Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

ΜΕΣΩ ...'ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ' Μ Ο Ν Ο γίνονται τώρα οι προσλήψεις; ; ; Μόνο; (Καί ΠΩΣ αντέδρασε η αντιπολίτευση; ΤΙΠΟΤΑ!)


Αποτέλεσμα εικόνας για περισσός κκε

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΠΘ


Εδώ και καιρό, έχουμε επισημάνει ότι υφίσταται μια άτυπη αλλά ουσιαστική κομμουνιστική συγκυβέρνηση Τσίπρα-Κουτσούμπα, με την – απαραίτητη!- άδεια του πρεσβευτή – Ύπατου Αρμοστή Πάϊατ και της 'C.I.A.'.

Αποτέλεσμα εικόνας για κουτσούμπας ρόλεξ

Αποτέλεσμα εικόνας για κουτσούμπας ρόλεξ

Σχετική εικόνα


Αυτό έγινε φανερό και στους πιο δύσπιστους, όταν το αμερικανάκι ο Τσίπρας αμόλησε τα σκυλιά της 'ΚΝΕ' και του 'ΠΑΜΕ' (...νά φύγουμε!) κατά των μεγάλων μαθητικών κινητοποιήσεων, υπέρ πατρίδος και η συγκυβέρνηση αυτή συνεχίζεται κανονικότατα ως τις μέρες μας.


Σχετική εικόνα


Στα πλαίσια, λοιπόν, αυτής της άτυπης συγκυβέρνησης των αμερικανοκομμουνιστών, ακόμα και οι προσλήψεις γίνονται μέσω… Ριζοσπάστη!


Αποτέλεσμα εικόνας για ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ


Έτσι, μια προκήρυξη για την πρόσληψη εκπαιδευτικού προσωπικού στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, δημοσιεύθηκε μόνο στην φυλλάδα των δισεκατομμυριούχων του Κουτσούμπα, για να σπεύσουν να προσληφθούν τα ...κομμούνια!


Σχετική εικόνα


Μάλιστα, ανάμεσα στα δικαιολογητικά που απαιτούσαν οι υπεύθυνοι του 'Α.Π.Θ.', ήταν και το απόκομμα του Ριζοσπάστη όπου δημοσιεύθηκε η προκήρυξη, ως «συνθηματική» απόδειξη ότι είναι κομμουνιστές, άρα… κατάλληλοι για διορισμό!


Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΠΘ

(Υ.Γ.): Κάτω η συγκυβέρνηση των αμερικανο-γερμανο-προδοτών Τσίπρα - Κουτσούμπα! 
Ν’ ανοίξουν τα θησαυροφυλάκια του Περισσού και να μοιραστούν τα δισεκατομμύρια που έχουν κρυμμένα εκεί τα κομμούνια, στο φτωχό λαό!

[Πηγή:'εθνικισμός']

======================

Σχετική εικόνα
ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟ (ΑΠΟ ΝΕΑΡΟΣ!) ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ
ΝΑ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΦΟΡΑ
...ΤΑΠΕΙΝΑ 'ROLEX'.
ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΦΙΝΤΕΛ ΤΟΤΕ ΤΑ ΦΟΡΑΓΕ ...ΔΥΟ - ΔΥΟ !!!!!

"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!