Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Το αμερικανικό δολλάριο και τα μ υ σ τ ι κ ά σύμβολα που κανείς δεν ξέρει... (ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! Γιατί; Επειδή " α π α γ ο ρ ε ύ ο ν τ α ι "!)





Στις 6 Ιουλίου του 1785 οι Αμερικανοί αποφάσισαν να ορίσουν ως νομισματική τους μονάδα το δολλάριο. 
Επί μισό αιώνα και περισσότερο το δολλάριο αποτέλεσε αναμφισβήτητα το κυρίαρχο νόμισμα στον πλανήτη.
Το δολάριο διαιρείται σε 100 σεντς. Ο κωδικός ISO 4217 του δολλαρίου ΗΠΑ είναι USD.

Αποτέλεσμα εικόνας για us dollar symbol

Σχετική εικόνα
https://santificarnos.com/subliminal-messages-simply-subliminal.html
(ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΗ ΕΥΡΕΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟ
ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ ΤΩΝ 10.000 $)

Σχετική εικόνα
https://111.3dpd.co/apollo-command/1000-dollar-bill-hail-satan.html


Η ονομασία του προέρχεται από το ισπανικό δολλάριο (νόμισμα των οκτώ ρεαλιών, στα ισπανικά reales), το οποίο με την σειρά του είχε λάβει το όνομά του πιθανώς από το παλαιό γερμανικό νόμισμα Τάλερ (στα γερμανικά Thaler), αναφέρει το newmoney.

Αποτέλεσμα εικόνας για us dollar symbol

Σε κανονική κυκλοφορία υπάρχουν κέρματα με ονομαστική αξία 1¢ (Cent, επίσης γνωστό ως Penny), 5¢ (Nickel), 10¢ (Dime), 25¢ (επισήμως «τέταρτο του δολλαρίου», Quarter Dollar, ή απλά Quarter στην καθομιλουμένη), 50¢ (μισό δολλάριο, half dollar· σπάνιο) και $1 (δολλάριο, dollar· σπάνιο).

Σχετική εικόνα

Επίσης κυκλοφορούν χαρτονομίσματα των $1, $2 (σπάνιο), $5, $10, $20, $50 και $100. Χαρτονομίσματα με ονομαστική αξία άνω των $100 ($500, $1.000, $5.000, $10.000 και $100.000) δεν έχουν πλέον αντίκρυσμα, έτσι ώστε να δυσκολευτεί η λαθραία μεταφορά μεγάλων χρηματικών ποσών.

Αποτέλεσμα εικόνας για us dollar symbol

Στο χαρτονόμισμα του ενός δολλαρίου απεικονίζεται ο Τζορτζ Ουάσινγκτον.

Αν το κοιτάξουμε προσεκτικά διαπιστώνουμε ότι :





– Στην αριστερή μεριά της μιας πλευράς του έχουμε μια πυραμίδα που πάνω της υπάρχει ο παντεπόπτης οφθαλμός, ένα χαρακτηριστικό μασονικό σύμβολο.

– Από κάτω η πυραμίδα αποτελείται από 13 σειρές τούβλων και τα τούβλα είναι 72, όσα και τα ονόματα του θεού στην Καμπάλα (εβραϊκός μυστικισμός).

Στην τελευταία σειρά γράφεται στα λατινικά η ημερομηνία 1776 (MDCCLXXVI), που είναι η ημερομηνία της ανεξαρτησίας των Η.Π.Α, αλλά και της ίδρυσης του Τάγματος των Ιλλουμινάτι. 

Η παραπάνω ημερομηνία εύκολα μετατρέπεται σε 666 = mDCcLXxVI. Κάτω από την πυραμίδα έχουμε την λατινική έκφραση «ΝΟVUS ORDO SECLORUM» που σημαίνει 'Νέα Τάξη Πραγμάτων'.

– Από την άλλη πλευρά υπάρχει η σφραγίδα με τον «αητό» των ΗΠΑ. Όμως εδώ έχουμε τα εξής περίεργα:
Έχουμε μια συνεχόμενη εμφάνιση του αριθμού 13.

