Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

«Κεραυνοί» από τον γιο του Νετανιάχου κατά του Ρ.Τ.Ερντογάν: «Η Κωνσταντινούπολη είναι ε λ λ η ν ι κ ή»!!!!


Αποτέλεσμα εικόνας για υιός Νετανιάχου

Έξαλλος ο γιος του Ισραηλινού πρωθυπουργού Γιάρ Νετανιάχου, μετά τις δηλώσεις Ερντογάν αναφορικά με την Αγία Σοφία, εκτόξευσε «κεραυνούς» κατά της Τουρκίας μιλώντας με θερμά λόγια για την Ορθοδοξία και την Βυζαντινή Αυτοκρατορία σε σημείο που κανείς Έλληνας δεν τολμά (πλέον) να πει...
Σχετική εικόνα

Και όμως τα λέει ο γιός του Ισραηλινού πρωθυπουργού ο οποίος τόνισε πως «η Κωνσταντινούπολη είναι ελληνική»! Είναι η δεύτερη φορά που το ακούμε αυτό σήμερα, αυτή τη φορά από τη σωστή πλευρά.

Αποτέλεσμα εικόνας για υιός Νετανιάχου

Πιο συγκεκριμένα ο Γιάρ Νετανιάχου έγραψε στο 'twitter' απευθυνόμενος στον Τούρκο πρόεδρο:

«Θα του θυμίσω τη γενοκτονία που έγινε κατά Ελλήνων, Κούρδων και Αρμενίων. Έκαναν εθνοκάθαρση διώχνοντας ολόκληρο το χριστιανικό πληθυσμό από τη Μικρά Ασία.

Και να του υπενθυμίσω ότι η “Ιστανμπούλ” στην πραγματικότητα είναι μια πόλη με το όνομα Κωνσταντινούπολη.

Η πρωτεύουσα της Βυζαντινής αυτοκρατορίας και το κέντρο του ορθόδοξου χριστιανισμού για περισσότερα από χίλια χρόνια πριν από την τουρκική κατοχή», έγραψε ο Γιάρ Νετανιάχου κάτω από σχόλιο του πατέρα του.



Ο γιός του Νετανιάχου όμως δεν σταμάτησε. Με νέο του tweet συμπλήρωσε:

«Ξέχασα ακόμη να πω ότι η Τουρκία αυτό το διάστημα πραγματοποιεί γενοκτονία κατά των Κούρδων και κατέχει παράνομα την βόρεια Κύπρο».Ο γιος του Νετανιάχου απάντησε με αυτόν τον τρόπο στις δηλώσεις του Ερντογάν για την Αγιά Σοφιά που είχε κάνει νωρίτερα αντιδρώντας στην επίθεση στη Νέα Ζηλανδία.

And I will remind him that Istanbul is actually a city called Constantinople! The capital of the Byzantine empire and center of orthodox Christianity for more then a thousand years before Turkish occupation!
1.777 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Νωρίτερα ο Ρ.Τ.Ερντογάν είχε πει:
«Τi λέει; Δεν θα μας αφήσουν να περάσουμε δυτικά του Βοσπόρου, δηλαδή στην ευρωπαϊκή ήπειρο. Αλλιώς τί θα γίνει; Θα έρθει στην Κωνσταντινούπολη και θα μας σκοτώσει όλους, θα μας διώξει από τα εδάφη μας και θα απαλλάξει την Αγία Σοφία από τους μιναρέδες. Πόθοι που κρατούν ζωντανούς στα κεφάλια και τις καρδιές τους».
Σχετική εικόνα
 «Ο τρομοκράτης στη Νέα Ζηλανδία αποκάλεσε την Ιστανμπούλ «Κωνσταντινούπολη» και έγραψε ότι θέλει να διώξει τους μιναρέδες και να μετατρέψει την Αγία Σοφία. Όσο υπάρχει αυτό το έθνος, αυτή η ψυχή, αυτό το δέρμα δεν μπορεί να επιτρέψει κάτι τέτοιο»
Υπενθυμίζεται ότι πέρσι, o 26χρονος γιος του Βενιαμίν Νετανιάχου, Γιάρ προκάλεσε νέα ένταση μεταξύ του Ισραήλ και της Τουρκίας, ενώ με ανάρτησή του στο Instagram χθες για λίγο διάστημα έγραψε “FuC*k Turkey” σε κόκκινο χρώμα. 
Ο υιός Νετανιάχου είχε προκαλέσει παρόμοιο επεισόδιο πέρυσι με ανάρτησή του τον Σεπτέμβριο εναντίον του εβραϊκής καταγωγής επιχειρηματία "Τζορτζ Σόρος".
Ο Βενιαμίν Νετανιάχου έγραψε τις προηγούμενες ημέρες εναντίον του Ερντογάν, κατηγορώντας τον για την κατοχή της Κύπρου και τη γενοκτονία των Κούρδων.
Αποτέλεσμα εικόνας για son of B.Netanyahu

«Ο Ερντογάν, ο  δ ι κ τ ά τ ο ρ α ς   που στέλνει δεκάδες χιλιάδες πολιτικούς αντιπάλους στην  φ υ λ α κ ή ,  διαπράττει  γ ε ν ο κ τ ο ν ί α   εναντίον των Κούρδων και κατέχει τη Βόρεια Κύπρο, κάνει κήρυγμα σε εμένα, στο Ισραήλ και στις Ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις Άμυνας, την δημοκρατία και την ηθική του πολέμου. 
Είναι αστείο».
http://www.makeleio.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/%CE%9A%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%AF-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%9D%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%AC%CF%87%CE%BF%CF%85/
=======================
Aπορία! 
Είναι δυνατόν αυτά που ΔΕΝ λένε ποτέ τους οι Έλληνες πολιτικοί, ούτε για ...αστείο, να τα λέει δημοσίως μάλιστα ο υιός του Ισραηλινού πρωθυπουργού; Περί Κωνσταντινουπόλεως, περί Γενοκτονίας Ελλήνων, περί Γενοκτονίας Κούρδων, περί Γενοκτονίας Αρμενίων;
Δέν είναι απορίας άξιον;

Οπότε: Ή οι Έλληνες (;) πολιτικοί ΔΕΝ είναι στοιχειωδώς σε θέση να αρθρώσουν το παραμικρό ΥΠΕΡ μας, ή κάτι πολύ-πολύ ανησυχητικότερο συμβαίνει...

