Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

Έτος 2019 μ.Χ. Ο νέος «ψυχρός πόλεμος»...


Σχετική εικόνα
Μεταφέρω από το The Patriarchy:

Το ιστορικό δύο πραγματικοτήτων, ενός άνδρα, μιας γυναίκας, της ίδιας κουλτούρας.

1. Ο Liam Neeson, ένας δεδηλωμένος liberal που υποστηρίζει την έκτρωση στην Ιρλανδία, καθώς και τον «γάμο» των ομοφυλόφιλων, μίλησε στην κάμερα για την ματαιότητα της εκδίκησης, περιγράφοντας ένα γεγονός που έγινε πριν από πολλά χρόνια, όταν μια φίλη του βιάστηκε (ο δράστης ήταν μαύρος). 

Αποτέλεσμα εικόνας για Liam Neeson in tv interview

Αποτέλεσμα εικόνας για Liam Neeson in tv interview

Είπε ότι βγήκε στους δρόμους, (για εκδίκηση) ελπίζοντας ότι κάποιος μαύρος θα προσπαθούσε να τον ληστέψει* κι έτσι θα έβρισκε αφορμή να τον σκοτώσει. 
Υπογράμμισε ότι ήταν λάθος και ότι, σε συνδυασμό με τη σύγκρουση στη Βόρεια Ιρλανδία, του έδειξε πόσο λάθος είναι ο δρόμος της εκδίκησης.

Αποτέλεσμα εικόνας για Liam Neeson in tv interview

Αποτέλεσμα: Η πρεμιέρα της νέας του ταινίας ακυρώθηκε α-μέ-σως και κατηγορήθηκε στα ΜΜΕ και στα social media ως ...«ρατσιστής».



2. Η Brie Larson, μια τυπική liberal του Χόλιγουντ, μιλώντας χωρίς κανένα απολογητικό ύφος, περιγράφει τους λευκούς άνδρες τόσο ...άχρηστους, τόσο ανάξιους που δεν θέλει ούτε καν να τους ακούει να μιλούν.

Αποτέλεσμα εικόνας για brie larson captain marvel

Αποτέλεσμα: 
Της δίνεται ηγετικός ρόλος (στην προκειμένη περίπτωση, αυτός του 'Captain Marvel', ενός χαρακτήρα που παραδοσιακά ήταν άνδρας) σε μία από τις υψηλότερες παραγωγικής αξίας ταινίες φέτος. 

Σχετική εικόνα

Σχεδόν κανείς δεν διαμαρτύρεται εκτός από μερικούς ανύπαρκτους (όπως εγώ) στα 'social media' και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης την κολακεύουν μέχρι αηδίας.

Σχετική εικόνα

Βρισκόμαστε στο έτος 2019 μ.Χ. 
Δεν έχουμε βάσεις στο φεγγάρι, δεν έχει πάει κάποιος άνθρωπος στον Άρη, δεν έχουμε κανένα ιπτάμενο αυτοκίνητο ή καμία τεχνο-ουτοπία. 
Απλά έναν άσχημο Ψυχρό Πόλεμο μεταξύ φύλων και φυλών.

* η ιστορία λέει ότι βγήκε με ένα μπαστούνι και πήγε σε μία συνοικία μαύρων, περιμένοντας να βρεθεί κάποιος να του ζητήσει τον λόγο και έτσι να του επιτεθεί (“…hoping some 'black bastard'would come out of a pub and have a go”).

Σχετική εικόνα

Σχετική εικόνα


http://redskywarning.blogspot.com/2019/02/2019.html

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

3 σχόλια:

  1. ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ! ΑΠΟΧΗ ΛΟΓΩ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΩΝ» ΑΠΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
    09/03/2019

    Δε φαίνεται να περνάει η μαρξιστική τρομοκρατία πουθενά, ούτε στα Γρεβενά!

    Έτσι, παραπάνω από τα μισά παιδιά δεν εμφανίστηκαν στο σχολείο τους –το 7ο Δημοτικό- για τρίτη συνεχόμενη ημέρα, λόγω της επιβολής της εκπαίδευσης 37 «προσφυγόπουλων» στο σχολείο τους.

    Η απόφαση για αποχή των γονέων των παιδιών, στηρίζεται σε σχετική απόφαση του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου, που διαμαρτύρεται εντόνως διότι «δεν έχουν τηρηθεί τα κριτήρια που προβλέπονται ως προς τη δημιουργία δομής υποστήριξης εκπαίδευσης προσφυγόπουλων στο συγκεκριμένο σχολείο και δεν έχει ακολουθηθεί ο οδικός χάρτης, σε ό,τι αφορά το πλαίσιο εμβολιασμού των παιδιών».

    Μάλιστα, η πρόεδρος του συλλόγου Γονέων, Βασιλική Πρέβεζα, δήλωσε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ότι «έχουν σταλεί επιστολές σε όλους τους αρμόδιους φορείς όπου διατυπώνουμε ερωτήματα αλλά και τις επιφυλάξεις μας χωρίς να έχουμε λάβει μέχρι στιγμής καμία απάντηση».

