Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

Mr. V (37η) - ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΗΚΕ ΤΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ», ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΙ...

Αποτέλεσμα εικόνας για mr.V
Αποτέλεσμα εικόνας για mr.V






Δημοσιεύτηκε στις 8 Μαρτίου του 2019




ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!

Συνεστήθησαν οἱ πυρῆνες ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ τῶν ΕΘΝΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ καὶ συνεχίζονται οἱ ἐγγραφὲς γιὰ τὸ 2019.
Τὸ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ τῆς 28ης ἐκπομπῆς ΔΕΝ ἀπευθύνεται στοὺς χλιαρούς, πολλῷ δὲ μᾶλλον στοὺς ἀδιάφορους.

Ἀπευθύνεται σ' ἐσένα, τὸν/τὴν ΕΛΛΗΝ-Α/-ΙΔΑ μὲ κεφαλαῖα, ποὺ αἰσθάνεσαι ἀκόμη «ζωνταν-ὸς/-ὴ» καὶ ἐπιθυμεῖς νὰ προσφέρης στὴν Πατρίδα. Ἐκτύπωσε καὶ συμπλήρωσε τὴν αἴτησι, τὴν ὁποία θὰ βρῆς ἐπάνω δεξιὰ στὴν ἱστοσελίδα μας https://odysseiatv.blogspot.com καὶ ἀπόστειλέ την ταχυδρομικῶς στὴν διεύθυνσι


Πρός:
Ἐθνικοὺς Φύλακες
ἢ ἠλεκτρονικῶς (ἂν προτιμᾶς) στὴν διεύθυνσι
Τ.Θ. 67250, Τ.Κ. 15102, Μελίσσια Ἀττικῆς

Τὰ στοιχεῖα σου θὰ εἶναι ἄκρως ἐμπιστευτικά!
nat.guardians@gmail.com

Μετὰ τὴν ἐπεξεργασία τῆς αἰτήσεώς σου καὶ ἀναλόγως ἡλικίας καὶ προσόντων, θὰ σὲ ἐντάξουμε σὲ δράσεις, τὶς ὁποῖες ἑτοιμάζουμε γιὰ ὁλόκληρη τὴν Ἐπικράτεια καὶ τὴν Ὁμογένεια.


Καὶ μὴ ξεχνᾶς, ὅτι τὴν ἱστορία τὴν «ἔγραφαν» πάντοτε οἱ λίγοι καὶ ἐκλεκτοί!

Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευσις τῆς ἐκπομπῆς μὲ τὴν προϋπόθεσι ὅτι θὰ ἀναφέρεται ρητῶς ἡ πηγή.



"Ιωάννης Καποδίστριας"

7 σχόλια:

  1. Αλλοίωση του Ελληνικού πληθυσμού και νοθεία! Αθρόες “ελληνοποιήσεις” αλλοδαπών χωρίς προϋποθέσεις προωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ
    Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2019


    Ο ΣΥΡΙΖΑ ουδέποτε έκρυψε τις προθέσεις του για την μετατροπή της Χώρας σε χώρο και του Ομοιογενούς Λαού της σε ετερογενή πληθυσμό, γι’ αυτό εκμεταλλευόμενος στο έπακρο την διακυβέρνηση του κράτους εκ μέρους του κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να προωθήσει αυτή την κατάσταση.

    Σε αυτό το πλαίσιο ανήκει και το νομοσχέδιο του Αλέξη Χαρίτση που δείχνει τον ξεκάθαρο εθνομηδενιστικό χαρακτήρα του ΣΥΡΙΖΑ, αφού προχωρά επί της ουσίας σε αθρόες "ελληνοποιήσεις" δίχως κριτήρια, με στόχο –τι άλλο;- την αλλοίωση του αποτελέσματος υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ στην επερχόμενη κάλπη.

    https://tinyurl.com/y672tsy8

    Σύμφωνα με το άρθρο 32 του νομοσχεδίου, θα μπορούν να λάβουν την Ελληνική ιθαγένεια όλοι οι αλλοδαποί άνω των 65 ετών ή αλλοδαποί με νοητική ή ψυχική ή σωματική αναπηρία «χωρίς να συντρέχει μέρος των ουσιαστικών προϋποθέσεων πολιτογράφησης».

