Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ! Ο Τσίπρας μπερδεύει την διολίσθηση με την ...κατολίσθηση!!! (Βίντεο)

...ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ (ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΦΕΛΕΙΣ) ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ "ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ"!
ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ....

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας ψεύτης
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ!

Σχετική εικόνα



Δημοσιεύτηκε στις 14 Μαρτίου του 2019

"Ιωάννης Καποδίστριας"

3 σχόλια:

  1. Σταλινικό παραλήρημα Παπαχρήστου στα “Νέα”: Ζητά καταδίκη της Χρυσής Αυγής χωρίς να ακουστεί καν η υπεράσπιση!
    Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019

    Ευρισκόμενος σε κοινή γραμμή με τον Νεοδημοκράτη Κύρτσο ο περιβόητος αρθρογράφος των "Νέων", Παπαχρήστος ζητά σήμερα μέσω της στήλης του την άμεση καταδίκη της Χρυσής Αυγής χωρίς καν να ακουστεί η υπεράσπιση, για να μην κατέβει το Εθνικιστικό Κίνημα στις εκλογές.

    Καταστρατηγώντας το τεκμήριο της αθωότητας, αλλά και το δικαίωμα στην υπεράσπιση ο σταλινίσκος Παπαχρήστος ως σύγχρονος δικαστής της "κυβέρνησης του βουνού" ζητά την άμεση καταδίκη της Χρυσής Αυγής.

    Συγκεκριμένα γράφει: "Τι παιχνίδι παίζεται με τη δίκη της Χρυσής Αυγής για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα; Φωνάζει πια το πράγμα ότι κάποιου είδους μεθόδευση υφίσταται πίσω από τη διεξαγωγή της δίκης, η οποία είναι ιδιαίτερα αργή και δημιουργεί την αίσθηση ότι κάποιος την έχει βάλει να συμβαδίζει με την κυβερνητική στρατηγική για τις εκλογές. Κάτι άλλο δεν μπορώ να φανταστώ. Αυτό που συμβαίνει είναι απίθανο: τα ξέρουν όλα. Υπάρχει, το έχει παραδεχθεί, τον έχουν υποδείξει οι μάρτυρες, ο δολοφόνος. Ρουπακιάς ονομάζεται.

    Υπάρχουν και οι συνεργοί. Κι αυτοί έχουν εντοπιστεί, έχουν καταδειχθεί από τους μάρτυρες, έχουν ονοματεπώνυμο και διεύθυνση. Υπάρχουν και όσοι οργάνωσαν αυτό το σκυλολόι σε ομάδες κατατρομοκράτησης μεταναστών, αριστερών πολιτών κλπ. Και αυτοί έχουν εντοπιστεί. Και αυτοί έχουν ονοματεπώνυμο. Λογικά επίσης το δικαστήριο έχει διαμορφώσει άποψη - τέσσερα χρόνια τώρα! Άκουσε τους μάρτυρες, είδε τα στοιχεία, τι άλλο πρέπει να γίνει για να εκδοθεί απόφαση γι΄ αυτό το φασιστικό έγκλημα, για το οποίο υπεύθυνο είναι το νεοναζιστικό μόρφωμα;..."

    Προφανώς ο κ. Παπαχρήστος έχει παντελή άγνοια και ελλιπέστατη ενημέρωση για την εξελισσόμενη Δίκη, καθώς κατά την ακροαματική διαδικασία το σαθρό κατηγορητήριο καταρρέει καθημερινά και σύντομα η αλήθεια θα λάμψει!

    Αναρωτιόμαστε, όταν αποδειχθεί πέραν κάθε αμφιβολίας η αθωότητα της Χρυσής Αυγής θα ζητήσει με την ίδια ζέση και την καταδίκη των ενορχηστρωτών της σκευωρίας από την συμμορία Σαμαρά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νέο κύμα λαθρομεταναστών αναμένει η «Der Standard»
    Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019

    Η αναμενόμενη βελτίωση των καιρικών συνθηκών θα οξύνει εκ νέου την λαθρομετανάστευση, αφού αύξηση των λαθρομεταναστών που θα αρχίσουν να έρχονται από την Ελλάδα μέσω Βοσνίας, αναμένει η Ευρώπη, καθώς η αυστριακή εφημερίδα «Der Standard» εκτιμά ότι ο ερχομός της ανοίξεως και το λιώσιμο των πάγων θα «ανοίξει» εκ νέου τα μονοπάτια στα Ελληνικά βουνά.

    Στο άρθρο υπό τον τίτλο «Βαλκανική οδός: έρχεται η άνοιξις, έρχονται οι πρόσφυγες» γίνεται αναφορά στην άφεση των Ελληνικών Αρχών να μεταφέρουν περί τους 6.000 (λαθρό)μετανάστες από τα κέντρα υποδοχής στα νησιά, στην ηπειρωτική Ελλάδα.

    Όπως σημειώνει η «Deutsche Welle», αυτό σημαίνει ότι ενδέχεται να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς την δυτική Ευρώπη μέσω της Βαλκανικής Οδού. Ας σημειωθεί ότι το 2018 μεταφέρθησαν στην ηπειρωτική χώρα περισσότεροι από 23.000 λαθρομετανάστες.