Παρατηρούμε ακόμα μια λατινική έκφραση, το «E PLURIBUS UNUM» που σημαίνει «Ένας από Πολλούς» και αποτελείται από 13 γράμματα. 
Ακριβώς από κάτω βλέπουμε 13 αστέρια για τις 13 αρχικές αποικίες και από κάτω ο «αητός» κρατά 13 βέλη και ένα φυτό με 13 φύλλα και 13 κεράσια!





– Το 13 είναι σημαντικός αριθμός για τους Ιλλουμινατι. Και ερχόμαστε στο πιο σημαντικό σύμβολο.

Σχετική εικόνα

Αυτό που υπάρχει στο δολλάριο δεν είναι αητός. Στην πραγματικότητα πρόκειται για το μυθικό πτηνό Φοίνικα που έχει πολύ μεγάλο μυστικιστικό συμβολισμό και κατέχει σημαντική θέση στον Τεκτονισμό και στα δρώμενα των μυστικιστικών εταιρειών.

Σχετική εικόνα

– Τέλος, υπάρχουν πολλές μικροτυπικές εκτυπώσεις (μικροτυπικό = εκτύπωση σε πολύ μικρή κλίμακα με στοιχεία που διακρίνονται με δυσκολία) στις οποίες υπάρχουν μασονικά σύμβολα όπως οι τρεις μικρές πυραμίδες, η ύπαρξη κουκουβάγιας σε δύο σημεία κ.α.


Πηγή: Moneypress
Εικόνα από: FT Alphaville – Financial Times
https://averoph.wordpress.com/2019/03/05/%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B4%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC/#more-124674
====================

ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...
Σχετική εικόνα
ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΟΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ
ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ
ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΤΕ ΕΝΑ 20-ΔΟΛΛΑΡΟ
ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΠΛΩΣΕΤΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΣ, ΣΑΣ
ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ...ΔΙΔΥΜΟΙ ΠΥΡΓΟΙ 
Κ Α Ι Ο Μ Ε Ν Ο Ι 
!!!! 
ΟΦΘΑΛΜΑΠΑΤΗ, Ή ΟΧΙ;
ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΝΟΣ ΕΚΑΣΤΟΥ
ΛΟΙΠΟΝ....


Σχετική εικόνα



Αποτέλεσμα εικόνας για us dollar symbol


Αποτέλεσμα εικόνας για us dollar symbol
ΑΣ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ,
 ΤΟ ΔΙΟΛΟΥ ΣΥΝΗΘΕΣ
ΔΙΠΛΟ-ΔΟΛΛΑΡΟ.

Σχετική εικόνα
...ΚΑΙ ΤΟ (ΕΞ ΙΣΟΥ ΙΔΙΟΤΥΠΟ) ΔΕΚΑ-ΔΟΛΛΑΡΟ....


Σχετική εικόνα
ΙΔΟΥ Η ΜΙΑ ΟΨΗ ΤΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΣΠΑΝΙΟΥ ΔΙΠΛΟ-ΔΟΛΛΑΡΟΥ....



"Ιωάννης Καποδίστριας"

3 σχόλια:

  1. «ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΕΡΓΑ»! ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΛΒΙΝΙ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΣ 900 «ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ»!
    06/03/2019


    «Όπως είχαμε υποσχεθεί, περάσαμε από τα λόγια στα έργα», δήλωσε ο Σαλβίνι, μετά την απομάκρυνση εννιακοσίων «προσφύγων» από παράνομο καταυλισμό που είχαν στήσει στο Σαν Φερντινάντο της Καλαβρίας (που βρίσκεται στην νοτιοδυτική Ιταλία) και την ισοπέδωση του καταυλισμού από μπουλντόζες!

    Τα συγκεκριμένα «προσφυγάκια» είχαν βρει εποχική εργασία στην περιοχή, «μαύρη» φυσικά, ενώ η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν ο πρόσφατος θάνατος του 29χρονου Σενεγαλέζου Μουσά Μπα, σε ταραχές που είχαν ξεσπάσει στον καταυλισμό.

