Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

Στήν Αγγλία, ΠΟΥ αλλού; "Η" πρώτη διαιτητής ...τ ρ α β ε σ τ ί! (Πρόοδος, πρόοδος...)

ΕΛΕΟΣ!
"ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ" ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ...
Τ Ο Υ Λ Α Χ Ι Σ Τ Ο Ν...

Αποτέλεσμα εικόνας για Lucy Clark referee

Η Αγγλία διέδωσε το ποδόσφαιρο σε όλον τον πλανήτη. Ένα απλό άθλημα που... κλωτσούσες μία μπάλλα σε ένα δίχτυ, εξελίχθηκε σε ένα παγκόσμιο αθλητικό, κοινωνικό και οικονομικό γεγονός.
Ως εκ τούτου, τα βρετανικά γήπεδα και η βρετανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, θα ήταν εκείνη που θα πρωτοπορούσε για μία ακόμη φορά, κάνοντας δεκτή την πρώτη τραβεστί διαιτητή στην ιστορία του αθλήματος!
Σχετική εικόνα

Η Lucy Clark, ή απλώς Nick (πριν την ...μεταμόρφωση) είναι η πρώτη τραβεστί που περιλαμβάνεται επισήμως στις λίστες διαιτητών της βρετανικής ομοσπονδίας, πραγματοποιώντας μάλιστα το ντεμπούτο της σε επίσημο αγώνα του γυναικείου πρωταθλήματος.

Ο 42χρονος σήμερα Nick ήταν διαιτητής και επέμεινε στο χόμπι του ακόμη και μετά την ολική μεταμόρφωσή του σε… Lucy!

Σχετική εικόνα

«Ελπίζω ο κόσμος να με δεχτεί για αυτό που είμαι», δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ ο εκπρόσωπος της αγγλικής ομοσπονδίας τόνισε πως «στηρίζουμε την Λούσι και οποιονδήποτε άλλον θελήσει να συμμετάσχει με τον πραγματικό του εαυτό στα αθλητικά δρώμενα. 
Από το 2014 έχουμε καθιερώσει μία πολιτική που προτρέπει και τα άτομα που έχουν κάνει αλλαγή φύλου να ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και τη διαιτησία».

Όπως δήλωσε "η" Lucy στα βρετανικά ΜΜΕ, αισθάνθηκε ότι έφτασε η στιγμή να μην κρύβεται άλλο και να εκφραστεί ελεύθερα, ανεξάρτητα με τις αντιδράσεις που θα συναντούσε.

«Θέλω να εμπνεύσω (;) και άλλους που ζουν στο σκοτάδι (!!!) και κρύβουν τον πραγματικό τους εαυτό», δήλωσε.

(protothema)

=============================

Σε μεγάλα πρωτοσέλιδα του αγγλικού τύπου, ασχολούνται αναλυτικώς μάλιστα(...) με τον τέως Νίκ και νύν Λούσυ, που άν και "μετετράπη" στα 42 του απο κύριος σε κυρία, την σφυρίχτρα δεν θέλει να την αφήσει. 
Αφού έγινε και δεκτό το σχετικό αίτημά του αρμοδίως...
Και θέλει μάλιστα και να ..."εμπνεύσει" και άλλους ώστε να "ξεφύγουν" απο το σκοτάδι!
Αυτή είναι εδώ και μερικά χρόνια η νεοταξική, νεοεποχίτικη και απελπιστικώς ισοπεδωμένη αγγλική κοινωνία, ΠΛΗΡΩΣ παραιτημένη απο τις παραδοσιακές της αξίες αιώνων, ήτοι την Πίστη στον Θεό και την αγάπη στον θεσμό της Οικογενείας.


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!