Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

"Α π λ ώ θ η κ α ν" τώρα και ΑΠΑΙΤΟΥΝ! Στήν Πλ.Συντάγματος! ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟ Ε Θ Α Ψ Α Ν ....


Αποτέλεσμα εικόνας για πρόσφυγες στο Σύνταγμα-Μάρτιος 2019

Η Ελλάδα γίνεται… «πολυπολιτισμική», θέλουμε δεν θέλουμε.

Και όχι μόνο αυτό! Οι παράνομοι μετανάστες ΑΠΑΙΤΟΥΝ επιδόματα στέγασης και όχι μόνο.

Αποτέλεσμα εικόνας για πρόσφυγες στο Σύνταγμα-Μάρτιος 2019
Προχθές Τετάρτη, στο Σύνταγμα, οι περιβόητοι «πρόσφυγες και μετανάστες» πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Στο πλάι τους φυσικά αριστερές διεθνιστικές οργανώσεις.

Αποτέλεσμα εικόνας για πρόσφυγες στο Σύνταγμα-Μάρτιος 2019

Ο λόγος της διαμαρτυρίας ήταν η απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της ελληνικής κυβέρνησης για έξωση οικογενειών προσφύγων, που ζουν το τελευταίο διάστημα σε σπίτια που νοικιάζει για αυτόν τον σκοπό η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ.

«Η κατοικία δεν είναι προνόμιο είναι δικαίωμα», έγραφαν τα πλακάτ και τα πανό στα ελληνικά, αραβικά και αγγλικά.

Αποτέλεσμα εικόνας για πρόσφυγες στο Σύνταγμα-Μάρτιος 2019

Ζητούν να ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία και αφού δεν πληρώνει πια ο Ο.Η.Ε. να πληρώνει το Κράτος την διαμονή και την διαβίωσή του, δηλαδή οι Έλληνες φορολογούμενοι.

Ζητούν εργασία, κοινωνική ένταξη, μαθήματα εκμάθησης Ελληνικών, πρόνοια, παιδεία και ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΟΥΝ:

Αποτέλεσμα εικόνας για πρόσφυγες στο Σύνταγμα-Μάρτιος 2019

«Η στέγαση, όπως και άλλες μορφές ένταξης και πρόνοιας αποτελούν υποχρέωση του κράτους, οι οποίες πρέπει να εκπληρώνονται χωρίς προγράμματα από την ΕΕ, τους μεσάζοντες και τις ΜΚΟ, για τους άστεγους, τους φτωχούς, τους πρόσφυγες και τους μετανάστες».

Αποτέλεσμα εικόνας για πρόσφυγες στο Σύνταγμα-Μάρτιος 2019Βασικά αιτήματα τους, σύμφωνα με τους αριστεριστές που τους στηρίζουν, είναι τα εξής: 

Κανένας πρόσφυγας και μετανάστης χωρίς πλήρες δικαίωμα στην στέγαση, την εργασία, τις μονάδες ψυχικής υγείας, φροντίδας και πρόνοιας.
Πλήρης και σταθερή στέγαση των προσφύγων σε κατοικίες μέσα στις πόλεις και τις γειτονιές μας.

Αποτέλεσμα εικόνας για πρόσφυγες στο Σύνταγμα-Μάρτιος 2019

Η στέγαση είναι θεμελιώδες δικαίωμα για όλους – ντόπιους, μετανάστες, πρόσφυγες. Κανένας πρόσφυγας και μετανάστης χωρίς στέγη. 

Η στέγαση όλων, είναι υποχρέωση του κράτους, η οποία πρέπει να εκπληρωθεί χωρίς προγράμματα από την ΕΕ, μεσάζοντες, ΜΚΟ κτλ. Ελεύθερη πρόσβαση των προσφύγων στα δημόσια σχολεία στα πρωινά τμήματα.

Αποτέλεσμα εικόνας για πρόσφυγες στο Σύνταγμα-Μάρτιος 2019

Με μία φράση, μας λένε «κόψτε τον λαιμό σας να μας «σπιτώσετε» στις γειτονιές σας, να μας βάλετε στα σχολεία των παιδιών σας, να μας εντάξετε στην κοινωνία, να μας φροντίσετε.

Τι κι αν η Ελλάδα δεν αντέχει τέτοιες καταστάσεις, ούσα καθημαγμένη από την φορολογική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ. 
Οι οδηγίες είναι σαφείς: «Η Ελλάδα αλλάζει»…

Αποτέλεσμα εικόνας για πρόσφυγες στο Σύνταγμα-Μάρτιος 2019

Μετατρέπεται σε φτωχοποιημένη «πολυπολιτισμική» χώρα όπου ντόπιοι και αλλοδαποί απαιτούν να τους συντηρεί το αριστερόστροφο Κράτος, το οποίο, για να το επιτύχει αυτό, ξεζουμίσει την μεσαία τάξη των επιχειρηματιών και των ελεύθερων επαγγελματιών.

 video

el.gr

"Ιωάννης Καποδίστριας"

6 σχόλια:

  1. ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ»: ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ!
    15/03/2019

    Ακυρώθηκε τελικά η προγραμματισμένη για σήμερα συναυλία του συγκροτήματος των αντίχριστων «Rotting Christ» («Σάπιος Χριστός»!!!) στην Πάτρα, υπό τον φόβο της αντίδρασης του πιστού λαού.

