Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

ΣΟΥΔΑΝΟΣ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ» Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΙΑΣΕ ΜΑΘΗΤΡΙΑ (!) ΜΕΣΑ ΣΕ ...ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ (!) ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΑΠΑΝΤΑ: «ΝΑΙ, ΤΟ ΕΚΑΝΑ! ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ»;;;



Ο Σουδανός κακοποιός Ishaq Al-Noor, 21 ετών, βίασε μια 17χρονη φοιτήτρια, αφού την πήγε με την βία μέσα σε ένα ...νεκροταφείο και προσπάθησε να βιάσει και μια άλλη γυναίκα(!), η οποία κατάφερε να ξεφύγει. 
Θα φυλακιστεί για 16 χρόνια και μόλις εκτίσει την ποινή του θα απελαθεί. 

Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΓΓΛΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ

Ο εν λόγω "φουκαριάρης", έφθασε στο Ηνωμένο Βασίλειο ως πρόσφυγας πριν από τρία χρόνια. Οι επιθέσεις του εναντίον των γυναικών ήταν πανομοιότυπες, τον Ιούνιο και τον Νοέμβριο του περασμένου έτους.

Όταν του απαγγέλθηκε η κατηγορία του βιασμού εκείνος θρασύτατα παραδέχτηκε, μέσω του διερμηνέα του, ότι ήταν ένοχος. 

«Ναι, το έκανα αυτό. Γιατί όχι;». 
Δήλωσε επίσης ένοχος και για την απόπειρα βιασμού στην άλλη γυναίκα.

Η 17χρονη μαθήτρια είναι κυριολεκτικά διαλυμένη ψυχολογικά και η ζωή της δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια. Και η άλλη γυναίκα όμως που γλίτωσε, προσπαθεί να ξαναβρεί την ζωή της. 

Αυτά είναι τα ...«αγαθά» του περίφημου και ΔΟΛΙΩΣ διαφημισμένου απο τα νεοταξικά ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ  « π ο λ υ π ο λ ι τ ι σ μ ο ύ » στην Ευρώπη. 

Τα «χαίρονται», δυστυχώς, όλοι και όλες ανεξαιρέτως!
Κορίνα Πενέση

[ΠΗΓΗ:'εθνικισμός']

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!