    Φυσικά, δεν είναι κορόιδα οι «αρμόδιοι» να απαντήσουν, διότι φοβούνται την περίπτωση να παρουσιαστούν κρούσματα μεταδοτικών ασθενειών μεταξύ των Ελληνόπουλων, αλλά οι μαρξιστές ινστρούχτορες κάνουν ότι μπορούν για να διασκεδάσουν τις ανησυχίες των γονέων για τα παιδιά τους. Μόνο που δεν μπορούν πλέον να κάνουν και πολλά, γιατί δεν τους εμπιστεύεται κανένας!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙ Ο «ΠΡΟΘΥΜΟΣ» ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ; ΜΟΙΡΑΖΟΥΝΕ ΒΡΑΒΕΙΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ;
    09/03/2019

    Όπως πληροφορούμεθα, την ερχόμενη Τρίτη 12 Μαρτίου, ο «πρόθυμος» Θανάσης Θεοχαρόπουλος, αρχηγίσκος των απομειναριών της ΔΗΜΑΡ-ΡΗΜΑΔ, που υπερψήφισε την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, θα επισκεφτεί τα Σκόπια όπου θα συναντηθεί με τον Ζάεφ.

    Ολόκληρος πρωθυπουργός κράτους θα συναντηθεί μ’ έναν απλό βουλευτή, έστω και αρχηγίσκο ενός κόμματος-φαντάσματος; Από πού κι ως που; Βραβείο για την προδοσία του θα του δώσει ή και τίποτα άλλο;

    (ΥΓ): Λέτε ν’ ακολουθήσουν επισκέψεις στα Σκόπια και των υπολοίπων –εκτός ΣΥΡΙΖΑ- «προθύμων», που συνήργησαν στην προδοσία; «Πρόθυμοι», μη σπρώχνεστε, όλοι θα πάρετε!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνεχίζουν ακάθεκτοι την προδοσία: Η Αναγνωστοπούλου υπέγραψε συμφωνία με τα Σκόπια στην “μακεδονική” γλώσσα!
    Σάββατο, 9 Μαρτίου 2019

    Η πωρωμένη μπολσεβίκα Σία Αναγνωστοπούλου ως αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε χθες στα Σκόπια για να υπογράψει διακρατική συμφωνία με το ψευδοκράτος και να συναντηθεί με τον Ζάεφ και τον Ντιμιτρόφ.

    Η Σία Αναγνωστοπούλου μάλιστα βρέθηκε και στην... ευχάριστη θέση να υπογράψει την συμφωνία για τη διάνοιξη συνοριακής διόδου Λαιμός-Μάρκοβα Νόγκα, στην περιοχή των Πρεσπών σε τρεις γλώσσες: «Την ελληνική, την "μακεδονική" και την αγγλική» όπως επισήμανε περιχαρής ο Ντιμιτρόφ!

    Ο υπουργός εξωτερικών του ψευδοκράτους σημείωσε χαρακτηριστικά: «Είναι ιστορική (σ.σ. η συμφωνία για τη νέα συνοριακή δίοδο) γιατί για πρώτη φορά τίθεται σε εφαρμογή το όνομα και οι ορολογίες που έχουν συμφωνηθεί και περιλαμβάνονται στο άρθρο 1 της Συμφωνίας των Πρεσπών. Είμαι πραγματικά χαρούμενος που την υπογράψαμε στις τρεις γλώσσες, στην ελληνική, τη "μακεδονική" και την αγγλική γλώσσα. Η μακεδονική γλώσσα, και είναι σημαντικό για μας, που ομιλείται από τους πολίτες της "Βόρειας Μακεδονίας" και τη διασπορά μας και, όπως έχει συμφωνηθεί με το άρθρο 7 της Συμφωνίας των Πρεσπών, δεν έχει καμία σχέση με τους Έλληνες Μακεδόνες».



    Η Σία Αναγνωστοπούλου προφανώς και δεν ενοχλήθηκε που έβαλε την τζίφρα της σε μια επίσημη διακρατική συμφωνία, η οποία ήταν γραμμένη με την γλώσσα των ψευτομακεδόνων και τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον υπουργό Εξωτερικών της "Βόρειας Μακεδονίας", κ. Ντιμιτρόφ, για τη συνεργασία και τη συζήτηση που είχαμε, να χαιρετίσω την υπογραφή της πρώτης συμφωνίας για διάνοιξη διόδου, μίας νέας διόδου στην περιοχή των Πρεσπών, στην περιοχή Λαιμός. Είναι μια σημαντική συμφωνία, η οποία βασίζεται στις διατάξεις της ιστορικής συμφωνίας την οποία υπογράψαμε, της μεγάλης, της Συμφωνίας των Πρεσπών».

    Η αμετανόητη κομμουνίστρια Αναγνωστόπουλου δεν μπορεί να κρύψει την χαρά της, καθώς με την υλοποίηση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών οι Συριζαίοι τελειώνουν ότι άφησε στην μέση το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ!

    Λογαριάζουν όμως χωρίς την Χρυσή Αυγή που με την στήριξη του κυρίαρχου Ελληνικού Λαού θα στείλει αυτούς και τα παλιόχαρτα που υπέγραψαν στις Πρέσπες ανεπιστρεπτί στα σκουπίδια της Ιστορίας.


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!