    Όπως ανακοίνωσαν οι αντίχριστοι, τους έφαγαν οι… «σκοτεινές δυνάμεις»:

    «Με μεγάλη θλίψη αλλά και μεγάλη οργή θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίλους της μπάντας ότι η προγραμματισμένη για σήμερα -15 Μαρτίου- συναυλία στην Πάτρα δυστυχώς ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ παρά τις υπέρμετρες προσπάθειες που κάναμε μέχρι τελευταία στιγμή για να πραγματοποιηθεί!

    Οι πραγματικά σκοτεινές δυνάμεις αυτού του τόπου πράξανε ότι μπορούσαν ώστε να αναβληθεί ένα καλλιτεχνικό γεγονός που στα μάτια τους ήταν ακραίο. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συγκεκριμένους θεοσεβούμενους και όχι μόνο «κυρίους» ότι μπορεί να χάθηκε η σημερινή μάχη αλλά όχι ο πόλεμος…».

    Ποιες είναι αυτές οι «σκοτεινές δυνάμεις», σύμφωνα με τους αντίχριστους; Η Χρυσή Αυγή, φυσικά!

    Διότι, χθες ο υποψήφιος περιφερειάρχης του συνδυασμού «Πατριωτική Αυγή για την Δυτική Ελλάδα» Ανδρέας Νικολακόπουλος, μετέβη στην Μητρόπολη Πατρών και ζήτησε την παρέμβαση του μητροπολίτη Χρυσόστομου, ενώ, εν συνεχεία πραγματοποίησε και έγγραφη καταγγελία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών.

    Ιδού η σχετική ανακοίνωσή:

    Στις 15/03/2019 είχε προγραμματιστεί συναυλία του συγκροτήματος Rotting Christ (“ΣΑΠΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ”) με άδεια του Δήμου Πατρέων στον πολυχώρο »Αίγλη» της VESO MARE. Η άμεση αντίδρασή μας ήταν να προσέλθουμε στην Ι.Μ. Πατρών και να ενημερώσουμε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πατρών κο Χρυσόστομο ζητώντας την παρέμβασή του ώστε να ματαιωθεί η συγκεκριμένη συναυλία.

    Εν συνεχεία μεταβήκαμε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών, όπου κάναμε έγγραφη καταγγελία, αναφέροντας ότι η εκδήλωση αυτή που επιπροσθέτως η πραγματοποίησή της συμπίπτει και με την έναρξη της Σαρακοστής, προσβάλει την Ορθόδοξη Πίστη μας.

    Καλέσαμε τον κο Εισαγγελέα να ενεργήσει σύμφωνα με τον νόμο.

    Η παρέμβαση μας άπτεται της προσβολής του ονόματος του Ιησού Χριστού, που χρησιμοποιείται και βεβηλώνεται από το συγκεκριμένο συγκρότημα και δεν πρόκειται να αποτελέσει για εμάς πεδίο κομματικής εκμετάλλευσης».

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφου το κρατος υποχρεουται στην στεγαση τους, στα επιδοματα τους κλπ...
    γιατι δεν τα απαιτουσαν απο το δικο τους κρατος?

    Χρειαστηκε να κανουν τοσα χιλιομετρα για να το θυμηθουν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έρχεται πολύ αίμα με αυτές τις κατσαρίδες λέμε...

      Διαγραφή
    2. Απλώς "χιλιόμετρα" φίλε Ανώνυμε 8:23μ.μ.;
      Όταν έχουμε (βάσει στατιστικών του Λιμενικού μας Σώματος) λαθρομετανάστες που "πνίγονται" στο Αιγαίο απο το ...Περού (!), τήν Βολιβία (!), τον Ισημερινό (!), τήν Χιλή (!) και το ....Σουρινάμ (πόσοι ξέρουν ΠΟΥ βρίσκεται αυτό;) θα εξακολουθούμε τάχα να μιλάμε για "χιλιόμετρα", ή μήπως για ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΙΛΛΙΑ;
      Καί ΠΩΣ στα κομμάτια πέρασαν τον ...Ειρηνικό Ωκεανό, μετά τόν Ατλαντικό Ωκεανό, μετά όλη την Μεσόγειο, μετά "βρέθηκαν" στα τουρκικά παράλια, "ποθώντας" να περάσουν μέσω Αιγαίου στην Ελλάδα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
      Κ ο λ υ μ π ώ ν τ α ς τάχα & δήθεν;
      Έλεος με τά παραμύθια σε αυτόν τον τόπο!

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ ΚΩΣΤΑ - ΤΑΥΡΕ, οι "κατσαρίδες" φαντάσου νά πάρουν (μακάρι να ΜΗΝ γίνει ποτέ!) το τηλεφωνικό "μήνυμα" & "σύνθημα"! Τί κάνουμε τότε;
      Μήν μας πεί τότε κανείς, ότι θα καλέσουμε το ...'100'!

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!