Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

Ξ Ε Δ Ι Α Ν Τ Ρ Ο Π Α ! ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ!


Αποτέλεσμα εικόνας για jACK DORSEY


(ΔΕΙΤΕ ENA ΘΡΑΣΟΣ! ΤΟ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΨΥΧΡΑ!)
Ο Διευθύνων σύμβουλος του Twitter Jack Dorsey, δήλωσε ότι οι εργαζόμενοι στο 'Twitter' είναι ...Αριστεροί (!), αλλά επίσης υποστήριξε ότι, ανεξάρτητα από τα ιδεολογικά τους πιστεύω, στην δουλειά τους είναι ...αντικειμενικοί! (Ρέ, δεν αφήνετε τα χοντρά παραμύθια; Αριστερός και αντικειμενικός ΓΙΝΕΤΑΙ;)

Αποτέλεσμα εικόνας για twitter logo

Αποτέλεσμα εικόνας για jACK DORSEY

Σε συνέντευξή του στο 'CNN', ο Dorsey ξεκαθάρισε ότι οι εργαζόμενοι στο 'Twitter', δηλώνουν ανοιχτά τις πολιτικές τους θέσεις, χωρίς όμως να τις επιβάλουν (;) στους απλούς χρήστες.


Αποτέλεσμα εικόνας για cnn logo


Όπως μπορεί να καταλάβει ο καθένας και η καθεμιά, κανένας δεν μπορεί να πει στα σίγουρα, αν οι εργαζόμενοι του 'Twitter', ή άλλων Social Media, ακολουθούν όντως έναν δρόμο αντικειμενικό.


Αποτέλεσμα εικόνας για cnn logo


Άλλωστε δεν θα πρέπει να ξεχνάμε το γεγονός, ότι πολλές φορές βλέπουμε υβριστικά μηνύματα στο Twitter, τα οποία αργούν πολύ να σβηστούν, αν σβηστούν.
Όταν ένας υψηλά ιστάμενος όπως ο Dorsey, παραδέχεται ότι οι εργαζόμενοι που εποπτεύουν το 'Twitter', είναι δηλωμένοι Αριστεροί, καταλαβαίνουμε ότι αυτό το Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης, απευθύνεται κυρίως σε χρήστες Αριστερών αν θέλετε, πεποιθήσεων.


Αποτέλεσμα εικόνας για jACK DORSEY


Τώρα πως γίνεται και όλοι οι εργαζόμενοι είναι Αριστεροί και μάλιστα ο Διευθύνων Σύμβουλος το γνωρίζει, μπορείτε να το φανταστείτε μόνοι σας!



Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα πλέον και όλοι αυτοί που θεωρούν, ανεξάρτητα αυτά τα Μέσα, κάνουν πολύ μεγάλο λάθος.
Είστε σίγουροι λοιπόν, ότι δεν δέχεστε καθημερινά  π ρ ο π α γ ά ν δ α ;

Ότι δεν σας κάνουν  ι δ ε ο λ ο γ ι κ ή   κατήχηση;

[Πηγή:'el.gr']

"Iωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!