Παρασκευή, 3 Αυγούστου 2018

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΑΝΤΙΣΚΗΝΑ (σχεδόν ΟΛΑ!) της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, γιά τούς ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥΣ ...«ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ»!!!

ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ 'ΚΑΤΙ', ΛΕΜΕ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ "ΞΑΦΝΙΚΟ, ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝ", ΜΕ ΤΙ ΣΚΗΝΕΣ ΤΑΧΑ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ
 Π Λ Η Γ Ε Ν Τ Ε Σ  ΜΑΣ;


(ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΜΑΝΔΑΡΙΝΟΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΧΟΡΗΓΗΣΗ" ΑΥΤΗ! 
ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΥΡΙΟΙ! 
ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΜΕΣΑ!)
Τον… σταυρό τους κάνουν οι υπεύθυνοι στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και προσεύχονται να μην χτυπήσει την περιοχή κάποια μεγάλη φυσική καταστροφή. 
Ο λόγος; 
Από τα περίπου 2.600 αντίσκηνα, τα οποία φυλάσσει στις αποθήκες της η Περιφέρεια και ανήκουν στην Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας, έχουν απομείνει περίπου 240!

Με άλλα λόγια, εάν προκύψει ανάγκη για την δημιουργία καταυλισμών σε μια σεισμογενή περιοχή, θα μπορέσουν να εξυπηρετηθούν μόλις 1.600 άνθρωποι σε σύνολο 2.000.000 πολιτών. 

Εδώ και δύο χρόνια δόθηκαν τα περισσότερα από τα 2.600 περίπου αντίσκηνα που υπήρχαν στις αποθήκες της ΠΚΜ για να φιλοξενηθούν αλλοδαποί σε 'hot spots'. Τα αντίσκηνα αυτά όχι μόνο δεν έχουν αναπληρωθεί, αλλά η Πολιτεία αδιαφορεί και ο ένας υπεύθυνος ρίχνει το μπαλάκι στον άλλον! 

Το χειρότερο είναι ότι δεν έχουν δικαίωμα από τον νόμο να αγοράσουν καινούργια, γιατί υπάρχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές…

Το συμπέρασμα: Στην Κεντρική Μακεδονία, καλό είναι οι πολίτες να προσεύχονται καθημερινά μην τους βρει κανένα κακό, γιατί τα αντίσκηνα για τέτοιες περιπτώσεις είναι κατειλημμένα από «προσφυγάκια»… 

Όταν λέμε ότι είμαστε η μοναδική αφρικανική χώρα με λευκούς κατοίκους, δεν υπερβάλλουμε… 
Κορίνα Πενέση

[ΠΗΓΗ:'εθνικισμός']

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!