Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ; ΤΟ ΕΚΑΝΕ Α Μ Ε Σ Ω Σ ο ("ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΟΣ") ΑΛ6ς....




(ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΟΛΑ!
Ο,ΤΙ ΖΗΤΗΣΕ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ!
ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΣ ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ ΑΛ6 ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΜΕ ΤΟΥΣ 4 ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΥΣ "ΤΟΥ" ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!
ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ...)
Πέρασε τελικά στην Bουλή η επαίσχυντη και προδοτική τροπολογία, που υποχρεώνει σε συνταξιοδότηση τους νόμιμους μουφτήδες Κομοτηνής και Ξάνθης, με τις θετικές ψήφους (ποιών άλλων;) των ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και κλεφτο-ΠΑΣΟΚ. 

Στάση Ποντίων Πιλάτων κράτησαν η ψευδο-ανθυπο-"δεξιά" Νουδούλα, το κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας Κ.Κ.Ε. και το (βουρκο-)Ποτάμι (δηλώνοντας «παρών») εκτός της 'Χ.Α.' που ψήφισε «Όχι»! 

Αποτέλεσμα εικόνας για γαβρόγλου με μουφτήδες

Θυμίζουμε, ότι η συγκυβέρνηση των προδοτών Τσίπρα-Καμμένου, «κόλλησε» την εν λόγω τροπολογία στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Παιδείας με τίτλο : “Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Ιόνιο Πανεπιστήμιο και άλλες διατάξεις”, η δε συνταξιοδότηση (επί της ουσίας εκδίωξη!) των δύο μουφτήδων θα γίνει εντός δύο μηνών από την ψήφιση του νόμου!

Αποτέλεσμα εικόνας για γαβρόγλου με μουφτήδες

Θυμίζουμε επίσης, πως οι προδότες επιχείρησαν πρώτα να εκβιάσουν τις παραιτήσεις των νομίμων μουφτήδων (η θητεία των οποίων έληγε κανονικά το 2021), αλλά αντιμετώπισαν την σθεναρή αντίσταση κυρίως του μουφτή της Ξάνθης. 

Σχετική εικόνα

Ωστόσο, τα "γιουσουφάκια" του Ερντογάν Τσίπρας και Καμμένος, δεν έκαναν πίσω και βρήκαν το κόλπο της υποχρεωτικής συνταξιοδότησης για να ικανοποιήσουν τις διαταγές του Οθωμανού Πασά τους!

Σχετική εικόνα

Δικαίως, λοιπόν, πανηγυρίζουν οι Τουρκαλάδες για την επικείμενη εκλογή από την μειονότητα των διαδόχων των νομίμων μουφτήδων, που θα είναι ενεργούμενα της Άγκυρας. 

Σχετική εικόνα

ΚΙ όταν θα πάρουν το «πράσινο φως» από τον Πασά, με την απεριόριστη εξουσία που θα έχουν, θα είναι αυτοί που θα ξεσηκώσουν τους μουσουλμάνους της Θράκης, μετατρέποντας την Θράκη μας σε Κοσσυφοπέδιο!

Αποτέλεσμα εικόνας για γαβρόγλου με μουφτήδες

[Πηγή:Ορισμένα στοιχεία απο 'εθνικισμός']

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!