυτό το κλίμα που όζει αποπνικτικά εσείς ζητάτε έναν Φίκο;;;;

      Γιατί; Το αξίζουμε;

      Διαγραφή
    3. Ρέ θηρίο, μέσα σέ μερικές γραμμές, τά ζωγράφισες όλα!
      Καί όπως λένε οι ζωγράφοι, ο χρωστήρας σου είναι αληθινή ποίηση!
      Στό είχα ξαναπεί πρό καιρού, ότι σέ πάω πολύ!
      Νά σ' έχει ο Θεός καλά καί νά μας τά λές έτσι πάντα, χύμα καί τσουβαλάτα ρέ παιδί μου!
      Χωρίς χαζοχαρούμενες εκφράσεις, χωρίς στρογγυλέματα, ή ψευτοευγένειες εντελώς θεατρικές καί κάργα υποκριτικές καί γιά τό 'θεαθήναι'!
      Ξηγιέσαι ΦΙΝΑ καί γιά τόν ....Φίκο!
      Νά σέ βλέπουμε πιό συχνά όμως....

      Διαγραφή
    4. ΘΥΜΩΜΕΝΕ μου καλή σου ημέρα! Σε ευχαριστώ πολύ! Είσαι κι εσύ πολύ τσίφτης και ξηγιέσαι επίσης σωστά!
      Βρε φίλε ΘΥΜΩΜΕΝΕ όλοι στρογγυλεύουν. Αν καταντήσουμε έτσι κι εμείς θα είμαστε για φτύσιμο.
      Θα χαρώ να σε ξαναδιαβάσω!!

      Διαγραφή
    5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    6. Να είσαι πάντα καλά και δυνατός ΘΥΜΩΜΕΝΕ!!

      Διαγραφή
    7. Καί εγώ μέ τήν σειρά μου θά χαρώ πολύ νά σέ ξαναδιαβάσω.
      Αφού σέ παρακολουθώ στενά!
      Πολύ στενά....

      Διαγραφή
    8. Χαίρομαι 。⁠◕⁠‿⁠◕⁠。

      Διαγραφή
  2. https://www.fairobserver.com/wp-content/uploads/2024/01/Robert-Fico.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην Ελλάδα ο Μητσοτάκης έβαλε ταφόπλακα πάνω α αυτό το θεμα
    Επικρατεί μια νεκρικη σιγή απ όλους τους πολιτικούς όλων των κομμάτων
    Που τεριαζει ασορτη με τους δεκάδες χιλιάδες θανάτους που προκάλεσε με τα εμβόλια κατά του κοβιτ 19.Ο Μητσουακης έχει απλώς σκοπό να βάλει ταφόπλακα πάνω σ όλους τους Έλληνες και μετά θα ησυχαση. Αλλά και η Εκκλησία κατά περίεργο τρόπο διατηρεί μια νεκρικη σιγή όχι μόνον ως προς αυτό το θέμα αλλά ακόμη και όταν η διαθήκη του Θεού βάλλεται με τους αντίχριστος νόμους του Μητσοτάκη. Από που να περιμένουμε βοήθεια. Επαληθεύεται ο λόγος του Θεού., επικαταρατος οποίος ελπίζει επ ανθρωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όπως ο λαός έτσι και οι ηγέτες!Μνν στρουθοκαμηλιαζουμε .Είμαστε όλοι στο ίδιο καράβι, έπρεπε ο καθένας μας να κλείνει και μια τρύπα όταν την βλέπουμε και όχι όταν έχουμε προσωπικό συμφέρον να ανοίγουμε αλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!