    Μάλιστα, για την ρύθμιση της παραπάνω διαδικασίας θα απαιτείται μια απλή κοινή υπουργική απόφαση. Ακόμα, τροποποιείται ο κώδικας Ελληνικής ιθαγένειας και μειώνεται στα 550 το παράβολο απόκτησής της, ενώ καθορίζονται οι όροι παροχής ιθαγένειας σε Ρομά με μακρύ ιστορικό παραμονής στην Ελλάδα.

    Οι συριζαίοι, στο χρονικό διάστημα που θα βρίσκονται ακόμη στην κυβέρνηση, φροντίζουν να περνούν συνεχώς εθνομηδενιστικά νομοσχέδια με σκοπό αυτά να γίνουν νόμος του κράτους, γνωρίζοντας ότι οι ιδεολογικοί και πολιτικοί καρπαζοεισπράκτορες της ΝΔ που θα τους διαδεχθούν δεν θα αναιρέσουν τα μέτρα αυτά υπό τον φόβο μην τους πουν «φασίστες».

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ: «ΤΣΙΠΡΑ, ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΙ. ΕΙΜΑΙ ΜΑΥΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΙΓΗΡΙΑ, ΟΧΙ ΑΝΗΘΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ».

    ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: «Ευχαριστούμε τους λαθρομετανάστες που διάλεξαν να έρθουν να μείνουν στην χώρα μας».
    ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ: «Δεν έχω ελληνική κουλτούρα. Ευτυχώς μεγάλωσα σε σπίτι νιγηριανό, όχι ελληνικό. Έχω γνήσια νιγηριανή κουλτούρα. Πρόκειται για πειθαρχία, αφορά τον σεβασμό των πρεσβυτέρων, την ύπαρξη ηθών».

    Γυφτοπαυλόπουλε, σε φτύνουν ΟΛΟΙ οι λαθρομετανάστες, και σένα και την χώρα σου. Διάβασε τι λένε για σένα και την χώρα σου (την ονομάζουν, στα ίσα, χώρα μπουρδέλο) οι λατρευτοί σου λαθρομετανάστες, που κουβαλάς εδώ με κάθε τρόπο, την στιγμή που εξεδίωξες 500.000 νέους Έλληνες στο εξωτερικό.

    Σε συνέντευξη που έδωσε στον δημοσιογράφο Μαρκ Τζέι Σπίαρνς και στην αμερικανική ιστοσελίδα theundefeated.com, ο Αντετοκούνμπο βάζει κάποια πράγματα στην σωστή τους θέση και αφήνει έκθετους τους πληρωμένους προδότες τύπου Τσίπρα και Παυλόπουλου.
    Τα ίδια βέβαια λένε οι ελληνοποιημένοι αλβανοί, φιλιππινέζοι, πακιστανοί και κάθε καρυδιάς καρύδι που μαζεύει στην Ελλάδα ο Τσίπρας και ο Κούλης.

    Είναι δυνατόν οι μη ψυχωσικοί άνθρωποι να ξεχάσουν και να αποδιώξουν την καταγωγή τους; Μόνο οι ψυχανώμαλοι προδότες σχιζοφρενείς «έλληνες» κομμουνιστές μπορεί να ελπίζουν σε κάτι τέτοιο.

