Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ Η Δ Η στα μπαλκόνια μας ΑΥΤΗ η ΕΛΛΗΝΙΚΗ σημαία; Μ ό ν ι μ α και όχι μόνο στις ΕΘΝΙΚΕΣ επετείους!

ΟΤΑΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΣΗΜΑΙΑ,
ΝΑ ΖΗΤΟΥΜΕ  ΕΠΙΜΟΝΩΣ
ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ
"ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ".

ΥΠΑΡΧΟΥΝ  Α Π Ε Ι Ρ Ο Ι  ΛΟΓΟΙ
ΓΙ' ΑΥΤΟ!...









"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

7 σχόλια:

  1. Αποτυγχάνει η προπαγάνδα του Σόρος: Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων ζητά την άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών!

    Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apotugchanei-patagwdws-h-propaganda-tou-soros-h-suntriptikh-pleiopshfia-twn#ixzz5j1q873qF

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κραυγή αγωνίας «αντιφασίστα» και «αντιρατσιστή»: “Να συμμαχήσουμε και με τον διάβολο για να σταματήσουμε τον Εθνικισμό”!
    Σάββατο, 23 Μαρτίου 2019

    H συνεχιζόμενη άνοδος των Εθνικολαϊκών δυνάμεων σ’ όλη την Ευρώπη (και βεβαίως και στην Ελλάδα, όπου η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα «απογειωθεί» εκλογικά στις 26 Μαΐου) οδηγεί τους κάθε λογής εγχώριους εθνομηδενιστές και κοσμοπολίτες μαρξιστικής και φιλελεύθερης χροιάς να δείχνουν πόσο μισούν (αλλά και πόσο φοβούνται) τον Εθνικισμό. Αυτό συνέβη και σε κάποια εκδήλωση που έγινε με θέμα «Η Ευρώπη και η Ελλάδα μπροστά στην απειλή της Ακροδεξιάς, του εθνικισμού και του ρατσισμού».

    Ομιλητές στην εκδήλωση αυτή ήταν γνωστοί «επαγγελματίες» του «αντιφασισμού» και του «αντιρατσισμού», η Βασιλική Γεωργιάδου, ο Δημήτρης Ψαρράς και ο Κωστής Παπαϊωάννου. Θα σταθούμε σε δύο σημεία της τοποθέτησης του τελευταίου, τα οποία αξίζουν προσοχής. Διαβάζουμε χαρακτηριστικά στην «Αυγή» τα εξής:

    “Ο στόχος των ακροδεξιών δυνάμεων σύμφωνα με τον Κ. Παπαϊωάννου είναι «να ενισχύσουν την παρουσία τους στο Ευρωκοινοβούλιο ώστε να γίνουν σαν ένα χαλίκι στους μηχανισμούς της Ε.Ε., να υπονομεύσουν τις ιδρυτικές της αρχές και να αποδυναμώσουν το ευρωπαϊκό οικοδόμημα». Σε επίπεδο ταυτότητας, «κάνουν επίκληση στον ισλαμικό κίνδυνο, καταγγέλλουν το φιλελεύθερο πρόταγμα στην οικονομία, αλλά κάνουν μια πάρα πολύ ισχυρή επιστροφή σε παραδοσιακές αξίες. Στην αλλαγή του συντάγματος που έκανε η Ουγγαρία κατοχυρώνεται εμβληματικός ρόλος στην οικογένεια, υπάρχει απαγόρευση των αμβλώσεων και του γάμου ομοφυλοφίλων»”.

    Δεν χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι περισσότερο, καθώς αυτά που ενοχλούν σφόδρα τον Παπαϊωάννου και τους ομοίους του είναι που χαρακτηρίζουν τις πεποιθήσεις εκατομμυρίων ανθρώπων σ’ όλη την Ευρώπη. «Όλα τα λεφτά», όμως, ήταν ο τρόπος με τον οποίο τελείωσε την τοποθέτησή του ο «δικαιωματάκιας» και υβριστής του δολοφονημένου Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα, τον οποίο είχε ειρωνευτεί χυδαία στο παρελθόν, χαρακτηρίζοντάς τον «μελαγχολικό παιδί με το καλάσνικοφ»(!), Παπαϊωάννου.

