Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Φοιτητής Νομικής ξ ε μ π ρ ο σ τ ι ά ζ ε ι το ΣΑΠΙΟ πολιτικό σύστημα!

Αποτέλεσμα εικόνας για Φοιτητής ξεμπροστιάζει το πολιτικό σύστημα





Δημοσιεύθηκε στις 3 Μαρτίου του 2019


Πρώτα η πατρίδα και μετά τα λεφτά,πρώτα η σημαία και μετά η δουλειά!
Σπάσε τα δεσμά σου, έλα να γκρεμίσουμε το σάπιο σήμερα και να χτίσουμε το αύριο που ονειρευόμαστε!

"Ιωάννης Καποδίστριας"

4 σχόλια:

  1. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΡΜΠΑΝ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΛΗΔΕΣ: ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΙΣΩ ΟΥΤΕ ΧΙΛΙΟΣΤΟ!
    07/03/2019

    Άμεση και σαφέστατη ήταν η απάντηση του εθνικού κυβερνήτη της Ουγγαρίας, Βίκτωρος Ορμπάν, στο τελεσίγραφο που του έστειλαν οι «Κούληδες» (11 ψοφοδεξιά κόμματα κι η Νουδούλα 12), να αλλάξει τις πατριωτικές θέσεις του (κυρίως αυτές κατά του διεθνούς τοκογλύφου Σόρος και της λαθρομετανάστευσης…) γιατί αλλιώς θα τον αποβάλουν από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ).

    Στο θρασύτατο τελεσίγραφο απάντησε ο Ορμπάν δια του εκπροσώπου της κυβέρνησής του, Ζόλταν Κόβατς, η δε απάντηση ήταν απολύτως συνεπής με τις αρχές του:

    «Ακούμε προσεκτικά τις άλλες απόψεις, περιλαμβανομένης εκείνης του Βέμπερ. Αλλά υπάρχει κάτι που είναι πιο σημαντικό από την κομματική πειθαρχία και αυτό είναι η υπεράσπιση των ευρωπαϊκών χριστιανικών αρχών και το σταμάτημα της μετανάστευσης. Δεν μπορούμε να υποχωρήσουμε σε αυτό».

    Εύγε του Ορμπάν – ντροπή στους Κούληδες!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΕΠΑΥΣΑΝ ΟΛΟΤΕΛΑ ΟΙ ΣΑΓΗΝΕΥΟΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΣΑΓΗΝΕΥΟΜΕΝΟΙ.....ΟΙ ΥΛΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟ ΟΤΑΝ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΟΒΕ-ΚΟΒΕΙ-ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΒΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΠΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΓΗΝΗ ΤΟΥΣ....ΖΗΤΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΘΕΙ ΜΟΝΟ ΖΗΤΑ...[Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως, πολύ ορθά έτσι είναι και ευχαριστούμε πολύ για τήν συμμετοχή σας.

      Διαγραφή
  3. Μπράβο παλικάρι μου . Πίστη στον Θεό και τίποτα άλλο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!