Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ: ΑΡΗΣ ΠΟΥΛΙΑΝΟΣ: Η ΖΩΗ & ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ! [Θ Α Μ Μ Ε Ν Α & ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ! (Βίντεο) ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙ Κ Α Ν Ε Ι Σ !]

ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ: ΑΡΗΣ ΠΟΥΛΙΑΝΟΣ: Η ΖΩΗ & ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ

ΜΕ ΤΟΥΣ: ΔΑΦΝΗ ΠΟΥΛΙΑΝΟΥ & Δ-ΡΑ ΑΡΗ ΠΟΥΛΙΑΝΟ 
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ 
ΜΟΥΣΙΚΗ: ΤΑΚΗΣ ΤΑΦ 
ΤΙΤΛΟΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ: ΧΑΡΜΟΣΥΝΟΝ 
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: STUDIO ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ 2018 - 2019 

Σχετική εικόνα

Πρόκειται για ντοκυμαντέρ που αφορά στην ζωή και το έργο του πιό σημαντικού Έλληνα επιστήμονα που έζησε ποτέ και είναι βασισμένο στο βιβλίο της Κυρίας Δάφνης Πουλιανού: ΑΡΗΣ Ν. ΠΟΥΛΙΑΝΟΣ “ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ” Από την ζωή και το έργο του. 
Σχετική εικόνα

Στο ντοκυμαντέρ αυτό παρουσιάζουμε σπάνιο φωτογραφικό υλικό από το προσωπικό αρχείο της οικογένειας Πουλιανού που μας διέθεσε κατ’ αποκλειστικότητα. Ευχαριστούμε την Ανθρωπολογική Εταιρεία Ελλάδος για την συνδρομή της. 

Σχετική εικόνα

Δεν σας κρύβω πως πέρασα ατελείωτες ώρες στο 'μοντάζ' για την σύνθεση του ντοκυμαντέρ με σκοπό να παρουσιάσω χωρίς να το πλατιάσω πολύ σημαντικές αλλά και άγνωστες πτυχές της ζωής του διεθνούς φήμης Έλληνος ανθρωπολόγου. 

Αποτέλεσμα εικόνας για αρης πουλιανός

Η κυρία Δάφνη Πουλιανού ήταν χείμαρος και τα στοιχεία που μας δίνει τα οποία αποδεικνύονται καρέ καρέ είναι συγκλονιστικά. 
Από την άλλη ο Δρ Άρης Πουλιανός ξεδιπλώνει τις σκέψεις του αποκαλύπτοντας την μεγαλοψυχία και το ήθος του. 

Αποτέλεσμα εικόνας για αρης πουλιανός


Σχετική εικόνα

Το ντοκυμαντέρ σίγουρα θα σας εκπλήξει σε ό,τι αφορά στην πληροφορία, στην εικόνα αλλά και το ανθρώπινο πάνω από όλα στοιχείο που είναι διάχυτο στο ντοκυμαντέρ. 

Αποτέλεσμα εικόνας για αρης πουλιανός

Είναι η πρώτη φορά στην πορεία του Ναυσίνοου που ένοιωσα τέτοια συγκίνηση για όλα αυτά που κατέγραψα και επεξεργάστικα για τις ανάγκες του Ναυσίνοου. 

Με τιμή 

ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ


Το διαβάσαμε από το: ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ: ΑΡΗΣ ΠΟΥΛΙΑΝΟΣ: Η ΖΩΗ & ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/03/blog-post_757.html#ixzz5ikwrjNl4

ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΩΤΕΡΩ, ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΥΤΟ 
'Β Ι Ν Τ Ε Ο' !



"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!