    Μπορεί η πρόθεση αρκετών εκ των λαθρομεταναστών να είναι η μετακίνηση τους προς την Δυτική Ευρώπη, επειδή όμως «έχουμε ξαναδεί το έργο αυτό» η συντριπτική πλειοψηφία απ΄ αυτούς θα μείνουν εδώ, με την μονιμοποίηση αυτή να μετατρέπεται σε βάθος χρόνου σε νομιμοποίηση από τους εθνομηδενιστές δυνάστες της Πατρίδας και του Λαού.

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανοικτή επιστολή προς τον Ιεροκήρυκαν της Ι. Μ. Πατρών Αρχιμανδρίτη Κον Τιμόθεον Παπασταύρου
    Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019

    Πανοσιολογιώτατε,

    Εξ’ αφορμής της υμετέρας «Ανοικτής επιστολής προς τους 300 «Έλληνες» βουλευτές» υπό τον τίτλον «Δεν θέλω ούτε να σας ξέρω», ήστινος έλαβον γνώσιν εσχάτως, έχω την Τιμήν και την υποχρέωσιν άμα, να σας απευθύνω την παρούσαν, το μεν προς επίρρωσιν της απολύτως δεδικαιολογημένης ιεράς Πατριωτικής και Ορθοδόξου Χριστιανικής οργής σας, κατά των ολετήρων του Ελληνικού Έθνους, των φοιτούντων εν τω – κατ’ ευφημισμόν – καλουμένω «κοινοβούλιον» και εν τοις πράγμασι λειτουργούν ως παρασκευαστήριον, Εθνικών, κοινωνικών και οικονομικών εγκλημάτων, το δε δια να εκφράσω την πικρίαν μου, καθ’ όσον, η «καταδικαστική» σας κρίσις διεμορφώθη υπό το κράτος και με γνώμονα την συλλογικήν ευθύνην, τας αδίκους, ανηθίκους και παρανόμους συνεπείας της οποίας υπέστημεν και εισέτι υφιστάμεθα, τόσον εγώ, όσον και οι μετ’ εμού εκλεγέντες βουλευταί, εν έτει 2012, του Λ.Σ. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, υπό του αυτοαποκαλουμένου «δημοκρατικού τόξου».

    Ειδικώς, επί τινων αναφορών σας, διαλαμβανομένων εν τη ως άνω υμετέρα επιστολή, εκτίθημι τα ακόλουθα:

    ΠΡΩΤΟΝ: Ημείς οι ασυμβίβαστοι Ελληνορθόδοξοι Πατριώται κατεψηφίσαμεν το προδοτικόν σύμφωνον των συγχρόνων εαμοσλαβοβουλγάρων κομμουνιστών, μετά των εποφθαλμιούντων τα Ιερά μας εδάφη αλβανοσλάβων λωποδυτών της Ιστορίας μας και καταψηφίζομεν παγίως τα στρεφόμενα κατά της Ορθοδοξίας μας και του Ελληνισμού ( αδιαίρετος Δυάς) νομοσχέδια.

    ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Με ουδένα «προσυνεννοούμεθα», τω λόγω δε τούτω μας διώκουν οι γραικύλοι πολιτικοί, ουδέ διαθέτομεν «γιγαντιαίον» μισθόν – ως άτομα – καθ’ όσον το μέγιστον τούτου καταβάλλομεν, δια την ενίσχυσιν του στερουμένου άλλων πόρων Λαϊκού Συνδέσμου μας.

    ΤΡΙΤΟΝ: Οι μόνοι αποκλειστικώς καταγγέλλοντες την μισελληνικήν και μισορθόδοξον δράσιν του Σιωνισμού είμεθα ημείς, Πανοσιολογιώτατε.

    ΤΕΤΑΡΤΟΝ: Ημείς γνωρίζομεν τους Προαιωνίους εχθρούς του Γένους μας, ου μην αλλά και οι προδόται πολιτικοί μας γνωρίζουν – κατά το ήττον ελλείψει γνώσεων – και εν τούτοις τους υπηρετούν με αφοσίωσιν δούλου. Ημείς τους καταγγέλλομεν και τους πολεμούμεν, οι δε δήθεν… φιλέλληνες ευρωπαίοι τους υπηρετούν.

    ΠΕΜΠΤΟΝ: Αι περί αποχής συμβουλαί σας προς τους πιστούς, κατά την ψηφοδοσίαν, τροφοδοτούν τον Εθνοκτόνον δικομματισμόν και συντελούν εις τον σχηματισμόν μειονοψηφικών κυβερνήσεων, ανηθίκου συναλλαγής και αντιδημοκρατικής συνεργασίας.

    ΕΚΤΟΝ: Ημείς, Πανοσιολογιώτατε, ιστάμεθα ακλόνητοι και αμετακίνητοι επί των επάλξεων του Έθνους και δεν «αλλάζομε έδρανα». Οι γραικύλοι πολιτικοί είναι αντικείμενα αγοραπωλησίας, καθ’ όσον στερούνται αυτοσεβασμού και αξιοπρεπείας, ως φύσει καιροσκόποι, αμοραλισταί και αρνησιπάτριδες.

    ΕΒΔΟΜΟΝ: Πότε «ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ», δηλονότι και ημείς… συνετελέσαμεν εις «το κατάπτυστο κατάντημα» της προδοσίας της Μακεδονίας μας. Πανοσιολογιώτατε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!