Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

2.000, ἔτσι γιά πλάκα, μᾶς ΣΤΕΛΝΕΙ ἡ φράου Ἄγκελα! Ναί, τούς δεχθήκαμε ΑΜΕΣΩΣ...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

(ΤΟ ΞΕΡΟ ΜΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!)
Σε λίγες ημέρες η Γερμανία και η Ελλάδα θα υπογράψουν την συμφωνία με την οποία, 2.000 λαθρομετανάστες από την Γερμανία θα επαναπροωθηθούν στη χώρα μας!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΕΡΚΕΛ ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΣΤΕΙΑ
Ἄγκελα: «Εἴδησι δὲν παίρνουν τὰ ζῶα, οἱ δικοί σου!»
Ἄξελ: «Καὶ ποῦ νά 'ξεραν τί τοὺς περιμένει ἀκόμη!»


Σχετική εικόνα

Οι «πρόσφυγες» αυτοί δεν έχουν περάσει από κανέναν έλεγχο και πολύ πιθανόν - όπως δείχνουν και πρόσφατα δημοσιεύματα - να είναι πρώην τζιχαντιστές και γενικότερα «κακά φρούτα» που δεν θέλει η Γερμανία, αλλά μετά από ακόμα μία "επιτυχή" συμφωνία της κυβερνήσεώς "μας", θα αλωνίζουν σύντομα ελεύθερα στη χώρα μας! 

Σχετική εικόνα

Όπως γράφει η εφημερίδα Τα Νέα, έως την προσεχή Τρίτη αναμένονται οι υπογραφές με την Αθήνα, ενώ ανάλογη διμερής συμφωνία υπεγράφη ήδη μεταξύ Βερολίνου και Μαδρίτης.
Βάσει της συμφωνίας αυτής η Αθήνα θα υποδεχθεί την επιστροφή περίπου 2.000 μεταναστών. 

Σχετική εικόνα

Με την κυβέρνηση νά παίρνει ως αντάλλαγμα (;) μία αόριστη δέσμευση του Βερολίνου να διεκπεραιώσει σταδιακά ανοιχτές περιπτώσεις οικογενειακής επανένωσης και να αποδεχθεί περισσότερα άτομα από εκείνα που θα στείλει...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΕΡΚΕΛ ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΣΤΕΙΑ


[Πηγή:Μέρος αναρτήσεως από http://www.efenpress.gr/2018/08/2000.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+EFENPRESS-+%28E+F+E+N+P+R+E+S+S+-+++++++++++++%CE%97%CE%9B%CE%95%CE%9A%CE%A4%CE%A1%CE%9F%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%97++++%CE%95%CE%A6%CE%97%CE%9C%CE%95%CE%A1%CE%99%CE%94%CE%91%29]

"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!