"Ιωάννης Καποδίστριας"

5 σχόλια:

  1. όταν μιλά ένας αρχισιωνιστής με "καλά" λόγια για την Ελλάδα..σίγουρα δεν περιέχει η δήλωση του τίποτα το "καλό" για εμάς τους ραγιάδες..την κανει την δήλωση έχοντας άλλα (άγνωστα) σε εμάς σχέδια και ΣΙΓΟΥΡΟΤΑΤΑ δεν ταυτίζονται με το συμφέρον της Ελλάδας...Μην ξεχνάμε ότι το σχέδιο των σιωνιστών για την απόσχιση της Μακεδονίας μας και στην συνέχεια ίδρυση του σιωνιστικής Ιερουσαλήμ των Βαλκανίων ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ απρόσκοπτα....πέταξαν τους Παλαιστίνιους απο την γή τους και ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο θα πράξουν με εμάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δέν υπήρξε ιστορική συγκυρία, όπου να μήν "έτρεχαν" συγχρόνως πολλά "σενάρια", άρα δεν αποκλείεται τίποτε...
      Ευχαριστούμε για τήν επικοινωνία.

      Διαγραφή
  2. ΚΟΨΤΕ ΦΑΤΣΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ! ΚΑΒΒΑΔΙΑ: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΦΩΝΑΖΕ “MACEDONIA IS GREEK”
    16/03/2019

    https://ethnikismosblog.files.wordpress.com/2019/03/kavvadia-anneta-63389.jpg?w=620

    Με μια… δήλωση-φωτιά αντέδρασε αυτό το πράμα που βλέπετε στην φωτογραφία και είναι η… βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ Αννέτα Καββαδία, στην διαμαρτυρία του Ηλία Κασιδιάρη και άλλων βουλευτών του Κινήματος έξω από το γραφείο του Βούτση, για την παρουσία του Σκοπιανού Ντιμιτρόφ.

    Ιδού η απάντηση στο σύνθημα “Macedonia is Greek” – στα αγγλικά για να το καταλαβαίνει κι ο Σκοπιανός, να μην νομίζει πως είμαστε όλοι οι Έλληνες σαν το προδοταριό του ΣΥΡΙΖΑ:

    «Δεν είναι η πρώτη φορά που η Χρυσή Αυγή προκαλεί εντός του Κοινοβουλίου. Τραμπουκισμοί, ύβρεις, εθνικιστικές κορώνες βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη. Δεν περιμένω να αντιληφθούν τι συνιστά για τη διπλωματική θέση της χώρας μια τέτοια συμπεριφορά. Αυτό όμως που πρέπει να γίνει είναι να ληφθούν αυστηρότερα μέτρα. Η Χ.Α. δεν είναι πολιτικό κόμμα, αλλά μια εγκληματική οργάνωση. Και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπιστεί».

    Ουστ, ουστ!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ! ΤΟ 75% ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ
    16/03/2019

    Δημοσκόπηση για τον ποιον θέλουν οι Έλληνες πρόεδρο της «δημοκρατίας» πραγματοποίησε η εταιρεία Interview για την Politik.

    Χαρακτηριστικό της απαξίωσης του λαού για τα πολιτικά πρόσωπα που μπήκαν στο ερωτηματολόγιο, είναι ότι πρώτευσε ο… «Κανένας», με ποσοστό 29%.

    Σ’ αυτούς που απάντησαν υπέρ των συγκεκριμένων του ερωτηματολογίου, ο πρόεδρος Πάκης έχει την προτίμηση του 25%, ο… αμίλητος Βούδας της Ραφήνας το 24% και ο πρώην συνεταίρος του Σαμαρά, Βενιζέλος, το 11%.

    Είναι η πρώτη φορά μετά την μεταπολίτευση, που καταγράφεται τόσο χαμηλό ποσοστό δημοφιλίας για εν ενεργεία πρόεδρο και ασφαλώς το φαινόμενο αυτό έχει την εξήγησή του στην συνέργεια του προέδρου Πάκη στην προδοσία των Πρεσπών!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες"
    Ο δολοφόνος της Νέας Ζηλανδίας εκπαιδεύτηκε στο Ισραήλ το 2017 και το 2018 επισκέφθηκε στη συνέχεια την Τουρκία και τα Βαλκάνια, αυτό επιβεβαιώνεται.
    Τα ψέματα συσσωρεύονται. Ο σχεδιασμός και η εκτέλεση της μαζικής δολοφονίας στο Christchurch πηγαίνει από την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία στο Ισραήλ και τα Βαλκάνια. Τα πάντα για τον Brendon Tarrant είναι ένα ψέμα, και τα ψέματα συσσωρεύονται.Η αστυνομική συνενοχή επιβεβαιώνεται ξανά και ξανά, όχι μόνο στη Νέα Ζηλανδία και την Αυστραλία, αλλά ο ψεύτικος Brendon Tarrant ταξίδεψε τον κόσμο ως τρομοκράτης με τη βοήθεια κάποιων πολύ ισχυρών ανθρώπων, όπως και ο Anders Brevik, ο «Νορβηγός» δολοφόνος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!