Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΚΙΒΩΤΟΣ»! «ΠΡΟΔΟΤΗ, ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΡΕ» ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ! ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΑΒΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ!

Σχετική εικόνα

Το έλα να δεις έγινε έξω από την «Κιβωτό», όπου μιλούσε ο Τσίπρας!

Αγανακτισμένοι πολίτες από το Πατριωτικό Κίνημα «Διέξοδος», άρχισαν να φωνάζουν δυνατά  «ΠΡΟ-ΔΟ-ΤΗ», με αποτέλεσμα να επέμβει ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας!
Και συνέβη το εξής: Τους έκλεισαν το… στόμα!


Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΣΙΠΡΑΣ ΨΕΥΤΗΣ


Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΣΙΠΡΑΣ ΨΕΥΤΗΣ

Εν συνεχεία, τους πήραν… σηκωτούς με το έτσι θέλω και τους πήγαν στην ΓΑΔΑ, στον 60 όροφο της Κρατικής Ασφάλειας!
Δεν μπορεί πλέον να πάει ούτε για… πούρα ο Αλέξης!
Φανταστείτε τι έχει να γίνει όσο πλησιάζουμε στις εκλογές!
Δείτε τη φωτό μέσα από την ΓΑΔΑ!


Image-1(9)



3 σχόλια:

  1. «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΕΒΑΛΕ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΟ ΜΕ 51 ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ «ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ» ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΑΛΒΙΝΙ!
    20/03/2019

    Φωτιά σ’ ένα σχολικό λεωφορείο, στο οποίο επέβαιναν 51 μαθητές και γονείς τους έβαλε ένα «προσφυγάκι» από την Αφρική –και πιο συγκεκριμένα από την Σενεγάλη!

    Το «προσφυγάκι», προφανώς κατόπιν οδηγιών κομμουνιστών «αλληλέγγυων», έριξε βενζίνη μέσα στο όχημα και μόλις φούντωσε η φωτιά άρχισε να φωνάζει «για τους θανάτους στη Μεσόγειο», εννοώντας προφανώς την πολιτική «κλειστών συνόρων» του πατριώτη Σαλβίνι.

    Βέβαια, η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική απ’ αυτά που φώναζε το «προσφυγάκι», καθώς από τότε που ανέλαβε το υπουργείο Εσωτερικών της Ιταλίας ο Σαλβίνι κι εφήρμοσε τις διακηρύξεις του, σχεδόν μηδενίστηκαν οι πνιγμοί στην Μεσόγειο!

    Ευτυχώς, δεν συνέβησαν τα χειρότερα, αλλά 14 εκ των επιβατών μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα από την εισπνοή των καπνών…

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αξίζει προβολής...και αναδημοσίευσης

    ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ: ΑΡΗΣ ΠΟΥΛΙΑΝΟΣ: Η ΖΩΗ & ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ


    ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ: ΑΡΗΣ ΠΟΥΛΙΑΝΟΣ: Η ΖΩΗ & ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ
    ΜΕ ΤΟΥΣ: ΔΑΦΝΗ ΠΟΥΛΙΑΝΟΥ & Δ-ΡΑ ΑΡΗ ΠΟΥΛΙΑΝΟ
    ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
    ΜΟΥΣΙΚΗ: ΤΑΚΗΣ ΤΑΦ
    ΤΙΤΛΟΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ: ΧΑΡΜΟΣΥΝΟΝ
    ΠΑΡΑΓΩΓΗ: STUDIO ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ 2018 - 2019

    All rights reserved


    https://www.youtube.com/watch?v=yO3OWIssWQU&t=3s

    Πρόκειται για ντοκυμαντέρ που αφορά στην ζωή και το έργο του πιό σημαντικού Έλληνα επιστήμονα που έζησε ποτέ και είναι βασισμένο στο βιβλίο της Κυρίας Δάφνης Πουλιανού: ΑΡΗΣ Ν. ΠΟΥΛΙΑΝΟΣ “ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ” Από την ζωή και το έργο του. Στο ντοκυμαντέρ αυτό παρουσιάζουμε σπάνιο φωτογραφικό υλικό από το προσωπικό αρχείο της οικογένειας Πουλιανού που μας διέθεσε κατ’ αποκλειστικότητα. Ευχαριστούμε την Ανθρωπολογική Εταιρεία Ελλάδος για την συνδρομή της.
    Δεν σας κρύβω πως πέρασα ατελείωτες ώρες στο μοντάζ για την σύνθεση του ντοκυμαντέρ με σκοπό να παρουσιάσω χωρίς να το πλατιάσω πολύ σημαντικές αλλά και άγνωστες πτυχές της ζωής του διεθνούς φήμης Έλληνα ανθρωπολόγου. Η κυρία Δάφνη Πουλιανού ήταν χείμαρος και τα στοιχεία που μας δίνει τα οποία αποδεικνύονται καρέ καρέ είναι συγκλονιστικά. Από την άλλη ο Δρ Άρης Πουλιανός ξεδιπλώνει τις σκέψεις του αποκαλύπτοντας την μεγαλοψυχία και το ήθος του. Το ντοκυμαντέρ σίγουρα θα σας εκπλήξει σε ό,τι αφορά στην πληροφορία, στην εικόνα αλλά και το ανθρώπινο πάνω από όλα στοιχείο που είναι διάχυτο στο ντοκυμαντέρ. Είναι η πρώτη φορά στην πορεία του Ναυσίνοου που ένοιωσα τέτοια συγκίνηση για όλα αυτά που κατέγραψα και επεξεργάστικα για τις ανάγκες του Ναυσίνοου.

    Με τιμή

    ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ


    Το διαβάσαμε από το: ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ: ΑΡΗΣ ΠΟΥΛΙΑΝΟΣ: Η ΖΩΗ & ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/03/blog-post_757.html#ixzz5ikwrjNl4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως γιά τήν ουσιαστική σας επικοινωνία και ενημέρωση. Ήδη προγραμματίσθηκε γιά σήμερα Πέμπτη. Νά είστε πάντα καλά και Καλή Σαρακοστή.

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!