Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

Η Συνθήκη της Λωζάνης... 58 δευτερόλεπτα ΜΟΝΟ και θα μπείτε στο νόημα!


Σχετική εικόνα






Δημοσιεύτηκε στις 24 Μαρτίου του 2016


Η Συνθήκη της Λωζάννης και η βάναυση παραβίασή της από τη Τουρκία... Ελληνοτουρκικός πολιτισμός... γαρ και οι συνέπειες.
"Καλό είναι να γνωρίζουμε μερικά ιστορικά γεγονότα. Μας βοηθάει να κρίνουμε καλύτερα την σημερινή κατάσταση και τι μας περιμένει στο μέλλον."
Originally Posted by: Ich liebe Hellas_Facebook

Το διαβάσαμε από το: Η Συνθήκη Της Λωζάνης… 58 Δευτερόλεπτα Και Θα Μπείτε Στο Νόημα http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/03/58.html#ixzz5iws9nKov

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. ΙΔΟΥ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΑΤΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ «ΑΙΓΛΗΣ» ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
    23/03/2019

    Ως γνωστόν, εχθές η επιχείρηση που εκμεταλλεύεται την «Αίγλη», ανακάλεσε την –επί πληρωμή- παραχώρηση του χώρου στη «Χρυσή Αυγή», για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου των ευρωεκλογών – η παρουσίαση θα γίνει την ίδια ημέρα και ώρα στον πολυχώρο της οδού Μεσογείων.

    Ωστόσο, αυτή τη φορά, πέραν των διάφορων «αντιφασιστών» που επιχείρησαν με εκβιαστικά δημοσιεύματα να υποχρεώσουν την επιχείρηση να ανακαλέσει την παραχώρηση του χώρου, και πιθανότατα και «συλλογικοτήτων» που απειλούσαν τηλεφωνικά να κάψουν την επιχείρηση, όπως έκαψαν την Marfin, υπήρξε ωμή και απροκάλυπτη παρέμβαση από την κυβέρνηση των αμερικανο-γερμανοπροδοτών του ΣΥΡΙΖΑ, δια της –διεθνώς και επιτοπίως άγνωστης- υφυπουργού Οικονομικών Κατερίνας Παπανάτσιου.

    Ιδού η σταλινική παρέμβαση:

    «Η παραχώρηση του χώρου της Αίγλης Ζαππείου για την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου της «Χρυσής Αυγής», έχει ανακινήσει πλήθος αντιδράσεων, τις οποίες συμμεριζόμαστε απόλυτα.

    Η ιστορία και η αποστολή του Ζαππείου δεν θα μας επέτρεπε κάτι διαφορετικό. Η δημιουργία του Ζαππείου συνδέθηκε αναπόσπαστα με την αναβίωση των Ολυμπιακών Αγώνων, με τα ιδεώδη του ολυμπισμού, με το πνεύμα της συναδέλφωσης των λαών. Ο Ευάγγελος Ζάππας, ο Βορειοηπειρώτης εθνικός ευεργέτης, αποτυπώνει τα ιδεώδη αυτά στη διαθήκη του.

    Η παραχώρηση της Αίγλης Ζαππείου στη «Χρυσή Αυγή» βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με όλα τα παραπάνω, όπως και οι απόψεις των υπεύθυνων της επιχείρησης και ο απαράδεκτος τρόπος με τον οποίο προσπαθούν να δικαιολογήσουν την απόφασή τους στα μέσα ενημέρωσης.

    Από την πλευρά μας, δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι είμαστε αντίθετοι σε όσα πρεσβεύει η «Χρυσή Αυγή», δεν θεωρούμε ότι είναι ένας ακόμα πελάτης «που έχει δικαστήρια» και που μπορεί να μισθώνει ένα χώρο εφόσον πληρώνει. Η ρητορική του μίσους και η πατριδοκαπηλία δεν συνάδουν με τα ιδεώδη των Ολυμπίων Κληροδοτημάτων, δεν συνάδουν με το Ζάππειο.

    Τέλος, ουδεμία ενημέρωση είχαμε πρωτύτερα για την πορεία του εν λόγω αιτήματος καθώς αυτό εμπίπτει αποκλειστικά στην αρμοδιότητα της επιχείρησης της Αίγλης, την οποία καλούμε να ανακαλέσει την απόφαση παραχώρησης του χώρου».

    Η απάντηση στις κάθε λογής σταλινικές μεθοδεύσεις των θρασύδειλων μπολσεβίκων του ΣΥΡΙΖΑ, θα δοθεί αυθόρμητα από τον ελληνικό λαό στις ανά την Ελλάδα παρελάσεις της 25ης Μαρτίου και θα είναι αποστομωτική – πάντα μέσα στα νόμιμα πλαίσια του δικαιώματος της διαμαρτυρίας, που προβλέπεται και επιβάλλεται για όσους καταπατούν το Σύνταγμα από την ακροτελεύτια διάταξή του: «H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία».

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!