Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Wall Street: Νέο μεγάλο στραπάτσο – «Καταποντίστηκαν» και πάλι οι δείκτες - ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ;



Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Μεγάλη προσοχή σε αυτή την είδηση άλλα και σε παρόμοιες που τυχόν θα επακολουθήσουν γιατί όπως θα έχετε πια καταλάβει μας αφορά όλους μια μεγάλη κρίση στα χρηματιστήρια. Μην ξεχνάτε ότι την αμερικανική κρίση της Lehman Brothers την πληρώσαμε εμείς οι έλληνες μέσω της τραπεζικής κρίσης που μας επέβαλε η Γερμάνια και η Γαλλία για να γλυτώσουν τις δικές τους τράπεζες! 

ΕΔΩ θα βρείτε και τους λόγους που οι αμερικανοί, και οι ''πισινοί'' τους σιωνιστές, επιθυμούν να φέρουν μια νέα παγκοσμία οικονομική κρίση.


Wall Street: Νέο μεγάλο στραπάτσο – «Καταποντίστηκαν» και πάλι οι δείκτες
Νέα μεγάλη πτώση κατέγραψε το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, λόγω της υποχώρησης των μετοχών των τεχνολογικών και των μεγάλων ιντερνετικών εταιρειών, κυρίως εξαιτίας της ανησυχίας των επενδυτών για τις εμπορικές σχέσεις μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας.

Ο δείκτης Standard & Poor’s 500 σημειώσε τη μεγαλύτερη ποσοστιαία υποχώρησή του από τον περασμένο Μάρτιο, χάνοντας 62,86 μονάδες ή 2,33%, για να κλείσει στις 2.633,09 μονάδες.

Υψηλότερη, στο -3,05%, ήτανη πτώση για τον δείκτη Nasdaq των εταιρειών υψηλής τεχνολογίας που απόλεσε 219,01 μονάδες και έκλεισε στις 6.969,25 μονάδες.


Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones έχασε 559,33 μονάδες (-2,24%) και έκλεισε στις 24.388,34 μονάδες. Και για τους τρεις δείκτες, η εβδομάδα που έκλεισε ήταν η χειρότερη από τον περασμένο Μάρτιο: οι απώλες για τον Dow Jones έφτασαν το 4,50%, για τον Nasdaq το 4,93% και για τον S&P 500 το 4,61%.

«Στην αγορά επικρατεί πλήρης σύγχυση» λόγω της υπόθεσης της σύλληψης της «κληρονόμου» του κινεζικού κολοσσού Huawei που απειλεί τις σινοαμερικανικές εμπορικές σχέσεις, σχολίασε ο Τομ Κάχιλ, αναλυτής στη Ventura Wealth Management.

 ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!