Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

"Η μάνα του Αλεξάνδρου" - "Στήν Μακεδονία του παλιού καιρού" - Τραγουδούν Ελληνόπουλα στην ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ! (Βίντεο)


Σχετική εικόνα
https://www.thenationalherald.com/49248/william-spyropoulos-graduates-45/

Συγκίνηση προκαλεί σε ολόκληρο τον Ελληνισμό, η εορτή του σχολείου στον Άγιο Νικόλαο Flushing της Νέας Υόρκης, για την εθνική μας εορτή της 25ης Μαρτίου. 


Σχετική εικόνα
http://www.stnicholasflushing.org/images/schoolkids.jpg" width="640">

Τα παιδιά της χορωδίας μάγεψαν τους προσκεκλημένους με τα τραγούδια τους για την Πατρίδα μας. 

Αποτέλεσμα εικόνας για greeks in flushing ny

Τα παιδιά, τραγούδησαν το τραγούδι “Η μάνα του Αλέξανδρου” (“Στην Μακεδονία του παλιού καιρού”) και ξεσήκωσαν τους παρευρισκομένους στέλνοντας το δικό τους μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.





https://derkamerad.com/2019/03/23/%CE%B7%CF%80%CE%B1-%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%81%CE%AF%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB/

"Ιωάννης Καποδίστριας"

7 σχόλια:

  1. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ.. ΔΙΑΔΩΣΤΕ >>>
    -----------------------------
    HOMER'S ODYSSEY-THE OLDEST HANDBOOK OF SELF-KNOWLEDGE (ENGLISH SUBTITLES)

    Homer's Odyssey- The oldest handbook of self-knowledge. (With English subtitles)

    Written and presented by Dimitra Liatsa (Author)
    Prodused and directed by Visaltis Sotiris

    Translation by Stavros Kontogiannis
    Subtitles by Miltiadis Mavrikos

    https://youtu.be/LlRwC20rL58

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑΣ… ΚΚΕ – «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ»: ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΣΑ ΧΩΡΙΣΤΑ
    23/03/2019

    Αγαπητοί φίλοι του ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.ΝΕΤ

    Έτυχε να διαβάσω τις προηγούμενες ημέρες την ανακοίνωση του ΚΚΕ για την «Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού», στην οποία περιγραφόταν με μελανά χρώματα οι συνθήκες ζωής τους στην Ελλάδα:

    «… εγκλωβίζει χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες στα άθλια hotspots των νησιών, μεταφέρει ανθρώπους σε ακατάλληλες δομές της ηπειρωτικής Ελλάδας, πετάει αναγνωρισμένους πρόσφυγες από τα διαμερίσματα – κυριολεκτικά στον δρόμο».

    Όλα αυτά γνωστά, αλλά ποια λύση προτείνει το… τιμημένο; Ιδού: «κοινή πάλη Ελλήνων, προσφύγων και μεταναστών, για τον απεγκλωβισμό προσφύγων και μεταναστών από τα νησιά και τη χώρα και μεταφορά στις χώρες πραγματικού προορισμού τους, αξιοπρεπείς και ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης για πρόσφυγες και μετανάστες. Σε κάθε χώρο δουλειάς, μόρφωσης, στις λαϊκές γειτονιές πρόσφυγες και μετανάστες» και Έλληνες-πρόσφυγες-μετανάστες και εργαζόμενοι, να χτυπήσουμε τον ρατσισμό στη ρίζα του. Να ενισχύσουμε το ΚΚΕ, τον πραγματικό αντίπαλο του φασισμού, του ρατσισμού και του εθνικισμού».

    Παρατήρηση 1η: Η μεταφορά τους στις χώρες «πραγματικού προορισμού τους» είναι ΑΔΥΝΑΤΗ, γιατί δεν τους δέχονται.

    Παρατήρηση 2η: Οι «αξιοπρεπείς και ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης» μπορούν να εξασφαλιστούν μόνο σε σπίτια. Αλλά, κανένας από τους 301.684 που ψήφισαν ΚΚΕ στις τελευταίες εκλογές, δεν τους δέχεται στο σπίτι του!

    Παρατήρηση 3η: Στα σπίτια τους δεν τους δέχονται, τους δέχονται όμως στους… αγώνες. Είναι αυτό που λέει η παροιμία «στον αγώνα ενωμένοι και στη μάσα χωριστά»! Αμ, πως;

    Δήμητρα

    από Ν. Ιωνία

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «ΕΥΠΑΘΕΙΣ» ΑΠΗΓΑΓΑΝ 14ΧΡΟΝΗ… ΤΗΝ ΒΙΑΖΑΝ, ΤΗΝ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗ ΖΗΤΙΑΝΙΑ! ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΟΙ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΕΣ» ΛΙΝΑΤΣΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!
    22/03/2019

    Σημεία και τέρατα γίνονται στην Ελλάδα των «συμπαραστατών» και «αλληλέγγυων» στις «μειονότητες»!

