Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Η Μαφία της Φασιστικής Αριστεράς έδωσε πάνω από ΕΝΑ εκατομμύριο ευρώ αποζημίωση στην μάνα του Γρηγορόπουλου, ενώ έκοψε το λιγοστό επίδομα στην μάνα της Μυρτούς που δέχθηκε την δολοφονική επίθεση του Πακιστανού κτήνους!

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΣ: Τα λέγαμε πριν από τις εκλογές του 2015 συνέχεια.... τώρα είναι αργά... Μας έμπλεξαν σε τεράστιες περιπέτειες σε κάθε είδους δραστηριότητα της ζωής μας.

   
Όπως αποζημιώσεις δεν έλαβαν ούτε οι μάνες των εργαζομένων της Marfin, οι οποίοι κάηκαν ζωντανοί από τις μολότοφ των ακροαριστερών. 


Μήπως γιατί δεν ήταν... περιούσιοι;;;
Ρωτάω, για να μαθαίνω η γυνή...

Καλλιόπη Σουφλή

 
Ο Mάριος Στυλιανόπουλος έκανε την εξής ανάρτηση, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:


«Η μάνα του Γρηγορόπουλου έλαβε ως αποζημίωση περίπου €800.000 για το θάνατο του γιου της. Αντιθέτως, η μητέρα της Μυρτούς, που ξυλοκοπήθηκε βάναυσα και βιάστηκε από Πακιστανό λαθρομετανάστη, όχι μόνο δεν έλαβε αποζημίωση, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ διέκοψε την κρατική χρηματοδότηση για τα φάρμακά της.

Όπως αποζημιώσεις δεν έλαβαν ούτε οι μάνες των εργαζομένων της Marfin, οι οποίοι κάηκαν ζωντανοί από τις μολότοφ των ακροαριστερών.

Μάλλον θα φταίει το ότι τα παιδιά τους δεν ήταν αναρχικοί…».




Πηγή
 

1 σχόλιο:

  1. Δέν τελείωσαν όλων τα παιδιά το γνωστό ιδιωτικό εκπαιδευτήριο του Παλαιού Ψυχικού, ώστε νά "απολαμβάνουν" την πλέον "ειδική" μεταχείριση, ακόμα και μετά θάνατον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!