Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Η απόλυτη Κ ο λ ο μ β ί α των Βαλκανίων. Σύριζα δέν θέλατε;





Είναι όπως λέμε ...εικοσιτετράωρη θητεία εθελοντική.



«Έργο» προϋπολογισμού 20.000.000 ευρώ (!) προκηρύσσεται την Παρασκευή 08/03/2019 πρίν από τριήμερο και λήγει την Τρίτη 12/03/2019 ...μετά το τριήμερο!!!

ΕΞΟΧΑ, ΕΞΟΧΑ!
ΘΑΥΜΑ, ΘΑΥΜΑ...



http://ixnos.blogspot.com/2019/03/blog-post_13.html

"Ιωάννης Καποδίστριας"

1 σχόλιο:

  1. Παρέδωσαν την κληρονομία της Μακεδονίας μας και ασχολούνται αν θα πάει ο «Δρομέας» στα Σκόπια
    Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019

    Άρθρο από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή"

    Σε μείζον ζήτημα αναδείχθηκε η υπόθεση με τον «Δρομέα» που θα πάει ή δεν θα πάει στα Σκόπια, στα πλαίσια της ανταλλαγής αγαλμάτων, που υποτίθεται συζητά η κυβέρνηση των προδοτών με τους σκοπιανούς.

    Ανακοινώσεις επί ανακοινώσεων εκδόθηκαν, ενώ ολόκληρο το τριήμερο ήταν «σοβαρότατο» ζήτημα το αν η Ζορμπά διέψευσε την είδηση και το τι είπε ο γλύπτης του συγκεκριμένου γυάλινου «δρομέα».

    Την όλη συζήτηση, μάλιστα, οι νεοδημοκράτες την μετέτρεψαν σε «κόντρα» μεταξύ «κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης», με δηλώσεις τόσο του Μπακογιάννη (που ποζάρει ως… δεξιός υποψήφιος για τον Δήμο της Αθήνας), όσο και της Κεφαλογιάννη.

    Στην προκειμένη περίπτωση, εξαιρετικής σημασίας είναι η δήλωση του Μπακογιάννη, ο οποίος δήλωσε με στόμφο ότι «τα σύμβολα της πρωτεύουσας δεν προσφέρονται για τις δημόσιες σχέσεις κανενός υπουργού και καμίας κυβέρνησης».

    Οποίο θράσος, βεβαίως, να μιλάνε για «σύμβολα», αυτοί που ελαφρά τη καρδία ξεπούλησαν τα σύμβολα του Έθνους μας. Εξηγούμαστε:

    Η παράταξη του Μπακογιάννη, η Νέα Δημοκρατία, ήταν αυτή που επισήμως δήλωνε ότι είναι «αναφαίρετο δικαίωμα» η καύση της Ελληνικής Σημαίας.

    Η παράταξη του Μπακογιάννη, η Νέα Δημοκρατία, ήταν που εισέπραξε το χειροκρότημα των συριζαίων για την… συνετή στάση της να μην δημιουργήσει προβλήματα στην ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

    Η παράταξη του Μπακογιάννη, η Νέα Δημοκρατία, ήταν που άνοιξε τον δρόμο για το τζαμί στο Βοτανικό και σταθερά στήριξε τις επιλογές του Σύριζα για αυτόν τον βαρύτατο συμβολισμό επί της Ιεράς Οδού.

    Η παράταξη του Μπακογιάννη, η Νέα Δημοκρατία, ήταν που επέτρεψε την προσγείωση σκοπιανικού αεροσκάφους σε ελληνικό έδαφος με τον Ήλιο της Βεργίνας και την ονομασία “Republic of Macedonia”.

    Η παράταξη του Μπακογιάννη, η Νέα Δημοκρατία, ήταν που προώθησε στα σχολεία το βιβλίο της Ρεπούση που ανέφερε την Μικρασιατική Καταστροφή ως «συνωστισμό στις αποβάθρες».

    Αυτοί, τώρα, κόπτονται για τα «σύμβολα των Αθηνών» και για το αν ο «Δρομέας» θα ταξιδέψει στα Σκόπια, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά πως το θράσος δεν έχει τέλος όταν μιλάμε για τους πολιτικάντηδες του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου».

    Έχουν, βεβαίως, λόγο καλό για να το κάνουν αυτό, προκειμένου να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από το μείζον και να κάνουν τους Έλληνες να ασχολούνται με τον «Δρομέα». Καθόλου κρυφός, άλλωστε, ο πόθος του Σύριζα και της ΝΔ να «ξεχαστεί» η Μακεδονία μας και η προδοσία τους.

    Κώστας Αλεξανδράκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!