    Με τέτοια που κάνει ο πατριώτης Σαλβίνι, είναι δυνατόν να μην είναι αγαπητός από το λαό του;

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΗΣ… ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΤΗΣ ΝΔ: Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΟΥΛΗ ΚΑΤΑ ΟΡΜΠΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ
    07/03/2019


    Την ευαρέσκειά του για την επιστολή του Κούλη Νουδούλη στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), με την οποία ζητάει την αναστολή της συμμετοχής του κόμματος του Ούγγρου πατριώτη Ορμπάν μέχρι που να συμμορφωθεί με τις νεοταξίτικες απαιτήσεις, ή άλλως την οριστική του αποβολή, εξέφρασε το γνωστό διαδικτυακό φερέφωνο της… δεξιάς πτέρυγας της Νουδούλας (Σαμαρά, Μπουμπούκου και ΣΙΑ).

    Ιδού τα κυριότερα σημεία από το σχετικό άρθρο, που έχει τον τίτλο «Ράπισμα Μητσοτάκη στον ολοκληρωτισμό»:

    Μπορεί να έχουμε διαφωνήσει εντόνως με λανθασμένες πολιτικές κινήσεις του Μητσοτάκη, ωστόσο το ράπισμα κατά του Ορμπάν μας βρίσκει απολύτως σύμφωνους. Είμαστε σίγουροι ότι συμφωνεί μαζί του και η πλειοψηφία τόσο του ελληνικού όσο και των ευρωπαϊκών λαών.

    Και πως θα μπορούσαν να διαφωνήσουν άλλωστε, όταν πολιτικοί όπως ο Ορμπάν προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τα αδύναμα πολιτικά αντανακλαστικά των Βρυξελλών, προς ίδιον όφελος.

    Που επενδύουν στην ανθρώπινη δυστυχία, επειδή οι Βρυξέλλες δεν ήταν σε θέση να διαχειριστούν ορθά το μεταναστευτικό, υποδυόμενοι τους μεγάλους ηγέτες που τάχα νοιάζονται για το συμφέρον των λαών τους.

    Που ποτίζουν με το φαρμάκι του φασισμού τους λαούς τους, χρησιμοποιώντας ως όπλο τον φόβο τους από την εξ Ανατολής επέλαση.

    Επέλαση, η οποία δεν λύνεται με το να κλείνεις τα σύνορα και να επιζητείς τον θάνατο ανθρώπων με μοναδικό κριτήριο την ενίσχυση της πολιτικής δημοφιλίας.

    Συνεπώς, αξίζει ένα μπράβο στον Μητσοτάκη που ενόψει των ευρωεκλογών αλλά και των τοπικών έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα κατά του φασισμού και όχι μόνο, διότι εκτός από τις ρατσιστικές, κατέκρινε τόσο τις αυταρχικές όσο και τις λαϊκίστικες πρακτικές του Ορμπάν.

    Συγκρίνοντάς τες μάλιστα με τις ανάλογες του δικού μας Τσίπρα.

    Ελπίζουμε να συνεχίσει να μας αιφνιδιάζει ευχάριστα ο πρόεδρος της ΝΔ..».

    Αυτή είναι η… «ακροδεξιά πτέρυγα» της Νουδούλας, όπως την χαρακτηρίζουν τα σταλινικά αποβράσματα του ΣΥΡΙΖΑ! Και βέβαια, ίδια άκρως αρνητική στάση έχουν οι Σαμαρομπουμπούκοι και έναντι των υπολοίπων πατριωτών της Ευρώπης, όπως π.χ. του Σαλβίνι.

    (ΥΓ): Χρυσή Αυγή, η μόνη εθνική επιλογή!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απάντηση Ι. Αϊβατίδη στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που αποκάλεσε τους Λευκιμμιώτες «ακροδεξιά σκουπίδια» - ΒΙΝΤΕΟ

    https://youtu.be/NNQd2iUqfIg

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!