    Διαβάζουμε και πάλι στην «Αυγή»: «Καταλήγοντας, ανέφερε πως δεν είναι από εκείνους “που πιστεύουν ότι είναι προδιαγεγραμμένη η εξέλιξη”. Θα πρέπει όμως στη μάχη εναντίον της Ακροδεξιάς να είναι όλοι μαζί. “Τους χρειαζόμαστε όλους. Αριστερούς, οικολόγους, συντηρητικούς, φιλελεύθερους, τους πάντες. Σε αυτή τη μάχη συμμαχείς και με τον διάβολο”».

    Ούτε τα προσχήματα δεν κρατά ο λάτρης του νυχτερινού οίνου κατ’ οίκον και κατά δήλωσή του «χαρά του ψυχαναλυτή» Παπαϊωάννου. Από το ένα άκρο του πολιτικού φάσματος μέχρι το άλλο οι (τεχνητές) διαφορές εξαφανίζονται μπροστά στον «ιερό σκοπό» αναχαίτισης του Εθνικισμού. Ακόμη κι αν χρειαστεί να συμμαχήσουν με τον ίδιο τον διάβολο…

    Δεν ξέρουμε εάν ως «διάβολο» ο Παπαϊωάννου εννοεί τον… Σόρος ή κάποιον άλλο, όπως και να έχει όμως η δήλωσή του είναι ενδεικτική του ότι η ρήση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ «Εναντίον όλων» είναι και διαχρονική και υπερπαραταξιακή… Δυστυχώς, για τους κάθε λογής εθνοαποδομητές, ούτε ο διάβολος δεν μπορεί να αλλάξει τον ρου της Ιστορίας και τον επερχόμενο θρίαμβο του Εθνικισμού στην Ευρώπη των Εθνών!

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η μεγάλη απάτη: "κλιματική αλλαγή", η Γκρέτα Τούνμπεργκ κι η... "Επιχείρηση Greta"!

    Το διαβάσαμε από το: Η μεγάλη απάτη: "κλιματική αλλαγή", η Γκρέτα Τούνμπεργκ κι η... "Επιχείρηση Greta"! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/03/greta.html#ixzz5j1rvAgkN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΨΙΚΟΡΟΣ: ΑΣΕΒΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΝΝΑΙΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟ ΚΑΝΤΙΩΤΗ ΣΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ & ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΣ «ΕΣΤΙΑΣ»!!! ΣΤΙΣ 20.3.2019. ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ, ΠΟΥ & ΝΕΚΡΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ;


    Το διαβάσαμε από το: ΑΨΙΚΟΡΟΣ: ΑΣΕΒΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΝΝΑΙΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟ ΚΑΝΤΙΩΤΗ ΣΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ & ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΣ «ΕΣΤΙΑΣ»!!! ΣΤΙΣ 20.3.2019. ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ, ΠΟΥ & ΝΕΚΡΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ; http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/03/2032019.html#ixzz5j1u3Vo1c

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΛΑΚΕΔΑΙΜΩΝ …Η ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΝΗΣΟΣ!

    http://www.visaltis.net/2019/03/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: «Εσείς είστε οι “φασίστες”, οι οποίοι ασκείτε μια αυταρχική πολιτική ενάντια στην θέληση του Λαού!»

    Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/n.-g.-michaloliakoseseis-eiste-oi-fasistes-oi-opoioi-askeite-mia-autarchikh#ixzz5j0MDPjhb

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ....

    Ιωάννης Φουράκης: Όλοι είναι μασόνοι και πράκτορες κατά της Ελληνορθοδοξίας!

    https://ethnikonkratos.gr/2019/03/22/ioannis-fourakis-oloi-einai-masonoi/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!