    Συγκεκριμένα ο Νιγηριανός δήλωσε: «Προφανώς πολλοί δεν γνωρίζουν από πού κατάγομαι. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η μητέρα μου και ο πατέρας μου προέρχονται από την Ελλάδα, όμως όχι. Οι δύο γονείς μου είναι μαύροι. Και οι δύο γονείς μου κατάγονται από τη Νιγηρία, μεγάλωσα σε ένα σπίτι νιγηριανό. Προφανώς γεννήθηκα στην Ελλάδα και πήγα στο σχολείο στην Ελλάδα. Αλλά στο τέλος της ημέρας, όταν πήγαινα σπίτι, δεν υπήρχε ελληνική κουλτούρα. Είναι μια γνήσια νιγηριανή κουλτούρα.
    Πρόκειται για πειθαρχία, αφορά τον σεβασμό των πρεσβυτέρων, την ύπαρξη ηθών».
    Όταν ρωτήθηκε γιατί πήρε το Νιγηριανό διαβατήριο απάντησε: «Είναι σημαντικό. Είναι μέρος του ποιος είμαι. Και οι δύο γονείς μου είναι Νιγηριανοί. Ήθελαν να το έχω. Ήθελα να το έχω, έτσι το πήρα. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που βλέπω και τους λέω ότι είμαι Αφρικανός. Δεν είμαι μόνο ο Greek Freak. Δεν έχει σημασία τι μπορούν να πιστέψουν οι άνθρωποι από το παρατσούκλι μου. Υπήρχαν πολλές φορές όταν βρισκόμουν στην Ελλάδα που οι άνθρωποι είπαν: “Δεν είσαι Έλληνας. Είσαι Νιγηριανός, γιατί είσαι μαύρος”. Αλλά υπήρξαν και πολλές φορές εκεί που συνέβη το αντίθετο και οι άνθρωποι λένε “δεν είσαι Αφρικανός, είσαι Έλληνας, είσαι ο Greek Freak”.
    Αλλά δεν με νοιάζει πραγματικά. Βαθιά μέσα μου ξέρω ποιος είμαι και από πού προέρχομαι. Αυτό είναι που έχει σημασία για μένα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ: «Δεν έχω ελληνική κουλτούρα. Ευτυχώς μεγάλωσα σε σπίτι νιγηριανό, όχι ελληνικό. Έχω γνήσια νιγηριανή κουλτούρα. Πρόκειται για πειθαρχία, αφορά τον σεβασμό των πρεσβυτέρων, την ύπαρξη ηθών».

      Προφανώς ο μαύρος Αντετοκούνμπο, με καθαρό και ξάστερο τρόπο, αντιπαραβάλει την ελληνική κουλτούρα, τον νεοελληνικό τρόπο ζωής, με τον οποίο αναγκάστηκε να μεγαλώσει, με την προγονική του κουλτούρα, την γνήσια και αμόλυντη, που πήρε στο σπίτι του από τους γονείς του. Αυτή η γνήσια νιγηριανή κουλτούρα (μιλάει για γνησιότητα, για καθαρότητα, δηλαδή για την καθαρή του νιγηριανή ράτσα), έχει να κάνει με πειθαρχία, με τον σεβασμό των μεγαλυτέρων και με την ύπαρξη ηθών.
      Ο νιγηριανός Αντετοκούνμπο δεν το εξυπονοεί. Το λέει καθαρά.
      «Έμεινα, μεγάλωσα σ’ αυτή την χώρα, την Ελλάδα, αλλά ευτυχώς δεν πήρα, δεν απέκτησα την βρωμιά της. Την απειθαρχία της και την έλλειψη σεβασμού στους πρεσβυτέρους».
      Το κυριότερο: αντιπαραβάλει την ύπαρξη ηθών στην πατρική του χώρα, στην Νιγηρία σε σχέση με την ανυπαρξία ηθών στην Ελλάδα. Ανήθικοι οι νεοέλληνες κατά τον Αντετοκούνμπο, ηθικοί οι νιγηριανοί.
      Ευτυχώς στο σπίτι του οι γονείς του του δίδαξαν την νιγηριανή ηθική, ευτυχώς δεν μολύνθηκε από τους διεφθαρμένους νεοέλληνες, αλλιώς μπορεί να καταντούσε ανήθικος, όπως οι γύρω του νεοέλληνες.
      Από τις φράσεις αυτές και μόνο σε αμερικανό δημοσιογράφο, καταλαβαίνει κανένας τι ιδέες κυκλοφορούσαν στο σπίτι του Αντετοκούνμπο και με ποια λόγια χαρακτήριζαν τον λαό, που ανάμεσά του ζούσαν, οι γονείς του Αντετοκούνμπο.

      ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

      Διαγραφή
  3. O ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
    Μιχάλης Τάντης

    O Ανδρέας Δενδρινός θέλοντας να απεικονίσει τη μάχη της ιδεολογίας μας, παραπέμπει στη μάχη του Περσέα με τη Μέδουσα. «Όμορφη αλλά με φίδια στη θέση των μαλλιών της οποίας ένα και μόνο βλέμμα αρκούσε να πετρώσει αυτόν που δεν αντιστάθηκε στο θέαμά της». Στην παρομοίωση αυτή εύκολα μπορούμε να καταλάβουμε ότι ο μαχητής Περσέας πολεμούσε κάτι κακό. Όπως εμείς στις μέρες μας.

    Μήπως όμως και στη πραγματικότητα οι εχθροί μας δεν είναι γοητευτικοί για τις πλατιές μάζες; Ευκολία, αγαθά χωρίς κούραση, εύκολα λόγια και όλα αυτά που έχουν καταστήσει τους συμπολίτες μας “ζητιάνους” μιας ζωής, που μόνο η σκληρή και επίμονη εργασία μπορεί να προσφέρει. Στην ουσία οι συμπολίτες μας έχουν υπνωτιστεί από τις Σειρήνες, αλλά για να παραμείνουμε στον μύθο του Περσέα, έχουν κυριολεκτικά πετρώσει!

    Άκαμπτοι και αδρανείς σε σκέψη και πράξη, πολλοί συμπολίτες μας πλέον φαντάζουν ως άθυρμα του οποιουδήποτε κοινοβουλευτικού θηρίου, που θα θελήσει να εκμεταλλευτεί την πλήρη αδράνειά τους. Δεν πρόκειται όμως να περιαυτολογήσουμε και να μιλήσουμε για τον αγώνα, που δίνουμε κατά του πολιτικού συστήματος ή της ιδεολογικής επικράτησης των προπαγανδιστικά “ισχυρών”.

    Ως εθνικιστές δεν πρέπει να αρκεστούμε σε μια στενή αντιπαλότητα. Κάτι τέτοιο αφενός δεν μας ταιριάζει αλλά και αφετέρου θα βόλευε τους ολιγαρκείς αντιπάλους μας. Ολιγαρκείς ναι, γιατί πολύ απλά και οι ίδιοι στη πλειοψηφία τους έχουν αποδεχθεί την ευκολία της απεργίας, του αντεθνικιστικού λόγου και της στείρας αντίδρασης στα πάντα. Η ουσία είναι που τους λείπει.

    Και είναι η ουσία η οποία θα μας επιτρέψει να επικρατήσουμε. Όμως ουσία χωρίς όραμα και υπέρβαση δεν υπάρχει!
    Δεν πρέπει να είμαστε συμβιβάσιμοι, ούτε ολιγαρκείς. Για εμάς δεν υπάρχει άλλος δρόμος από αυτόν της εθνικής αναγέννησης, για εμάς δεν υπάρχει τίποτα λιγότερο από τα πάντα! Στις μέρες που οι Τούρκοι προκαλούν με κάθε τρόπο, ακούμε προτροπές για δυναμικές αντιδράσεις σε πολιτικό αλλά και στρατιωτικό επίπεδο. Σωστά όλα αυτά, αλλά γιατί; Μια στρατιωτική νίκη υπέρ του αιωνίου εχθρού τη θέλουμε όλοι, αλλά θα σταματήσουμε εκεί; Το όραμα, όπως λέει και ο Ίων Δραγούμης, θα πρέπει να είναι η αναβίωση της αυτοκρατορίας και όχι απλά μια νίκη που θα δείξει ότι είμαστε απλά δυνατοί…
    Ο εθνικός μας εγωισμός πρέπει να τονωθεί. Και αφού τονωθεί να γιγαντωθεί!

    Η αυτοκρατορική παράδοση του Ελληνισμού δεν πρέπει σβήσει από αυτό το κάτι που κάποιοι ονομάζουν ταξική συνείδηση. Η συνείδησή μας είναι εθνική και ισχυρή! Μια τάξη ούτε μπορεί, ούτε θα επιβληθεί του Γένους! Είμαστε περήφανοι για τους προγόνους μας, θα επιβάλλουμε στις επόμενες γενιές να είναι υπερήφανες για εμάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. “Το πρώτο πράγμα που είδα όταν βγήκα στην ξηρά ήταν το άστρο του Δαβίδ”
    ΠΗΓΗ

