Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

Οι ΨΥΧΕΣ των ΜΙΚΡΩΝ π α ι δ ι ώ ν, ζητούν δ ι κ α ί ω σ η και ΤΙΜΩΡΙΑ των ε ν ό χ ω ν ! ! !




Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου. 
Ο λαός μας δέχτηκε δουλικά και χωρίς ουσιαστική αντίσταση τις περικοπές των μισθών, των συντάξεων, των εργασιακών του δικαιωμάτων, που επί δεκαετίες κέρδισε με αγώνες στο πεζοδρόμιο, το ξεπούλημα της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας στους δήμιους “εταίρους” μας στην Ε.Ε., το ξεπούλημα των λιμανιών, των αεροδρομίων, των εθνικών οδών, με λίγα λόγια των πάντων που του ανήκαν αυτού και του κράτους του! 

Ωστόσο, επαναστάτησε και κατέβηκε στους δρόμους στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς γείτονες! Εκτός των δυο πολυπληθών συλλαλητηρίων σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, καθημερινώς, δεν σταμάτησε σε κάθε πόλη της Επικράτειας, να διαδηλώνει και να δηλώνει, πως διατηρεί στο έπακρο το πατριωτικό του αίσθημα! 

Αυτό ενόχλησε και θορύβησε, θα έλεγα τρόμαξε, τη ΝΤΠ, την Παγκοσμιοποίηση, την άρχουσα Τάξη της, τους νέους κατακτητές της Ελλάδος, που μαζί με αυτήν την προδοτική κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, σκοπό έχουν το διαμελισμό της! Έτσι, είναι τυχαία (ας θεωρήσουμε πως είναι τυχαία) η βιβλική καταστροφή της Αττικής, όπου θρηνήσαμε εκατόμβη νεκρών συνανθρώπων μας, εντός ολίγων ωρών, πού ούτε σε πεδία μαχών δεν έχουμε τόσα θύματα βομβαρδισμών, από αέρος και εδάφους; 

Αλλά, μέσω αυτής της βιβλικής καταστροφής της Αττικής, ο ελληνικός λαός κατατρομοκρατήθηκε και επήλθε πτώση του ηθικού του! 
Σταμάτησαν λοιπόν οι διαδηλώσεις για τη Συμφωνία των Πρεσπών και ελάχιστοι ομιλούν περί αυτής! Επαναλαμβάνω, είναι τυχαία η χρονική συγκυρία των γεγονότων; 

Όταν μάλιστα, ειδικά τμήματα του στρατού, της πυροσβεστικής και της αστυνομίας μετέβησαν στις εστίες του κακού και βρήκαν εμπρηστικούς μηχανισμούς, που υποδηλώνουν οργανωμένο σχέδιο αυτών των εμπρησμών; 

Αναμένουμε από τη Δικαιοσύνη να ρίξει άπλετο φως στην έρευνά της και να μην επιτρέψει ελάχιστο σκοτάδι να σκιάσει αυτήν την έρευνα! 

Το ζητούν οι αθώοι νεκροί μας, οι αδικοχαμένες τρυφερές ψυχούλες των μικρών παιδιών θυμάτων αυτής της τραγωδίας, οι οικογένειές τους, όλος ο ελληνικός λαός!!!

http://koukfamily.blogspot.com/2018/08/blog-post_72.html

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!