    Έτσι, «ευπαθείς» απήγαγαν ένα 14χρονο κορίτσι, μαθήτρια γυμνασίου από την Νίκαια και την μετέφεραν στην Λαμία, όπου την βίαζαν, την χτυπούσαν ανηλεώς και την έβγαλαν στη ζητιανιά στο κέντρο της πόλης!

    Τελικά, το κορίτσι κατάφερε να ξεφύγει και να βάλει τέλος στον εφιάλτη, μπαίνοντας σε ένα φαρμακείο, όπου ζήτησε βοήθεια, λέγοντας: «Είμαι από Αθήνα, από τη Νίκαια. Εκεί πήγαινα σχολείο. Με έχουν απαγάγει. Με χτυπάνε και θέλουν να με παντρέψουν. Σας παρακαλώ δεν έχω τηλέφωνο πάρτε τη μαμά μου να έρθει να με πάρει…».

    (ΥΓ): Άχνα δεν έχουν βγάλει για το ανατριχιαστικό αυτό συμβάν οι λαλίστατες σε άλλες περιπτώσεις «αλληλέγγυες» παλιολινάτσες του ΣΥΡΙΖΑ, οι δικαιωματάκηδες, οι «φεμινίστριες» και ο υπόλοιπος συρφετός. Βλέπετε, οι θύτες ανήκουν σε «προστατευόμενη μειονότητα», κι ως εκ τούτου έχουν το ελεύθερο να κάνουν ότι γουστάρουν και να μη δίνουν λογαριασμό σε κανέναν!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΑΔΟΥΡΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΣΠΑΣΤΕΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΕΚΣΤΑΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ… ΤΟΥΡΚΟΣΗΡΙΑΛ!
    23/03/2019

    Αποσπάσματα από τη σειρά «Diriliş: Ertuğrul», η οποία αφηγείται τη ζωή του Ερτουρούλ, πατέρα του ιδρυτή της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, Οσμάν Α, είδε ο σύντροφος Μαδούρο και… ξετρελάθηκε!

    Σε σημείο να είναι έτοιμος ν’ αφήσει τον «πατερούλη» Στάλιν για τον Αλλάχ!

    Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα αποκάλυψε σε ομιλία του στο πανεπιστήμιο της πόλης Αλάνια ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Τσαβούς Πασάς, είχε δείξει στον Μαδούρο ένα βίντεο από την δημοφιλή στην Τουρκιά τηλεοπτική σειρά «Diriliş: Ertuğrul» (Ανάσταση: Ερτουρούλ) κι ο σύντροφος Μαδούρο εκστασιάστηκε: «Σηκώθηκε και φώναζε. Σταμάτησε μόνον όταν απαρίθμησε όλα τα ονόματα στο σήριαλ και είπε: “αυτές οι τηλεοπτικές σειρές διδάσκουν το πραγματικό Ισλάμ και μια μέρα ίσως λόγω αυτών των σειρών να ασπαστώ το Ισλάμ”».

    «Κι εσύ τέκνον Βρούτε» – σύντροφε Μαδούρο, από τους Τσιπραίους τρως και πίνεις και στους Τουρκαλάδες πας και το δίνεις;

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. «Σώσε μας!» Αποθέωση Χρυσής Αυγής σε Άγιο Παντελεήμονα και πλατεία Αττικής - ΒΙΝΤΕΟ
    Σάββατο, 23 Μαρτίου 2019 -

    https://youtu.be/bYfOqPkuF3w

    Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν σήμερα το πρωί οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα στο κλιμάκιο της "Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα".







    Από την πλατεία Αττικής στα καταστήματα της Αγίου Μελετίου και από εκεί στην λαϊκή αγορά της Μιχαήλ Βόδα και τον Άγιο Παντελεήμονα περιόδευσε ο Ηλίας Κασιδιάρης.









    Οι εκδηλώσεις συμπαράστασης των κατοίκων ήταν εξαιρετικά θερμές.







    «Σώσε μας!» και «Να καθαρίσει η Αθήνα!» ήταν τα λόγια των περισσότερων συμπολιτών μας που πλήττονται βάναυσα από την εγκληματικότητα και την λαθρομετανάστευση.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Την ώρα που οι Έλληνες αμφισβητούν το Άγιο Φως οι Επιστήμονες υποκλίνονται στο θαύμα

    Το διαβάσαμε από το: Την ώρα που οι Έλληνες αμφισβητούν το Άγιο Φως οι Επιστήμονες υποκλίνονται στο θαύμα http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/03/blog-post_9783.html#ixzz5j1qUFWJ6

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η μεγάλη απάτη: "κλιματική αλλαγή", η Γκρέτα Τούνμπεργκ κι η... "Επιχείρηση Greta"!

    Το διαβάσαμε από το: Η μεγάλη απάτη: "κλιματική αλλαγή", η Γκρέτα Τούνμπεργκ κι η... "Επιχείρηση Greta"! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/03/greta.html#ixzz5j1rvAgkN

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!