    Iσραηλινό μέσο μαζικής ενημέρωσης παραδέχεται ότι Εβραίοι από το Ισραήλ και την Αμερική πληρώνονται από την ισραηλινή κυβέρνηση για να διαχειρίζονται σχεδόν όλα τα «κέντρα βοήθειας για πρόσφυγες» στην Ελλάδα, (“greek refugee aid centers are mainly operated by israelis”), ενισχύοντας άμεσα την μαζική εισροή παράνομων μεταναστών στην Ευρώπη. Την ίδια ώρα το Ισραήλ αρνείται να δεχθεί πρόσφυγες, χτίζει τοίχους για να τους κρατήσει έξω και επιτρέπει μόνο Εβραίους που είναι φυλετικά καθαροί μέσω tests DNA να μεταναστεύσουν στο Ισραήλ...

    Διαβάστε περισσότερα:

    https://grothia.gr/enimerosi/sionismos/81946/quot-to-proto-pragma-poy-eida-otan-vgika-stin-xira/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύ γιά το ομολογουμένως ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ αυτό 'λίνκ' και την ανάρτησή του. Καλή Σαρακοστή!

      Διαγραφή
  5. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΑΜΟΥ ΕΥΣΕΒΙΟΣ: ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ;
    09/03/2019

    Συνάντηση με τον Σύλλογο Πολυτέκνων Σάμου είχε ο μητροπολίτης Ευσέβιος, ο οποίος εξέφρασε την αγωνία του για το μέλλον του έθνους:

    «Τό δημογραφικό πρόβλημα καθίσταται ὑπαρξιακό ζήτημα γιά τήν Πατρίδα μας. Ὁ πληθυσμός τῶν Νησιῶν μας βρίσκεται ὑπό διωγμόν. Ἡ κατάστασις εἶναι τραγική. Τά Χωριά μας, πού ἔσφιζαν ἀπό ζωή ἐρημώνονται, σταδιακά θά ὁμοιάζουν μέ Γηροκομεῖα, χωρίς ζωντάνια, χωρίς δύναμη, χωρίς αἰσιοδοξία καί κυρίως χωρίς ἐνθουσιασμό καί ἐλπίδα γιά τό μέλλον. Μόνον Γέροντες καί Γερόντισσες. Οἱ Ἱερεῖς μας μόνον κηδεῖες καί μνημόσυνα τελοῦν. Τά Μυστήρια τοῦ Γάμου καί τοῦ Βαπτίσματος ἔχουν ξεχασθεῖ.

    Τελευταῖα μάλιστα ἀκοῦμε, ὅτι οἱ ἀλλοδαποί μέ δοτή ἰθαγένεια θά αὐξήσουν τόν πληθυσμό τῆς Ἑλλάδος καί διερωτώμεθα, ἡ Ἑλλάδα θά ζήσει χωρίς Ἕλληνες; Ἀλλοίμονο ἄν καταντήσουμε μειοψηφία στή Χώρα μας. Καί ἄς μήν ξεχάσουμε, ὅτι ὁ Πρωθυπουργός τῆς γείτονος Χώρας εἶπε: «δέν χρειάζεται πλέον νά πολεμήσουμε τούς Ἕλληνες. Θά εἴμαστε φίλοι, ὥσπου νά τούς κατακτήσουμε μέ τόν ἐποικισμό καί τήν ἐλεύθερη διακίνηση τῶν πληθυσμῶν».

    Ὡς Ἐπίσκοπος Ἕλληνας καί ἀκρίτας ἀνησυχῶ! Ἡ Τοπική μας Ἐκκλησία εἶναι ἀρωγός. Στηρίζει τίς τρίτεκνες καί πολύτεκνες οἰκογένειες τῶν Νησιῶν μας, στηρίζει τίς νέες οἰκογένειες. Ἡ πίστη τῶν πολυτέκνων στόν Θεό καί ἡ ἀγάπη τους στήν Πατρίδα τούς ἐμπνέουν στόν ἀγῶνα τους. Ὁ Χριστός, ὁ Φίλος καί Προστάτης τῆς οἰκογένειας ἄς εὐλογεῖ τήν ζωήν τους καί τήν πολύτιμη προσφοράν τους».

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!